Reklama

Reklama

Pozvánka do pekla

  • USA The Invitation (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Po smrti své matky a bez příbuzných podstoupí Evie (Nathalie Emmanuel) test DNA… a objeví dlouho ztraceného bratrance, o jehož existenci neměla tušení. Její nově nalezená rodina ji pozve na okázalou svatbu na anglickém venkově, kde se nejprve nechá svést svůdným aristokratickým hostitelem. Když však odhalí zvrácená tajemství v historii své rodiny a znepokojivé úmysly skrývající se za jejich hříšnou štědrostí, promění se její návštěva v noční můru a boj o přežití. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (115)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Dosť podobné Ready or not s tým, že je to o 3 triedy horšie a pridalo si to bohužiaľ, smiešnych upírov. Tí okrem umelého chrupu nemajú žiadne masky a tak sú v podstate úplne zbytoční. Pozerá sa nato dobre a Nathalie je nádherná ale zato film rozhodne chváliť nebudem. Hodinu 15 je to romantická vecička, potom sa to trocha zvrtne ale nič moc nečakajte. Krvavé málinko, hororové tak 15+ aj to horko ťažko. Na konci ten dievčenský súboj som vrtel hlavou kto natočí takú trapošinu. No a pozerám teraz Jessica režírovala, už mi to je jasné. Ospravedlňujem sa ako to znie urážlivo ale kto videl musí dať za pravdu. Finále nudné. Dajme tomu, že za 2*. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Pro mě pravděpodobně adept na nejtrapnější, nejdebilnější hororový scénář roku s průhlednou pointou a snahou vyděsit jen ohulenými lekačkami. Být tohle zařazeno v žánru young adult horror fantasy, budiž, ale pokud se tenhle film bral vážně, tak to pardon, ale odcházím. Je to sice všechno opravdu hezky nažehlené a pěkně se na to gotické prostředí kouká, ale když mě film z té veškeré dějové ubohosti nutí přemýšlet, jestli ho vůbec dokoukat, nemůžu jinak. To mě přivádí k docela nastřelené stopáži, protože jsem fakt trpěla. Zaplať pánbůh, že jsem dobře odhadla na to nejít do kina. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Spletl jsem si film s Ready or Not (2019), na kterou jsem koukal později. Ale během pár let (navíc během Covidu, kde čas se dělí třemi) tu máme dva skoro stejné filmy. Nevěsta, tajuplný zámek a všichni jsou tak milí až do chvíle než se setmí. Tenhle film má však Nathalie Emmanuel, která je prostě k zulíbání. A dokonce bych řekl, že první hodina šlape dobře. Příjemná nepříjemná atmosféra na vás dýchá a těšíte se na creepy scény. Ty se dostaví tak dvě a pak hawk. Finále je akční a ujeté. Z příjemných třech do spadne hned na podprůměrnou kvašku, která se vám vykouří z hlavy. (45 %) ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ ste nevideli trailer, tak sa to celkom dá. Ten navodzuje dojem, že po zvrate sa tam budú celý film naháňať, pritom ten zvrat príde niekedy v 70.tej minúte, ďalšie veci z traileru sa dejú ešte po 80.tej minúte, a potom to skončí. A je to lightové a ohrané. Ale tiež pekne nasvietené, s áčkovou hudbou a má to atmosféru. A Nathalie je ako vždy nadpozemská, dychberúca, nestarnúca a nádherná. Mne ona stačila. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Náctiletá hýkající twilightová fanynka by to možná ocenila víc. Co nabídl The Invitation mně? Anglický venkov a starodávné sídlo, i když jsem čekala víc ponurosti. Starodávný rodinný klan, zastoupený hlavně muži stejných zálib a různých charakterů. Vyčníval hlavně hezounský (pro mě spíš odpuzující) upírský metrosexuál. A protože po těch staletích potřebovali očistit zdegenerovanou krev, povolali čokoládovou krásku (ta čůža byla dost otravná a nesympatická) až z daleké Ameriky. Takže když to celé zhodnotím, jediné co mě probralo z letargie (kromě cenících špičáků mého trpícího manžela) byl ťuhýk snažící se zapojit do dění. Což mu buď přičteno k dobru u nebeské brány. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (9)

  • Lucy (Alana Boden), jedna z Upírových neviest, je zároveň meno Draculovej obete vo filme Dracula (1992) a v románe z roku 1897. (molcan2)
  • Keď Evie (Nathalie Emmanuel) vychádza z letiska, na stene letiska je zobrazený posledný obrázok Whitby v severnom Yorkshire, ako to už Evie spomenul Oliver (Hugh Skinner) v New Yorku, údajné miesto, kde sa film odohráva, a miesto, kde mal Dracula pristáť, v Anglicku, na lodi Demeter z Varny v Bulharsku. (molcan2)
  • Walterovo (Thomas Doherty) priezvisko "De Ville" je slovná hračka na "devil". V modernej rumunčine je anglický preklad "Dracul" "diabol", čo ďalej naznačuje jeho skutočnú identitu ako Draculu. (molcan2)

Reklama

Reklama