Reklama

Reklama

Reg je extrémně roztomilý pes, bohužel jeho majitel Doug si to nemyslí, a tak se ho pokouší zbavit. Naloží vždycky Rega do dodávky, popojede s ním, hodí mu tenisák, a než hafan stačí přiběhnout zpátky, ufrnkne mu. Jenže Reg se pokaždé vrátí a má radost, že tuhle „hru“ vyhrál. Bohužel to platí jen do dne, kdy s ním Doug popojede opravdu hodně daleko. Ztracený ve velkoměstě narazí Reg na partu toulavých psů, kteří na ulici už nabrali o poznání víc životních zkušeností než on, a ti naivnímu čoklíkovi konečně otevřou oči. Doug si s ním vůbec nehrál, on se ho celou tu dobu pokoušel zbavit. V Regovi, kterému se právě obrátil život vzhůru nohama, bouchnou saze, a rozhodne se vrátit domů a pomstít se tomu zmetkovi tou nejstrašlivější možnou pomstou, totiž uhryznutím toho nejcennějšího, co Doug má. Společně s novými psími kamarády se vydává na neuvěřitelnou pouť napříč Amerikou, na níž na odhodlané čtvernožce číhají nejrůznější překvapení včetně sexuchtivých sádrových trpaslíků, hladových orlů, halucinogenních houbiček, sucharských policejních vlčáků a zábavní pyrotechniky. Žádná z překážek však není tak velká, aby ji neobešli nebo nepodlezli. Vždyť i ta hloupá kólie Lassie se dokázala vrátit a Doug by se měl začít bát. (Cinemart)

(více)

Videa (10)

Trailer 7

Recenze (254)

Janek 

všechny recenze uživatele

Stejně jako kdysi u Team America. Zpočátku se člověk směje loutkam, ale v průběhu celovečerní stopáže nadšení z toho, že loutky mluví sprostě, opadne. Ale stejně jako ve filmu Matt Stonea a Treye Parketa i tady jsou výborné scény. Několik geniálně podvratných scén (vězení a klíče, finále). Celou dobu jsem si říkal, kdo je cílovka takového filmu :) ale pobavilo a smál jsem se místy nahlas, to se mi dlouho při komedii nestalo! 70% ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Jako velký milovník zvířat a psů obzvlášť se samozřejmě ráda dívám na filmy s pejsky jako hlavními hrdiny. Ty většinou můžeme rozdělit do dvou kategorií - komedie pro celou rodinu a uslzená dramata, po kterých jste zralí na návštěvu terapeuta. O téhle komedii jsem se dozvěděla nedlouho před její premiérou a rozhodně ji nemůžu doporučit těm z vás, kteří nemáte rádi sprostá slova a sexistický humor. Ze stejného důvodu ji nemůžu doporučit ani rodičům s dětmi, její přístupnost je totiž 15+. Hlavními hrdiny jsou sice roztomilí pejsci, ti ale místo štěkání mluví hůř než dlaždiči. Jednoduchou zápletku o psovi, kterého jeho zlý páníček odveze desítky kilometrů daleko, aby se ho zbavil, tvůrci filmu prozíravě zabalili do devadesáti minut plných drsných a hodně sprostých vtipů. Nebáli se ale ani dojemných chvilek jako vystřižených z psích dramat, ze kterých si často zároveň dělají legraci a přímo na ně odkazují (například jedním hodně vtipným hereckým cameem). Musím pochválit také vynalézavý a kvalitní český dabing (v kině jinou verzi neuvidíte), ráda se ale podívám také na originální znění. Jeden z nejlepších filmů roku, no fakt! Jenom musíte být trochu odolní :). Skoro 5*. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Reg je pes, kterého jeho majitel nechce tak mu pořád háže někam míček a než ho přinese odjede  domů a počítá s tím, že se nevrátí. Několikrát se mu to nepodaří až jednou to vyjde a Reg se ztratí najde si 3 kamarády  a zkoušejí život tuláků. Pak ho to omrzí a vrátí se majitelovi ukousnout ptáka jelikož ho má rád více než ho. Je to vtipné a ke konci i poučné , ale není to v tom stylu , že by to sralo , ale , že to můžou být situace ze života. Menší mínus je to, že skoro vše je v trailerech chybí zde jen útěk z psího útulku a ukousnutí toho ptáka. Jinak je tam i potitulkovka. 80 procent ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Náramně povedená nekorektní psí taškařice, která je většinou k popukání, ale občas v ní zazní i nějaký ten mollový tón, hlavně tam, kde divákům připomene, že naši čtyřnozí miláčci vidí svět zejména skrze vztah ke svým lidským parťákům a ten dokáže být někdy hodně bolestný. Každopádně mi "Vocasy na tripu" potvrdily mou dávnou domněnku, co je absolutně největší psí pochoutkou a také jsem se konečně dozvěděl, co náš buldoček každodenně vyřvává na místního pošťáka :-). ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Sme na dovolený, dítě spí a tak si na balkoně otevřeš nějaký to pivko a mrkneš na tabletu na film. Že se, ale budu tlemit nahlas v hotelovém pokoji jsem nečekal. Povedená road movie o psech, co klejou, žerou houbičky a jdou za pomstou. Tohle je fakt vtipná věc a já se po dlouhý době smál a smál. Ideální film na párty s chlastem a chipsama😁. 75% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (13)

  • Jamie Foxx bol hospitalizovaný po tom, čo utrpel podozrenie na mozgovú príhodu, krátko po nahratí jeho dabingu pre tento film. (Arsenal83)

Reklama

Reklama