Reklama

Reklama

Resident Evil: Lék

(seriál)
  • USA Resident Evil
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(8)

Skoro tři desetiletí po objevu viru T dojde k epidemii, která odhalí temná tajemství Umbrella Corporation. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (148)

mata77 

všechny recenze uživatele

Hlavné postavy boli sympatické ale viac ma bavili mladšie verzie. Približne prvé 4 epizódy boli celkom pozerateľné, na striedačku hororové scény miešané s teenage drámou, kedy sa dejová línia preklápala v čase. V druhej polovici série som sa ale začínala naozaj nudiť. Nevyváženosť dielov dávam za vinu rozdielnym režisérom a scenáristom, ktorí zmenili dynamiku, herci silno prehrávali a scény sa opakovali v miernych obmenách. Možno by bol celkový dojem lepší, keby bol seriál on niekoľko dielov kratší. Prvé epizódy takmer siahali na 60%, postupne kvalita upadla na 40%. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Zase tak hrozné to nebylo. Slabší průměr. Je pravda že jsem to musel začít asi po víc jak půl roce koukat zase od začátku, protože už jsem si to nepamatoval. Když překousnete první díl, tak se do toho dostanete. Děj se neustále prolíná ve dvou časových rovinách. Takže vlastně sledujete dva příběhy stejných lidí jen dohromady. Filmy s téhle série jsou někde jinde, ale jako kulisa při hraní her dobrý. Za zmínku stojí zmutovaný obří pavouk či krokodýl. Netflix si opět neodpustil stejnopohlavní paskvil v ději. ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak dokoukáno a jako milovník herní série z toho moc nadšený nejsem. Vše je sice dobře vysvětleno, ale je to hrozně nudně natočené. Wesker mi tady vůbec nesedí. Nic člověka nenutí chtít koukat na další díl a čekat jak to dopadne. Seriál jen tak plyne až skončí. Efekty jsou zde moc pěkné a potvory známé z herní série pěkně vytvořené. Ale ty jsou opravdu jen občas. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Poprvé se přidám ke zdejšímu hodnocení, protože tohle je opravdu neskutečné hovno. Ztráta času největšího kalibru, a to jsem se na to docela i těšil, protože jsem skalní fanoušek video-herní série. Viděl jsem čtyři epizody, ale další už fakt nedám. První známka toho, že se jedná o opravdu nudnou sračku, je když si v průběhu jednoho dílu jdu zapálit cígo, aniž bych seriál pauznul. Druhá známka, je nikdy nekončící flashback scény opakující pořád to samé dokola, s nimiž se střídá přítomnost, kde hlavní "hrdinka" je absolutně nesympatická. Třetí vrcholová známka, je LGBT propagace, která zde už fakt nezná hranice, a to ve všech možných ohledech, od veganismu, po "kissing girls is better than kissing some fucking retard boy without brain". Tak jako pardon, ale skočit z 20 metrové pevnosti přímo na zem, a poté v klídku vstát a běhat mezi zombies bez úhony, je fakt nesmysl (ještě podotknu, že tento stunt kousek udělala žena). Když už ve čtvrtém díle měla přijít na scénu motorovka, byl s ní vykonán jenom jeden pěkný kill, zbytek zařídil granát... to už jsem si opravdu řekl "stop, to nemůžou myslet vážně?". Navíc, co kurva měl znamenat ten tlustý šašek "vládce nějaké koorperace", kterej bezdůvodně začal střílet do civilizace bez jakéhokoli vysvětlení. Kdyby se jednalo aspoň o kvalitní zombie vyvraždovačku, neměl bych problém dát vyšší hodnocení, jenže k tomu seriál vůbec nespěje, spíše se snaží tvořit "wanabe good" příběh, kterej absolutně ani jedním dialogem nefunguje. Jediná světlá stránka seriálu, je Lance Reddick, který podává opět vynikající herecké výkony, a ze začátku to vypadá, že se bude jednat o jednu z hlavních postav, no ne, ani zdaleka. Jedna úšmolená hvězdička, která nemá daleko od odpadu. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Děj v postapokalyptický budoucnosti příšerný, děj v přítomnosti o chlup lepší, ale stále skoro nekoukatelný. Jediný vyloženě + seriálu by se dala označit jen Paula Nunez. Sice i ta často přehrává až běda, ale alespoň je tu za pěknou mrchu, nosí podpatky a dle svých slov perfektně š***. Zbytek fakt nestojí za zmínku. Scénář je hrozný, akce neexistuje, zombie tu prakticky nejsou, na konci je wtf dinosauří aligátor, nemá to eye candy momenty, má to jen solidní hudební doprovod. Jenže když je vám všechno doslova ukradený, stejně soundtrack ničemu nepomůže. Šílenost, která byla po zásluze zrušena. ()

Galerie (170)

Zajímavosti (21)

  • Evelyn Marcus (Paola Nuňez) je dcerou Jamese Marcuse, jednoho ze tří zakladatelů Umbrella Corp. Těmi dalšími dvěma byli Oswell Spencer a Edward Ashford, a všichni tři spolu byli spolužáci z oboru virologie. (NiWi)
  • Scéna, kdy se Richard Baxter (Turlough Convery) snaží prostřílet cestu skrze halu plnou zombie, je až nápadně podobná scéně z Resident Evil: Vendetta (2017), kde se ve stejné situaci ocitnou Leon S. Kennedy s Chrisem Redfieldem. (ScarFace_V8)

Reklama

Reklama