Reklama

Reklama

Tintin

  • Česko Tintin a tajemství zlatého rouna (více)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

Dzony 

všechny recenze uživatele

Konečně milé a osvěžující pokoukáníčko pro celou rodinu. Překvapila mě autentičnost a skvělé převedení komiksové předlohy do filmové podoby. Vůbec jsem neměl pocit nějaké odlišnosti od komiksových příběhů. Velice vtipné momenty, nádherné prostředí a strhující akce. To vše v kultivovaném hávu. Bravo! Nic pro akční modernisty. ()

LadyVader 

všechny recenze uživatele

No viděla jsem to kdysi jako malá holka, teď jsem to s jistýma obavama zkoukla znova. Docela příjemný překvápko, že mě nečekal úplnej brak, ale docela milej a hezky udělanej film. Herci byli svyým kresleným předlohám fakt podobní, to jsem teda zírala :-). Hezkej filmek.. Zkouknuto ve francouzštine s anglickýma titulema, musela jsem si chvíli zvykat, ale aspoň to mělo dobrou atmosféru :-). ()

Reklama

strougy 

všechny recenze uživatele

Vítězství hravosti nad technikou aneb mnohem tintinovštější než moderní verze od Spielberga. Počínaje do svých rolí perfektně padnoucími herci, pokračuje stylovou hudbou a klením kapitána Haddocka a konče scénářem přeplněným roztomile přehnanými momenty a absurdními scénkami, vše do sebe výborně zapadá a dohromady tvoří mile nostalgickou vzpomínku na doby, kdy člověk ke spokojenosti nepotřeboval 3D ani počítačové efekty, ale stačily mu skopičiny Kadlece a Tkadlece a kousky psíka Filuty. Silné 4*. ()

Annevintage 

všechny recenze uživatele

Myslím si že tohle je ten nejlepší film podle dětského animovaného seriálu  které vznikají obvykle podle knižní v tomhle případě podle komiksové předlohy mezi všemi, možná ještě lepší než samotný dětský animovaný seriál Tintinova dobrodružství nebo komiks podle kterého vzniknul. A co by teprve na tom filmu mělo brát dech je to že je ze 60 let a 60 leta  to nejsou žádné vymoženosti bez kterých se v současné době už těžko umělci kupodivu  neobejdou, žádné počítače a úprava na počítačích po natáčecím dnu scény co se má odehrávat kupříkladu na divokém západě  ale ve skutečnosti se odehrává v místnosti, ale jen a pouze příjezd na vhodné prostředí na kterém se scéna může odehrávat a kamera. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Belgická komiksová séria dobrodružstiev reportéra Tintina ( vytvoril ju Hergé ) vznikla v roku 1927 a razom si našla svojich priaznivcov. Bolo sfilmovaných viacero verzií, hraných a predovšetkým animovaných a musím priznať, že táto hraná verzia z roku 1961 ma uspokojila najviac. Postavy sú verné tým animovaných aj svojou vizážou, dobrodružstvá majú humor i akčnosť. Pochopiteľne, ide o veľmi jednoduchú zápletku, takže príbeh si určite vychutnajú aj deti. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Jean-Pierre Talbot se nechal zaskočit kaskadérem pouze ve scéně s vrtulníkem a v některých podmořských scénách. (mar48)
  • Natáčelo se v  Turecku, v Řecku a ve Villette Castle v Condécourt v blízkosti Le Lavandou. (mar48)

Reklama

Reklama