Reklama

Reklama

Pozvánka do pekla

  • USA The Invitation (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Po smrti své matky a bez příbuzných podstoupí Evie (Nathalie Emmanuel) test DNA… a objeví dlouho ztraceného bratrance, o jehož existenci neměla tušení. Její nově nalezená rodina ji pozve na okázalou svatbu na anglickém venkově, kde se nejprve nechá svést svůdným aristokratickým hostitelem. Když však odhalí zvrácená tajemství v historii své rodiny a znepokojivé úmysly skrývající se za jejich hříšnou štědrostí, promění se její návštěva v noční můru a boj o přežití. (Falcon)

(více)

Diskuze

FMDmaster

FMDmaster (hodnocení, recenze)

opet potvrzeni neskutecne inflace v oznaceni filmu "Horor" 🤣 mozna pro 10lete holky. Byl to spis black Frozen. Dokoukal jsem to jen kvuli Sean Pertwee a s hooodně přetáčením. - hostina/podriznuti krku dobry - pak ale zas hodne pretaceni - "kung-fu" konec {alias Jessica Alba/Trigger Warning} a big "fire" naprosta tragikomedie! 

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Teda až na ten finální digitální oheň to nebylo tak hrozný... Akorat od souboje Draculových nevěstek jsem čekal trochu víc. Ale jinak...  Dobrýy i rozuzlení docela dávalo smysl... Jsou to jen lidé, tak proč by je nemohla lovit? 8) Škoda jen že všechno nacpali až na konec a vsechno se to tak nějak udá v 10 minutach jen to hvízlo a proběhlo kolem. Masky dobry a zobky povedený. Tak akorát... Tak jak to mám rád. Upřímně viděl jsem horší upířiny takže tomu těch 58% dám, za mě celkem povedená upířina i když to má vcelku odflaknutý a zbrklí konec. 

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Nevim proč to má tak špatný hodnocení? Je jasný že se jedná o upířinu a tvůrci se tím ani moc netají, ale přesto je to dělaný takovým docela originálním dojmem že to může byt i něco víc... Dokonce to má i pár lekaček, které nejsou špatné... Fakt nevim proč to má tak nízké hodnocení, je to takový typicky horor trochu říznutý 50 odstíny šedi... Rozhodně to nenudí... I když na kino to zrovna ambice nemá. 

Uživatel CreepyJoe smazal svůj příspěvek.

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

Stephanie Corneliussen, Nathalie Emmanuel  ukázali jeden (_Y_) a jedny (.Y.) 

Scénka: 03:19

bianci

bianci (hodnocení, recenze)

PG-13. Tak to už svědčí o tom že to zase bude "horor" pro děti, protože jakmile to nemá R tak je to sračka 😂

na příspěvěk reagoval TheEvilTwin

Reklama

Reklama