Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Armády tyranské moci si brousí zuby na mírumilovnou kolonii na okraji galaxie a jedinou nadějí na přežití jejích obyvatel se stane tajemná cizinka. (Netflix)

Diskuze

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

Ratemus

Tak to máš tak, když chceš točit pro dospělé, ale musíš vydělávat na dětech. MCU to má stejně, ale protože to jde do kin, tak tam udělá nějakej kompromis. Ale skoro vždy míří na PG13. Tam ta krev, střeva a penisy jsou silně omezené.

na příspěvěk reagoval Ratemus

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

cernakus

Osobně si myslím, že Snyder dostane šanci natočit dvojku. Tím nemyslím part 2, ale regulérní dvojku, kterou údajně taky plánuje rozpůlit na 2 party. Tam už si ale myslím, že úspěch bude mít tak 60 procentní oproti part 1. Možná ho nechají dokončit plánovanou trilogii, ale jeho plány na další trilogii po první trilogii si myslím, že už se neuskuteční.

Ovšem je pravda, že nevím co přesně Snyder myslí trilogií. Třeba je to myšleno jen jako 3 party. Což by samozřejmě popíralo ten drb, že dvojka bude taky rozdělená na 2 party.

Ale to se opravdu pohybuji na úrovni velkých spekulací.

Podstatné je, že si myslím, že po partu 2 dostane šanci natočit ještě alespoň jeden film. A nedivil bych se kdyby mu dali zelenou ještě před premiérou partu 2.

na příspěvěk reagoval Ratemus, cernakus

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

dragon94

Překvapivě velmi dobře a logicky odůvodněno. Těžko proti tomu nějak argumentovat.

Souhlasím, že chleba se bude lámat u druhého dílu, protože to lidé už budou vědět, do čeho jdou. Výhodou je, že druhý díl je už hotov. Ovšem je to zároveň i nebezpečím pro Snydera, protože pokud platí co jsi napsal a opravdu to je sračka, kterou v tom jen pár slepců nevidí, tak druhý díl nebude o nic lepší a Snyder už s tím nemůže prakticky nic udělat.

Nicméně i v takovém případě ho prodloužené Rko může zachránit. Výtky k příběhu jsou zejména ke zkratkám (např. absence motivace) a nudné souboje hektolitry krve a vnitřností vždycky ozvláštní :-D 

Moje intuice mi říká, že to vyjde u v případě dvojky. Ovšem i moje intuice se může mýlit. Tak uvidíme.

Zatím však Buzflix nemá důvod k obavám. Cinká to jak Red Notice a stálo to zlomek (za stejný rozpočet dostanou 12 hodin materiálu, který Red Notice přecinká téměř určitě).

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

cernakus

No je to největší "pecka," která na Netflixu vyšla za posledních X měsíců. Navíc film vyšel jako Vánoční dárek. Podobně jako minulý rok Glass Onion a předtím Don't Look Up.. Všechny tyto filmy se dostali do Top 5 nejsledovanějších filmů na Netflixu.

Navíc Rebel Moon má narozdíl od nich výrazně větší marketingovou kampaň. Spoustu lidí si to pustí, prostě protože je to něco co teď vidí všude.. Shlédnutí filmů s tak velkou marketingovou kampaní si lidi většinou i naplánují. Jako třeba to si pustíme zítra večer. Stejně jako si lidé obvykle plánují návštěvu kin. A když už si něco takhle pustíš, aniž bys měl náhradní plán co sledovat tak to většinou nepřepneš, protože chceš vědět co je na tom tak "wow," že se o tom teď všude mluví.

Na druhou stranu musím přiznat, že existuje ještě spoustu lidí co přijdou do kina a neví co se v kině hraje a prostě si vyberou podle toho co v programu hrají nejdříve. Sice to nechápu, ale budiž. Leda že by to byla neplánovaná impulzivní návštěva, protože byli zrovna poblíž.

Takže si myslím, že přesnější budou až čísla u druhého partu. Případně potom u druhého dílu, kde ten pokles bude ještě vyšší, protože odpadnou ti lidé, kteří se na to chtějí podívat jen ze zvědavosti jak to dopadne, když už viděli první část.

Případně potom množství lidí co se podívá na directors cut.

