Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Herečka Joan se právě rozešla s přítelem. Gracie už ani nedoufá, že by se její manželství mohlo změnit k lepšímu. Tyto a další postavy však něco spojuje a není to jen štěstí, láska, bolest, smrt a naděje, o nichž tento zajímavý film vypráví. (oficiální text distributora)

Recenze (77)

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Silne subjektívne - nečakane nepozerateľný paškvil so scenáristickými skvostami typu: ONA: "Bojím se důvěřovat mužům." ON: "Já nejsem muž, já sem já..ON2: "Nedovolím Ti, abys mě milovala. Protože Tě miluju já." ON3: my máme problém ? ONA3: "Ten problém, který s Tebou mám je, že mě přitahuješ. Já to s vášní moc neumím."...A TO SÁM SEBA POVAŽUJEM ZA ROMANTIKA ! ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Ten název je přesný, protože skutečně můžeme sledovat různé podoby tohoto nejvzácnějšího citu. Film je natočen ve "skládačkové" formě, tedy až na závěr se nám poskládají a spojí osoby, ikdyž v průběhu se zdá, že k sobě vůbec nepatří. Tento způsob patří k mým nejoblíbenějším. Celkově je to film povedený a zajímavý. Škoda toho přeslazeného super happy endu, kdy se najednou všichni začnou mít rádi. To na věrohodnosti nepřidává. Jinak jsem byl ale spokojen a dávám 4*, ale spíš je to tak na 3 a půl. Je to však o lásce a tak půl hvězdy přidávám. Jinak jsem film viděl, bohužel s příšerným dabingem!!! ()

Reklama

dopita 

všechny recenze uživatele

Je to povídkový film, kde se jednotlivé části v závěru prolnou. Nejdřív se to tváří tak trochu jako Magnolia, postupně se ale film přiblíží spíš k Lásce nebeské. Ovšem ani jednomu nesahá ani po kotníky a to ne proto, že by se jednalo o špatnej film, ale proto, že výše zmíněný filmy jsou mimořádně kvalitní. Přitom Podoby lásky vzniky o rok dřív než Magnolia o dokonce o čtyři roky dřív než Láska nebeská. Kladem filmu je, že kromě jedné z povídek jsou ostatní velice dobře koukatelný a tempo a zajímavost filmu tím pádem nijak zvlášť nekolísá. Taky herci jsou na úrovni, asi poprvé mě zaujala i Angelina Jolie, kterou jinak velmi nesnáším. ()

jawesy 

všechny recenze uživatele

Nebýt poslední půlhodiny film bych příliš neocenila ale finish to celé sjednotil a dal tomu šmrnc. Jinak doporučila bych na zamyšlení. Já konkrétně jsem si vybrala hned na začátku dojici které jsem fandila ale i ostatní části příběhu byly fajn. Nedoporučuji těm co jsou na ty typické romantické slaďáky protože ačkoli je film romantický, není to typická milostná šaráda s předvídatelným dějem. ()

M.Coufield 

všechny recenze uživatele

Hmm, nemám rád slovo cliché protože hezké cliché je pořád hezké a romanticé. Tohle, no. Nevím co mělo být cílem tohoto filmu. Pokud to shrnu, jediný alespoň trochu přívětiví a herecky zdatný je příběh A. Jolie a R. Phillippe. Jinak křečovistost, neoriginalita a možná až trošku smutné a patetické. Asi je to tím že je to film z r. 98 a já ho viděl až v 06 po Love Actually a nějakých korejských romancích. Snaha snad byla, jinak ale nedoporučuji. Existuje toooolik moc lepších... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Režisér Willard Carroll pochválil Seana Conneryho za jeho skromný prístup na placi: "So štábom spolupracoval úplne demokraticky. Správal sa ako najveľkorysejší herec, hoci je to nadživotná hviezda. Išiel príkladom a ostatní ho nasledovali." (Arsenal83)
  • Ryan Phillippe nepovedal filmárom, že si zafarbí vlasy na modro. Prvýkrát sa o tom dozvedeli, keď sa v deň natáčania objavil na natáčaní s vlasmi inej farby. Väčšina hercov a štábu bola zaskočená, no spisovateľovi a režisérovi Willardovi Carrollovi sa to páčilo. Zhodou okolností si Angelina Jolie v ten istý deň tiež zafarbila vlasy. (Arsenal83)

Reklama

Reklama