Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Steed má zjistit, kdo a proč vyhodil do vzduchu laboratoře programu Prospero. Podle videokamer to byla vedoucí programu, atraktivní kráska Emma, ta to však popírá a svou nevinu hodlá dokázat tím, že Steedovi pomůže dopadnout skutečného pachatele. Dvojice se dostane na stopu boháče De Wyntera, který šéfuje spolku PARAPLE a podle všeho nejen dokáže ovládat počasí, ale také si do svých služeb pořídil Emminu dvojnici. S každou stopou je jasnější, že ďábelský zločinec se chystá svým vynálezem vydírat svět a zničit přírodními katastrofami každý stát, který mu odmítne zaplatit. Steed a Emma jsou jediní, kdo ho mohou zastavit. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Filmárik 

všechny recenze uživatele

Trochu ma mrzí , že tu všetci kydajú na pomstiteľov a vytýkajú slabý príbeh , nezmyselnosť a čo ja viem čo ešte a popri tom sa doslova nadchýňajú nad takým Kill Billom , ktorý na tom s príbehom neni o nič lepšie , strieda jeden gýč za druhým a väčšina postáv je tu plytkejších ako Níl po období sucha. Mňa Pomstitelia práveže dostali svojim bezchybným suchým anglickým humorom a najmä skvelým Fiennesom a Umou Thurman, ktorý to zahrali na jednotku. Ale chápem, že čo nemá nálepku "uznávaného" režiséra ide automaticky pod gilotínu. ()

fragre odpad!

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí as půlhodiny tohoto šlaku (přiznávám, více jsem nevydržel), jsem se cítil jak dítě, jemuž na pískovišti pošlapali bábovičky. Prostě, zas americká vykrádačka původního vtipného seriálku, odporná a syntetická napodobenina bez chuti a zápachu. R. Fiennes působí oproti původnímu vtipnému a šarmantnímu Steedovi (Patrick Mcnee) jako vycpaný panák s charizmatem vyždímaného hadru na podlahu, jindy docela rajcovní Uma, je zde jen otravná barbína, která elegantní Dianě Rigg nesahá po podpadky. S. Connery hraje stejně (blbě) jako už nevím kolik posledních let. Fuj! ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

Bože zač! Takový herci a taková konina. Sean Connery chce ukrást počasí, ale vzbouřil se proti němu žlutý a zelený medvěd.Uma je gorilla a skočila z mrakodrapu , aby utekla před druhou Umou a pak bum pěšec na f4 .. dáváte pozor ? Proč jste se nezabil? Dáváte pozor?Hmyz je stále větší! Ted po nich sršni střílejí z kulometbodáčků ... ()

draggo odpad!

všechny recenze uživatele

Netuším, kde tvůrci sebrali práva na název Avengers, ale zjišťovat to nehodlám. Stejně jako důvod, proč se tři skvělí herci upsali něčemu takovému. Totální blitce bez nápadu, u které mi po deseti minutách začaly krvácet oči i uši. Ale co čekat od Cinemy, tenhle kanál (v obou slova smyslech) se vyjma Amazing Race stává zárukou pravidelné dávky sraček. /10% a odpad!/ ()

M.Macho 

všechny recenze uživatele

Asi se mnou většina nebude souhlasit, ale dle mého názoru šlo o velice zábavnou popartovou variaci na Velkou Británii a typické anglické způsoby. Film velice elegantní od začátku do konce tu od retra tu do milé absurdity (např. vědci v kostýmech medvídků mi příjdou obzláště pikantní). Fines si po celý film zachovává obdivuhodnou noblesu a Uma je fascinující a tajuplná zároveň (ona i její klon - od každé se příběh čímsi mystifikuju a ztrácí, stává se mysteriózním). Já jsem se královsky bavil... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Roger Lloyd-Pack ve filmu ztvárnil profesora, jeho scény však byly z finální verze vymazány. (D3VIL)

Reklama

Reklama