Ale samozřejmě tohle Netflix až tak nezajímá. Vidí prvotní úspěch tak mu dají zelenou na druhý díl.

na příspěvěk reagoval cernakus

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

Darth_AK

Na Buzflixu tahle premisa neplatí. Když se to lidem nelíbí, tak to nedokoukají. Proto je tam třeba vyjma sledujících sledovat i hodiny. Je běžné, že když je film nebo seriál píčovina, tak je velká disproporce mezi zhlednutími a zhlédnutími*celkový čas filmu/seriálu.

 

No prostě data jdou zatím proti názoru hlasitých menšin na internetu, že to je totální odpad či píčovina.

Ale uvidíme, třeba se stane zázrak a Buzflix dá na ty menšiny a zařízne Snydera ;-)

na příspěvěk reagoval dragon94

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

Ratemus

Myslíš, že to rozhodoval on a ne Zaslav? Nějak se mi nechce věřit, že odepsat 100 mega za catwoman, vyházet elitní hvězdy DCEU a potopit vše po Black Adamovi prohlášeními, že DCEU končí ... to mi na střední management přijde jako že to je nad jeho platovou třídu, tohle musel rozhodovat Zaslav a i on musel mít podporu dalších hlavounů. Tady se bavíme i cca miliardě až dvou přímých ztrát a bůh ví kolik nepřímých.

na příspěvěk reagoval Ratemus, GanosLal

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

dragon94

Nemyslím, že má Snyder něco proti Gunnovi, ale proti WB a tomu židovi v jeho vedení toho má určitě dost.

Navíc Gunn mu pohřbil DCEU, takže možná fakt, že mu Gunn spolunapsal scénář k prvotině před 30 lety, neznamená, že si spolu zajdou na pivko dnes.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

dragon94

Neříkám, že mezi nima nevraživost je, ale že mu napsal scénář před 20 lety nic neznamená. Za těch 20 let se toho mezi lidma může stát hodně.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

cernakus

Nevím kde se v lidech bere ta představa, že má Snyder něco proti Gunnovi. Gunn mu napsal scénář pro jeho první film, tak mezi nima asi ta fanoušky vysněná nevraživost nebude.

na příspěvěk reagoval Helo, cernakus

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

SaintMichael

Jsem nevěděl, že Nárožný má přesah přes hranice našeho zkurvystánu :-D 

Našel jsem si data (doufám, že jsou reálná, protože to není přímo web Buzflixu):

60 milionů diváků a 131 miliónů hodin jen v prvních dvou týdnech v Severní Americe. V tomhle regionu má Buzflix nějakých 100 milionů předplatitelů, takže 60% z nich to vidělo v prvních dvou týdnech po vydání. O to více zajímavé je, že počet hodin odpovídá tomu, že to skoro nikdo z těch 60 miliónů nevypnul před koncem. Takže většina diváků to za odpad nepovažuje.

Když to budu interpolovat (ale to vařím z vody, možná že co se líbí v SSA, se nelíbí ve světě) na všech 250 miliónů předplatitelů, tak to je kolem 150 miliónů celosvětově a cca 330 hodin. Soupeří tak s Red Notice, který je doposud nejsledovanějším Buzflix filmovým počinem.

Když vezmeme že, RM měl nižší rozpočet a měl celkem 0 superhvězd (zatímco RN měl 3), tak mám vtíravý pocit, že Rebel Moon, i přes vztek všech zdejších odpadářů, se dočká mnoha a mnoha pokračování.

Njn. Snyder je sice patlal, ale ty patlaniny mu jdou :-D 

Teď ještě aby zbankrotoval WB kvůli patlalovi Gunnovi a Snajdřík si ho samohanou utrhne :-P 

na příspěvěk reagoval dragon94, Darth_AK

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

GanosLal

řekl bych ti, aby jsi se na to koukl znova (protože vlajková loď se finální bitky neúčastnila), ale s ohledem na to, že Snydera nenávidíš, by se z mé strany jednalo o výzvu k mučení. Takže si dál šiř bludy o tom, že kilometrovou vlajkovou loď řídil jeden chlápek za kanónem.

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

GanosLal

Tímto jsi prokázal, že jsi jen Snydera nenávidící hňupík, což už bylo cítit z toho předchozího příspěvku. Vlajková loď byla samozřejmě schovaná o sektory jinde (protože by tam jinak ta grupa nepřistála). To co tam ten polonegr zničil tím oštěpem byl jen dělový člun. Docvaknout ti to mělo už jen z velikosti a tvaru toho člunu a té vlajkové lodi. Ta druhá je totiž tak kilometr dlouhá. Možná více.

