Reklama

Reklama

Black Books

(seriál)
  • Česko Černá kniha (více)

Série(3) / Epizody(18)

V antikvariátu grobiánského Irčana Bernarda Blacka a jeho přítelkyně Fran zvané Kocovina, vám nejen nic neprodají, ale ještě vám vynadají, případně i namlátí. (oficiální text distributora)

Recenze (1 064)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Black Books sice stojí jen a pouze na ústředním duu Bernard / Manny, ale vzhledem k tomu, že jsou komediální dvojice k pohledání, tak to bohatě k prvotřídní zábavě stačí. Obvzláště postava cynického irského knihkupce Bernarda Blacka se stala mým životním vzorem. Z osmnácti epizod je většina brilantních, bohužel se na jde i pár ryze průměrných. A osobně vidím zápor i v nevyužitém potenciálu prostředí knih(kupectví). Celá série se stejně tak dobře mohla odehrávat v prodejně čehokoliv jiného, což je ohromná škoda. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Hodně ujetej a šílenej seriál. Uź jsem něco málo viděl, ale něco tak originálního a bláznivýho, už teda hodně dlouho ne. Viděl jsem to nejdřív jasně na plnej počet, ale druhá půlka první série byla trošku slabší, takže nakonec lepší 4 hvězdy a uvidíme, kam se to vyvine po dalších epizodách, na který už se opravdu moc těším. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Anglický humor v plnej poľnej. Netušil som, že to niekedy napíšem, ale niektoré scénky by tromfli aj absurdity pána Beana. Nekonvenčný, dokonalý a miestami naozaj krutý čierny humor a pekelne vtipné tri hlavné postavičky. Ktorých správanie je väčšinou absurdne bláznivé, ale pritom tak krásne vtipne prípustné. 95%. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Britcom z rodu Červeného trpaslíka, kterému obšem chybí takový ten opravdu chytrý humor. Místo toho spoléhá na absurdní dialogy a místy až pitvoření - to ale stále srovnávám s tou nejlepší britskou konkurencí. Jinak je Black Books uspokojivě vtipný a kvalitní seriál. Jenom to nadšení se v mém případě zatím nějak nedostavilo. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Production Companies: Assembly Film and Television // Po pozretí všetkých dielov musím povedať, že je veľká škoda že bol seriál zrušený pretože vtipný niekedy bol až až, ale musím súhlasiť z niektorými užívateľmi, že hladina zábavnosti je v každom dieli iná, raz nízka, raz vysoká. To však nemení nič na tom, že som si seriál a večne hulákajúcého Bernarda Blacka obľúbil. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (18)

  • Bernard Black (Dylan Moran) je Ir a celým jménem se jmenuje Bernard Ludwig Black. (BLANIK.)
  • Scény před Bernardovým knihkupectvím se natáčely před skutečným knihkupectvím Collinge & Clark v Londýně. (exitak)

Reklama

Reklama