Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po smrti Carmina Falconeho se Oz pokouší legitimizovat v gothamském zločineckém podsvětí. (Max)

Recenze (25)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Vizuální styl zůstal do velké míry zachován, byť se samozřejmě nikdo nemůže měřit s géniem Greiga Frasera, stejně tak si Gotham uchoval i svoji špinavější, sociálně uvědomělejší atmosféru. Samotná hlavní postava je pak vděčná a byť vás příběh okolo Tučňákovy cesty k moci nevtáhne ihned (mně se to stalo až ve třetí epizodě), je tu pořád dostatek dalších kvalit (jako třeba skvělá Cristin Milioti v roli Sofie Falcone), kvůli nimž to sledování stojí za to. Jediná věc, co prostě chybí, a bude těmto spin-offům o „jeho městě“ chybět vždy, je pán s netopýrem na hrudi. I tak se těším na druhou půlku seriálu. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Paradna praca maskerov na Colinovi. :) Tiez podareny scenar a povaha Oza, ktora je v tejto epizode rozprestreta takmer v celom psycho-spektre. Tiez ma oslovil farebny filter a znazornenie mesta. Hlavnej jeho spinavych a chudobnych casti. Zrejme sa budeme bavit. Schopny otvarak, hoci nijak bombasticky.  70% ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem si lepší začátek ani nemohl přát. Tučňák je čistokrevnou kriminálkou, která přímo navazuje na Reevesovo Batmana a rozvíjí zajímavý charakter jednoho z těch vedlejších batmanových záporáků. Excelentní Colin Farrell z něj ale dělá áčkovou záležitost a scénář zde rozehrává zajímavou hru, která určitě bude umě kličkovat a rozkvétat do zajímavé podoby a polohy. Moc se na to těším. Pět sluncí za pilot. 85% ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Tohle mé hodně baví, nebere si to servítky a má to atmosféru Gothamu, kterou nastavil Batman. Navíc Farrell je tam vynikající a Milioti krásně děsivá. Určitě se objeví i netopejr, na to vsadím třetí varle. Nečekám ale, že si to udrží nejvyšší kvality, i když se to má teprve rozjet. Tradičně pilotu dám plnou palbu. 5* a.k.a 90% ()

celticek 

všechny recenze uživatele

Pilot parádní, Colin je k nepoznání a hraje skvěle. Snad máme zaděláno na super spin-off. Čekání na každý díl ale bude utrpení. Gotham je správně špinavý. Dá se říct, že sledujeme klasickou krimi o vzestupu malého kulhavého gangstera. Maskéři se fakt vyřádili. Ta pokřivená hnáta a namátkou třeba úplně nahý Farrell jsou brutal. Snad to laťku udrží. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama