Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nový pár a jejich rodiny řeší lásku v moderní době, střety odlišných kultur, očekávání ze strany společnosti i generační rozdíly. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (125)

halogenka 

všechny recenze uživatele

Politicky nekorektni romanticka komedie, kterou bohuzel dost pohrbiva prefoukla stopaz a momenty, kdy se naopak snazi byt vazna a politicky korektni. Na to, jak rozmachnute to je, je konec sity hodne horkou jehlou, pateticky az hruza a postrada potrebny uplifting efekt. A skoda, ze Duchovny nedostal vic prostoru. ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Originální kombinace J.Hilla, E.Murphyho a D.Duchovnyho v jinak veskrze průměrné romanticko-ironické komedii s podivným střihem a podivně působícími statickými dělenými meziobrazy. Nicméně Murphy zde po Mr. Churchovi znovu potvrdil, že je po 40 letech od své filmové premiéry také schopen solidního hereckého výkonu. 55 %. ()

Reklama

tomino28 

všechny recenze uživatele

Je zde vidět velká snaha Netflixu o vtipnou konverzační komedii postavenou na známých a prověřených jménech před kamerou. Bohužel tato snaha se pořádně minula účinkem. Nevadí mi to, že je to ukecané, ani to, že snímek míří na střet ras, kultur a náboženství. Potud v pořádku. Daleko horší je, že dialogy jsou tak debilní, že se skoro nedají poslouchat a ty rádoby vtipy jsou spíše k pláči. Z nějakého mně neznámého důvodu mě to zajímalo, ale doporučit Z jiného těsta ke zhlédnutí opravdu nemohu. ()

enter. 

všechny recenze uživatele

Ublížení černoušci, kteří permanentně uráží bílou rasu. Ono by to nevadilo, ale když si člověk představí, že by to bylo přesně naopak, tak tady máme obrovskou vlnu kritiky, že je to urážlivé. Přemýšlel jsem, jestli film není nadsázka, ale pochybuji. Možná by už stačilo pořád neupozorňovat na rozdíly pleti. Nadávají na rasismus, ale ve filmech nám ho předhazují. Bullsh!t ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Nejde len o to, že vtipy nie sú vtipné, alebo že ich dostali geniálni komickí herci ako Eddie Murphy a Julia Louis-Dreyfus, aby ich predviedli, čo musí byť nejaký druh popkultúrneho zločinu. Najväčší problém je v tom, že tu nie je ani jeden prípad rozpoznateľného ľudského správania v celom filme. 2/10 ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). Natáčanie začalo v októbri 2021. (Arsenal83)

Související novinky

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

18.05.2023

Před časem jsme zde psali zprávu o tom, že studio MGM nyní spadající pod Amazon pracuje na rebootu několika svých slavných značek. Patří mezi ně i Růžový panter, a právě tento projekt se nyní začíná… (více)

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

29.01.2023

Slavný herec a komik Eddie Murphy nedávno dostal na Zlatých glóbech cenu za celoživotní přínos kinematografii, na Netflix nyní dorazila jeho nová komedie You People a letos se taky konečně dočkáme… (více)

Reklama

Reklama