Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Tong (Jackie Chan) je jen obyčejný řidič taxíku, ale když se oblékne drahý smoking svého zaměstnavatele, hned se z něj stane neodolatelný muž. Tento exkluzivní oblek je ale jako dělaný pro situace plné problémů. Nového "tajného agenta" i jeho oslnující partnerku (Jennifer Love Hewitt) nečekaně vtáhne do nebezpečného světa mezinárodní špionáže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (249)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan mi vzdáleně připomíná Stevena Seagala - měl v mládí pár dobrých filmů a potom jeho kariéra upadla a žil z minulosti. Stejně tak zde stárnoucí Chan nepředvádí nic, co by mě zaujalo. Vlastně celý nápad s agentským oblekem je už od začátku píčovina, ještě když je ovládanej hodinkama, ve kterých se listuje mezi aktivitama (a shodou okolností je požadovaná aktivita vždycky o jednu, max. dvě pozice vedle té současné). Jinak celý film průběžně koliduje mezi vtipností (např. když Jackie "císař" Chan tancuje a dělá poměrně dlouho anusem na villaina a jeho idiotskou snoubenku) a trapností (fight na střeše, agentská akce na konci). Kdyby Jennifer Love Hewitt vykopli (beztak je to shit herečka) a místo ní byla hlavní hrdinkou Debi Mazar, tak by aspoň bylo na co koukat... ()

Tadzi 

všechny recenze uživatele

James, James Tong.... Bez Jackieho Chana by ten film byl úplně o ničem, bohuže akce je povážlivě málo a zastávám názor, že herci s takovým talentem nepotřebují pomoc lan pro nadlidské skoky a výkony. Ale stejně jsem se jako u každého jeho filmu vcelku bavil... A ještě něco: zkažené záběry podbarvující titulky tentokrát stojí víte za co... :(( ()

Reklama

misstake 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zábavná komedie. Odpustil bych si komentáře hlasatelů ve stylu - svěží STYLOVÁ komedie. Jo - byla to parodie na bondovky a ten oblek byl vynikající. Hmaty a chvaty Jackie Chana dobré. Většinu filmu jsem se bavil. Jennifer Love dokazuje, že jako "herečka" se hodí pouze do teenagerovských vyvražďovaček a komedií. Ještě lépe se bude ale vyjímat na stránkách pánských časopisů. Volba na ni jako hlavní představitelku ženské role zřejmě padla díky tělesné výšce, aby pasovala k Chanovi... Jinak je to ale pěkná holka... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $50,547,998Tržby Celosvetovo $104,391,623║ Dosť nevydarený pokus o originálnu komédiu, ktorá na plnej čiare zlyháva vo svojom nevkusnom humore. Taktiež Jackie Chan je v danej úlohe len akási otravná atrapa. Sa ani nečudejem že režisér Kevin Donovan ostal bez ponuky po tomto nezdarenom projekte. /20%/ ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Mám rád Jackiho Chana a jeho akční filmy. Ostatně, bez něho by tento film nebyl tím čím je a tak i hodnocení a názor na něj stojí a padá s tím, jak moc "můžete" Jackiho. Příběh na pozadí je kravina, ale líbí se mi motiv i myšlenka s oblekem a Jimmiho trampoty v něm při pátrání. Je to film, který jsem si pustil už několikrát a do odpadu určitě nepatří. Po posledním zhlédnutí bych už tak štědrý asi nebyl, ale z nostalgie to tak nechám :). ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • Jackie Chan a Jennifer Love Hewitt byli americkou společností Kid´s Choice oceněni cenou Blimp. (Terva)
  • V scéne na diskotéke (ku koncu filmu) je možné počuť skladbu od Cosmic Gate - "Exploration of Space". (Van_der_Ovec)
  • Jennifer Love Hewitt začala trénovat tři měsíce před natáčením snímku. Učila se létat na laně a procvičovala si veškeré akční scény jako boční kopy, rány pěstí apod. (Stocki)

Reklama

Reklama