Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Tong (Jackie Chan) je jen obyčejný řidič taxíku, ale když se oblékne drahý smoking svého zaměstnavatele, hned se z něj stane neodolatelný muž. Tento exkluzivní oblek je ale jako dělaný pro situace plné problémů. Nového "tajného agenta" i jeho oslnující partnerku (Jennifer Love Hewitt) nečekaně vtáhne do nebezpečného světa mezinárodní špionáže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

gurmanik 

všechny recenze uživatele

Kravina, ale pro ty já mám slabost a navíc můj oblíbený Jackie Chan = film, který byl prostě super. Zasmál jsem se, zaujal mě námět a mít tak ten oblek!!! Nádhera, bavil jsem se a víc od filmů s Jackiem Chanem očekávat nemůžete. Pokud si chcete sednout, hodit nohy nahoru a nechat se unášet absurditou tohoto filmu, je to správná volba :) 80% ()

rytir1 

všechny recenze uživatele

Doslova zde zírám. Jedni, co jinde hodnotí Hewittovou jako jednu z nejhorších hereček se zde rozplývají nad jejím uměním. Jiní prozměnu všude chválí Chana, zatímco zde jej haní. Málokdo si ale už uvědomuje, že se v první řadě zde hodnotí jeho film a zejména film, který má být komedií na akční agenty. Kdo čekal akční filmy Jackieho, ten si patrně asi neumí ani přečíst tv program správně. Film jinak lehce podprůměr, Jackie zde není špatný, ale potřeboval by lepšího scénáristu. ()

Reklama

Jeržik 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak se nekoná. Jedna nebo dvě dobré akční scény, ucházející humor, poměrně originální ale nezábavný nápad se smokinkem. Tak proc 3*?? Jjedna je za Jackieho, druhá za Jennifer a ta třetí? No snad za to že nechtějí točit pokračování(Ano, myslím, že tuto vlastnost je potřeba u amerických filmů náležitě ocenit;). ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář : Michael J. Wilson a Michael Leeson. Kamera : Stephen F. Windon. Hudba : Christophe Beck a John Debney. CHYBA VE FILMU - Když ze začátku filmu ujíždějí z vodárny, mají stříbrný kabriolet, z parkoviště už však Dal Blanová ujíždí stříbrným autem ale z pevnou střechou. CITÁT - JIMMI TONG (Jackie Chan) - Já jsem Tong. James Tong.......... ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Vidíte a já nemám smoking (oblek) rád, vždycky když se do toho navleču (což je párkrát do roka), necítím se kdo ví jak skvěle. Ovšem uznávám, že existují jisté společenské akce, na které se takový druh obleku hodí. Smoking figurující v tomto filmu platí za paradox. Je to žřejmě jediný mně známý společenský oděv, ve kterém bych si dokázal představit i spánek. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení začalo 10. září 2001 a skončilo v průběhu ledna roku 2002. Film se natáčel v kanadské provincii Ontario, konkrétně v jeho hlavním městě Torontu a také v Oshawě. (Stocki)
  • Jackie Chan a Jennifer Love Hewitt byli americkou společností Kid´s Choice oceněni cenou Blimp. (Terva)
  • Pracovní název: T.U.X. (Stocki)

Reklama

Reklama