Jako scénář nepatří mezi highlighty toho filmu, ale zase tak blbej taky není. 

Mluvíš o Snyderově sektě, ale zatím jsem zde nepotkal jediného zástupce té sekty. Ovšem zástupců sekty "Nenávidíme Snydera", tak těch se tu projevilo už několik a ty jsi jeden z nich.

na příspěvěk reagoval GanosLal

GanosLal

GanosLal (hodnocení, recenze)

A ať mi nezkoušej nakecat, že vlajkovou kosmisckou loď řídil jeden člověk a při tom ještě seděl u kanónu. A ty jejich hrdinský akce byly taky trapný otřes. Od slavnýho vůdce rebelů bych teda čekal vyšší IQ a rozhodnost ve finálním boji. A to že tam nikdo z nich neměl ani vysílačky a řvali tam po sobě přes tu hromadu hluku a náhodou se všichni slyšeli bylo taky na vykrvácení očí a uší

na příspěvěk reagoval cernakus

GanosLal

GanosLal (hodnocení, recenze)

jak to lidí brání, tak mám chuť tomu dát o další hvězdu méně. Vždyť to proboha bylo otřesný. Parodie na 7 statečných ze star wars. Polovina filmu zpomalený nesmyslný efekty, špatný akční scény, totálně podprůměrný scénář, většina věcí nedávala ani smysl. 1* jsem dal pouze za sci-fi efekty a Grifina. 
Zlatí 7 statečných, i tam verbovací příběh měl nějaký příběh a smysl, ale tady to bylo prostě random a všichni bezmyšlenkovitě souhlasili jít na sebevražednou misi, kde za odměnu dostanou hrstku obilí?!? Co to je za totální ptákovinu. Ne a vůbec mě nezajímají kecy od Snydera, že jeho prodloužený verze bude o dost lepší. Ne, nebude! Snyder je imbecilní člověk, kterej má za potřebí dělat vše sám podle sebe a pro svoji 10% komunitní sektu, která ho uctívá po celém internetu jaký je to boží režisér, scénárista a kameraman dohromady. Po roku 2009 jsou jeho filmy nekoukatelný odpad.

Ydrosten

Ydrosten (hodnocení, recenze)

Nepovažuju to za nějaké kvalitní dílo ale že to spadne pod 50 bych nevsadil.

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

dragon94

Rozptyl tam odůvodňoval tím, že u některých zpomalených záběrů nebyl schopný určit přesně jaká byla normální "rychlost" předně u CGI záběrů na krajinu atd. Jestli už tomu tak je nebo ne, netuším a počítat to nehodlám :)

Uživatel W.Dow smazal svůj příspěvek.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

cernakus

U me nejde o vylozene rajcovnost. Me prijde proste, ne-tuctova a od Cruisove Mumie (ktera to dle meho schytala vice, nez si zaslouzila i tady) cim dal vice, zajimavejsi. Treba, 1 dil Kabinetu od DelTora. Nevim jak bych to nazval, fluidium? Charisma? V nejakem tom novem treku, by mohla byti zajimava. Romulanku bych ji dal ve vterine. 👌👍

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

PKD

Jo Botulotoxinka je ve RM náramně rajcovní. A to jsme jinak na mladé maso a ne tyhle babičky. Je hrozná škoda, že tahle čmoudka nedostala v životě více rolí. Protože kolem a kolem hrát umí (i když ne první ligu, to uznávám) a je fakt enigmaticky hezká. Už jsem si jí užíval v prvních Kingsmanech, i když tam hrála roli i ta její sociopatická postava.

na příspěvěk reagoval PKD

Související novinky

Netflix ruší plány na Snyderovu zombie ságu

Netflix ruší plány na Snyderovu zombie ságu

16.08.2024

Zack Snyder (Muž z oceli) se poslední dobou vehementně snaží dokázat, že stále patří mezi talentované režiséry, nikoliv mezi do sebe zahleděné autory, kteří neví, kdy přestat. Po kontroverzní a… (více)

Proč Lucasfilm zamítl Star Wars od Snydera?

Proč Lucasfilm zamítl Star Wars od Snydera?

05.07.2023

Koncem roku uvede na Netflixu režisér Zack Snyder (Muž z oceli, Watchmen) svoji novou epickou sci-fi Rebel Moon, respektive její první část. Dvoudílná sága ale bude údajně jenom začátkem, už nyní… (více)

Reklama

Reklama