Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z Nicka a Audrey Spitzových jsou soukromá očka na plný úvazek. Po jejich příteli se slehne zem a oni se připletou k mezinárodnímu pátrání po jeho únosci. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (175)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Už Jednička nebyla žádné komediální veledílo, ale nečekal jsem že to může jít udělat ještě hůře, jde to. Velice nerad bych byl kdyby zrovna z Murder Mystery měla být nějaká frančíza. Jakmile se na plátně objeví Mark Strong musí to snad každého trknout, že se tady neobjevil z čista jasna. Místo Vraždy v Paříži, mimochodem v Paříži se ta zásadní vražda opravdu nestane, bych to nazval Nuda v Paříži 2. 40% ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Slabší než jachta, přičemž ale střídmá stopáž a relativně slušné tempo obstojně udrží film v mezích snesitelnosti. Bohužel ale vtipu tu je opravdu málo a zápletka je docela předvídatelná, což je asi to jediné, co bych od filmu čekal, že bude mít nějakou výslednou hodnotu. Přestože jde o dva mé oblíbence (a Mark Strong nikdy nezklame), tak jsem docela zklamanej. Naprosto tuctové, minimálně zapamatovatelné a nic nového nepřinášející. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Duo Sandler a Anistonová opět vyšetřují zločin až na Eifelově věži. Ve stejném stylu a provedení ikdyž tentokrát slabší jako jejich předchozí akce na jachtě, ale nějakým způsobem se to dalo jako něco vysoce nenáročného zkonzumovat jako klasická americká komedie od Sandlera. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Jednička mi přišla fajn a dokonce jsem ji už viděl dvakrát. Druhý díl se snaží být velkolepější, což možná filmu škodí. Přesto je to jednoduchá jednohubka, která s vypnutým mozkem funguje dobře a zabaví. A Adam a Jennifer to táhnout skvěle jako vždy. S klidem si nějakou další vraždu v budoucnu dám. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Párik súkromných očiek je pozvaní na Maharadžovu svadbu, kde sú ale svedkami vraždy a únosu ženícha. Cesty ich zavedú do Paríža a hra s časom sa začína. Herecké obsadenie: Tretia spolupráca Sandlera a Aniston a opäť je to nenútené a dobre sa na to pozerá. Prevedenie: Netflix priniesol k životu druhé pokračovanie o dvojici komických detektívov, ktorý spolu navyše aj tvoria pár a dostávajú sa do komických situácií popri riešení prípadu. V podstate voľné pokračovanie s tým istým nastoleným trendom humoru aj akcie. Pocity: Nemôžem tomu vyslovene nič vytknúť, žáner akčnej komédie je splnený do bodky ale na druhú stranu nejdená sa o nič prelomové. jednoducho oddychovka na dlhý večer. Pridaná hodnota: Komediálna detektívka, ktorá ničím neohúri. 59% ()

Galerie (269)

Zajímavosti (2)

  • V prvej časti (vražda na jachte) sme sa dozvedeli, že Audrey (Jennifer Aniston) má intoleranciu laktózy. Ale keď vojdú do izby vo vile na ostrove, prvé čo urobí je, že zje syr, ktorý je na stole. (Dajman)
  • Natáčanie začalo v januári 2022 v Honolulu na Havaji a skončilo 8. apríla 2022 v Paríži vo Francúzsku. Natáčalo sa aj v Karibiku. (Arsenal83)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Reklama

Reklama