Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Herečka Joan se právě rozešla s přítelem. Gracie už ani nedoufá, že by se její manželství mohlo změnit k lepšímu. Tyto a další postavy však něco spojuje a není to jen štěstí, láska, bolest, smrt a naděje, o nichž tento zajímavý film vypráví. (oficiální text distributora)

Recenze (77)

M.Coufield 

všechny recenze uživatele

Hmm, nemám rád slovo cliché protože hezké cliché je pořád hezké a romanticé. Tohle, no. Nevím co mělo být cílem tohoto filmu. Pokud to shrnu, jediný alespoň trochu přívětiví a herecky zdatný je příběh A. Jolie a R. Phillippe. Jinak křečovistost, neoriginalita a možná až trošku smutné a patetické. Asi je to tím že je to film z r. 98 a já ho viděl až v 06 po Love Actually a nějakých korejských romancích. Snaha snad byla, jinak ale nedoporučuji. Existuje toooolik moc lepších... ()

dormouse 

všechny recenze uživatele

To se snad všichni zbláznili? Navnaděna hodnocením jsem se podívala na film, který byl snůškou klišé a banalit, něco tak blbého jsem už dlouho neviděla. Ani jedna postava nebyla uvěřitelná a všechny blábolily absolutní hovadiny. Jestli se dá nějaký snímek určit jako nejúspěšnější v kategorii "Film s devastujícím účinkem na mladého člověk, který si tvoří falešný obraz o lásce a o vztazích jako takových", tak tenhle to určitě je. ()

Reklama

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Silne subjektívne - nečakane nepozerateľný paškvil so scenáristickými skvostami typu: ONA: "Bojím se důvěřovat mužům." ON: "Já nejsem muž, já sem já..ON2: "Nedovolím Ti, abys mě milovala. Protože Tě miluju já." ON3: my máme problém ? ONA3: "Ten problém, který s Tebou mám je, že mě přitahuješ. Já to s vášní moc neumím."...A TO SÁM SEBA POVAŽUJEM ZA ROMANTIKA ! ()

mrx.friend 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nečekal, že ve filmu uvidim takové záběry, jako když moje oblíbená Gill dává pusu Seanu Connerymu nebo se bradou opírá o levé rameno Angeliny Jolie a přitom se usmívá tak kouzelně jako vždycky... Zajímavé herecké hvězdné obsazení a jinak příjemný oddechový, dobře vypointovaný, snímek... :-) ()

LxLuthor 

všechny recenze uživatele

Jeden z najkrajších filmov o láske, aký som kedy videl. O láske reálnej ako život, nie samé umelé romantické filmy o "skutočnej" láske s Meg Ryan v hlavnej úlohe. Film podáva veľmi pozitívne rôzne formy lásky v rôznych vekových kategóriach a medzi rôznymi ľuďmi. Vysvetluje podstatu lásky a romantiky bez toho, aby to muselo byť umelé a dokonalé, a to sa mi na tom neskutočne páči. Na päť to žiaľ nebolo, no štyri plus pomyslená pol hviezdička je viac ako výborné... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Sean Connery sa vyjadril, že nízka gáža 50 000 dolárov mu vôbec nevadila, pretože si konečne chcel hrať postavu v jeho veku vo vzťahu s niekým v jeho veku. Len dva roky predtým zarobil len na hlavnej postave vo filme Skala (1996) 14 miliónov dolárov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama