Reklama

Reklama

Víkendový útěk

  • USA The Weekend Away
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Beth se snaží zjistit, co se stalo její nejlepší kámošce, která se ztratila na holčičím výletě do Chorvatska. Jenže co stopa, to další znepokojivá lež. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Weekend Away" nie je v jadre žiadnym výnimočným thrillerom, ale na druhú stranu ako jednoduché béčko ma to celkom bavilo. Dokonca to má v sebe aj pár zaujímavých prekvapení, ktoré som úplne nepredpokladal. Na druhú stranu sa ale nedá povedať, že by úplne nedávali zmysel. Štve ma akurát, že niektoré postavy urobia počas snímku niekoľko rozhodnutí, ktorým som úplne neroozumel a v podstate potrebovali tým len film posunúť do inej roviny alebo proste hodiť niekam podozrenie. Ku koncu prichádza ešte niekoľko zvratov, ktoré tým zamotajú, no vnútorne si myslím, že ten finálny nebol úplne nevyhnutný. Bez neho by to bolo asi predsa len o niečo zaujímavejšie. Vo výsledku som ale s filmom v pohode. V podstate splnil svoj účel a priniesol celkom dobrú záhadu. Na jedno pozretie. Hodnotenie: B- ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Napriek dosť priemerným hodnoteniam to bolo pre mňa veľmi milé prekvapenie. Film mal dobrú zápletku, svieži spád, a celý bol zasadený do veľmi pôsobivých scenérií chorvátskeho Splitu, čo rozhodne taktiež filmu dodalo na atraktivite. Príbeh spočiatku pôsobil prihlúplo, ale po tej párty sa to skvelo rozbehlo a thriller tempo si to držalo až do samotného záveru. Beth riadne zmätkovala, ale možno by sme sa na jej mieste správali úplne rovnako. Tá jej kamoška Kate bola riadne afektovaná, presne typ ženy, čo nemusím. A najsympatickejšia postava filmu bol rozhodne taxikár Zain. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Klasický, ničím překvapující thriller svého druhu, který tak moc sází na jistotu, až je docela snadno předvídatelný a tím pádem i trochu nudný. Některé scény mi přišly strašně přetažené za vlasy, chování postav občas postrádá jakoukoliv logiku, moc mě nezaujalo ani herecké obsazení. Abych ale jen nekritizoval, pochvalu si zaslouží nádherné prosluněné prostředí Chorvatska, kam se už několik let chystáme na dovolenou. 3/10. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Béčkové varování našince pro letošní léto. Vyndejte panožky ze sandálů, řízky z alobalu, lahvové z kufru auta a rozhodně se na míle vyhněte Chorvatsku. Marně vzpomínám, jestli jsem někdy viděl americký thriller situovaný do naší nejoblíbenější dovolenkové destinace…..no, všechno je jednou poprvé. Ale jinak jsem se bavil. Určitě to není žádný hollywoodský blocbuster, ale když jste jedním okem na obrazovce a druhým rolujete po sociálních sítích, tak vás tenhle zapletenec nevěr, vražd, podvodů, intrik a Ožujska uspokojí. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Dvě mladé a krásné Američanky si vyrazí na výlet do Evropy, jedna z nich ale záhadně zmizí a její kamarádka se na vlastní pěst pustí do pátrání... Připomíná vám takový námět něco? Ano, thriller Víkendový útěk je další variací na trochu otřepané téma a jediným důvodem, proč jsem se na něj na Netflixu podívala, byla Leighton Meester (kterou jsem si oblíbila v seriálu Super drbna). Nakonec jsem ale byla mile překvapená několika zvraty, potěšily mě krásné uličky chorvatského Splitu i dvojitý závěr. Sympatické béčko. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se v chorvatských městech Split a Záhřeb. Ve Splitu se filmu také odehrává. (hansel97)
  • Poznávací značky v Chorvatsku jsou jiné než ve filmu. ST 42 MAM není zcela v pořádku. ST je zkratka pro Split a to je správně. Standardní poznávací značky v Chorvatsku mají 3 nebo 4 čísla následovaná 1 nebo 2 písmeny. Např. správně by bylo ST 422 M nebo ST 422 MA. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno