Reklama

Reklama

Interview with the Vampire

(seriál)
  • USA Anne Rice's Interview with the Vampire
Trailer
USA, (2022–2024), 12 h 54 min (Minutáž: 46–65 min)

Tvůrci:

Rolin Jones

Předloha:

Anne Rice (kniha)

Hudba:

Daniel Hart

Hrají:

Jacob Anderson, Sam Reid, Eric Bogosian, Bailey Bass, Eugenie Bondurant, Rachel Alana Handler, Cynthia LeBlanc, Elton LeBlanc, Escalante Lundy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(15)

V roce 2022 žije upír Louis de Pointe du Lac (Jacob Anderson) v Dubaji a snaží se vyprávět příběh svého života renomovanému novináři Danielu Molloyovi (Eric Bogosian). Louisův příběh, který začíná v New Orleans na počátku 20. století, sleduje jeho vztah s upírem Lestatem du Lioncourt (Sam Reid) a jejich vytvořenou rodinou, včetně nezletilé Claudie (Bailey Bass). Společně upíří rodina zažívá nesmrtelnost v New Orleans i mimo něj. Jak rozhovor pokračuje v Dubaji, Molloy objevuje pravdy v Louisově příběhu. (mikki089)

(více)

Recenze uživatele M.i.k.e k tomuto seriálu (2)

Interview with the Vampire (2022) 

nejsem úplně cílovka téhle upíří love story a knižní předlohu Anne Rice si nikdy nepřečtu, ovšem musím uznat, že tohle seriálové zpracování mě bavilo rozhodně víc než kdysi dávno zpracování filmové. To sice mělo hvězdné obsazení, jinak to ale byla dost nuda a hlavně Pittův sebelítostivý upír mě nebavil vůbec. Tady je obsazení ok a dost tomu sluší zasazení do New Orleans počátku dvacátého století, Vzhledem k tomu, že sem nečekal nic je to celkem příjemné překvapení...60% ()

Season 2 (2024) (S02) 

Zhruba na stejné úrovni jako první série a stále lepší než z mého pohledu přeceňovaný film. Nějaká ta vata se najde, ale vzhledem k tomu že je to trochu drama, trochu červená knihovna a jen minimálně horor o upírech je to vlastně ok…50% ()

Reklama

Reklama