Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Tong (Jackie Chan) je jen obyčejný řidič taxíku, ale když se oblékne drahý smoking svého zaměstnavatele, hned se z něj stane neodolatelný muž. Tento exkluzivní oblek je ale jako dělaný pro situace plné problémů. Nového "tajného agenta" i jeho oslnující partnerku (Jennifer Love Hewitt) nečekaně vtáhne do nebezpečného světa mezinárodní špionáže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

MkSallam 

všechny recenze uživatele

Filmy Jackieho Chana mám rád, ale tady se něco opravdu nepovedlo. Za prvé, chabý scénář nabízí slabou zápletku plnou blbých postav a podivností, za druhé ultratrapná Jennifer Love Hewitt a hlavně za třetí málo "jackieovské" akce. Takhle to zachraňuje jen Jackieho přítomnost a pár světlých okamžiků. 3/10 ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Spíš komedie než akční, s několika zábavnými momenty a občas nějakou příjemnou akční vychytávkou, jako celek však nepůsobí nijak zvlášť oslnivě. Možná i proto, že scénárista nebyl jediný, kdo se příliš nesnažil. Jako by se všichni spoléhali, že to Jackie, byť stále stejně svižný a vysmátý, utáhne sám. Jako jednohubka na dlouhý večer nebo ještě delší cestu v pohodě, ovšem nic pro ty, kdo hledají něco víc. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Donútiť Jackieho hrať vo filme chlapíka, ktorý je do bojových umení úplný blbec, je ako učiť divokú šelmu pri chytaní koristi predstierať, že žila celý život v zajatí. Tento typ humoru teda naozaj nevyšiel a ani Jackie toho nemohol veľa predviesť, čo je škoda, keďže biolo-akčné hodiny mu už neúprosne tikajú. Miestami som mal pocit, akoby Jackie mal všetkého dosť a akoby sa chcel sa z toho sprostého obleku vyzliecť a chcel nakopať všetkých tvorcov niekam. Cirkusové čísla patria totiž do cirkusu a nie pred kameru, kde som čakal ďalšiu príjemnú oddychovku. Namiesto toho je vo filme vidieť len kŕčovitú akciu, priemerné hlášky a zmätený scenár toho tiež veľa nezachraňoval. 50%. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Velký mix komedie, akce na laně a drsných záběrů na zevntř vysychajích lidí. Velmi zábavné a vtipné scény střídají nudné a nic neříkající scény. Opět platí jako u jiných amerických filmů Jackieho Chana - neurazí, nenudí, nenadchne, ale příjemně pobaví. Je to rozhodně lepší než Agent z Hongkongu a asi stejné jako Křižovatka smrti 2. Jen mě udivilo, kolik scén je umělých (na lanech) a ne přirozených. To bych u Chana nečekal. Snad to nebude nová móda a už v novém fimu Medallion nám ukáže starou dobrou školu kung-fu. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

(milovníci Jackieho komiky/akce dál nečíst a dát 5*;-)) Podle čeho si Jackie Chan vybírá role? Někdy bych to moc rád věděl, protože tady je zajímavá snad jen Jennifer Love Hewitt... Hloupá zápletka vedle nulového charizmatu zloducha (kterého překonává jeho pravá ruka, vědec...) není moc dobrý základ, který stále horší Jackie nijak nezvyšuje. Takovéhle filmy prostě jen kazí svět, ale určitě někoho v 20:00 na Nově pobaví (v tom dobrém směru). Akce daleko pod průměrem, zbytečně přeefektované a ještě k tomu všemu, ani ty vtipy nejsou vtipný.... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • V scéne na diskotéke (ku koncu filmu) je možné počuť skladbu od Cosmic Gate - "Exploration of Space". (Van_der_Ovec)
  • Jackie Chan a Jennifer Love Hewitt byli americkou společností Kid´s Choice oceněni cenou Blimp. (Terva)
  • Jennifer Love Hewitt začala trénovat tři měsíce před natáčením snímku. Učila se létat na laně a procvičovala si veškeré akční scény jako boční kopy, rány pěstí apod. (Stocki)

Reklama

Reklama