Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Herečka Joan se právě rozešla s přítelem. Gracie už ani nedoufá, že by se její manželství mohlo změnit k lepšímu. Tyto a další postavy však něco spojuje a není to jen štěstí, láska, bolest, smrt a naděje, o nichž tento zajímavý film vypráví. (oficiální text distributora)

Recenze (77)

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Silne subjektívne - nečakane nepozerateľný paškvil so scenáristickými skvostami typu: ONA: "Bojím se důvěřovat mužům." ON: "Já nejsem muž, já sem já..ON2: "Nedovolím Ti, abys mě milovala. Protože Tě miluju já." ON3: my máme problém ? ONA3: "Ten problém, který s Tebou mám je, že mě přitahuješ. Já to s vášní moc neumím."...A TO SÁM SEBA POVAŽUJEM ZA ROMANTIKA ! ()

jawesy 

všechny recenze uživatele

Nebýt poslední půlhodiny film bych příliš neocenila ale finish to celé sjednotil a dal tomu šmrnc. Jinak doporučila bych na zamyšlení. Já konkrétně jsem si vybrala hned na začátku dojici které jsem fandila ale i ostatní části příběhu byly fajn. Nedoporučuji těm co jsou na ty typické romantické slaďáky protože ačkoli je film romantický, není to typická milostná šaráda s předvídatelným dějem. ()

Reklama

dopita 

všechny recenze uživatele

Je to povídkový film, kde se jednotlivé části v závěru prolnou. Nejdřív se to tváří tak trochu jako Magnolia, postupně se ale film přiblíží spíš k Lásce nebeské. Ovšem ani jednomu nesahá ani po kotníky a to ne proto, že by se jednalo o špatnej film, ale proto, že výše zmíněný filmy jsou mimořádně kvalitní. Přitom Podoby lásky vzniky o rok dřív než Magnolia o dokonce o čtyři roky dřív než Láska nebeská. Kladem filmu je, že kromě jedné z povídek jsou ostatní velice dobře koukatelný a tempo a zajímavost filmu tím pádem nijak zvlášť nekolísá. Taky herci jsou na úrovni, asi poprvé mě zaujala i Angelina Jolie, kterou jinak velmi nesnáším. ()

Oter 

všechny recenze uživatele

V průběhu celého filmu jsem si připadala na hromadné terapii, kde každý vypráví svůj příběh a pojítka se ruší anonymitou mluvčích. Až konec zapůsobil jako tmel. Jednotlivé podoby lásky však byly zajímavé a herecké umění výborné, takže celkový dojem z filmu není omračující, ale i náročný divák si přijde na své. ()

mrx.friend 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nečekal, že ve filmu uvidim takové záběry, jako když moje oblíbená Gill dává pusu Seanu Connerymu nebo se bradou opírá o levé rameno Angeliny Jolie a přitom se usmívá tak kouzelně jako vždycky... Zajímavé herecké hvězdné obsazení a jinak příjemný oddechový, dobře vypointovaný, snímek... :-) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Režisér Willard Carroll pochválil Seana Conneryho za jeho skromný prístup na placi: "So štábom spolupracoval úplne demokraticky. Správal sa ako najveľkorysejší herec, hoci je to nadživotná hviezda. Išiel príkladom a ostatní ho nasledovali." (Arsenal83)
  • Původně se film měl jmenovat Dancing About Architecture (Tanec na architekturu). Poté se název změnil, ale tato vazba ve filmu zůstala ve větě "Talking about music is like dancing about architecture (Mluvit o muzice je jako tancovat na architekturu)." (viperblade)

Reklama

Reklama