Reklama

Reklama

Resident Evil: Lék

(seriál)
  • USA Resident Evil
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(8)

Skoro tři desetiletí po objevu viru T dojde k epidemii, která odhalí temná tajemství Umbrella Corporation. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (148)

El.Negros 

všechny recenze uživatele

Slabé jako dech zombíka v mrazáku. Nevyrovnané jako pitný režim Dády Patrasové. Téměř klasická zombie platforma se propadla, díky trendycool antiwhite and lgbt++ nápadům, ušitým pro multigender-stricly-vegan-loosers-club jménem NeoNetflix, téměř na úplné dno. Post-apo část, odehrávající se v budoucnosti docela jde i přes úpornou snahu tvůrců, poslat ji svými vyložené dementními zvraty přímo do análního otvoru rozkládající se zombie prostitutky z Chomutova. Škoda, že byl Baxter (nejzajímavější charakter) poměrně brzy (v nejzábavnějším 4. díle) popraven rasistickým Netflixem jako bělošský heterák (tfuj tfuj a krížek do vzduchu). Část příběhu odehrávající se v minulosti, v kontextu se značkou Resident Evil, vážně nechápu. V těch flashbacích jde o multigender vztahovku, problémy dospívaní, daddy issues a (opět) scénáristickou debilitu. Pro běžný televizní seriál na Prima Love pro mladé, pubertální, pohlavně nevyhraněné masturbátory(ky) asi vpoho…Klidně by se to mohlo jmenovat Weskers junior high – black is new white.  Proč to ale nasírat do zombie klasiky, kde člověk taková témata  prostě nečeká a “kuurva” fakt nechce ? Zajimavé, že na tomto projektu dělal Andrew Dabb, týpek co má na svědomí mnoho dílů úspěšného a populárního Supernatural…..Asi došly prachy za koks a VIP shemaly, tak udělal tuhle hrůzu na objednávku NeoFlusu. Vždyť oslovuje celých 10% lidi na planetě včetně zahořklých paniců ověšených medailemi typu genderlooser roku. Každopádně celá série vyznívá tak, že si všechny problémy naše afroamerické hrdinky způsobily samy svými vysoce imbecilními nápady. Za to jedna hvězda nahoru. ()

mata77 

všechny recenze uživatele

Hlavné postavy boli sympatické ale viac ma bavili mladšie verzie. Približne prvé 4 epizódy boli celkom pozerateľné, na striedačku hororové scény miešané s teenage drámou, kedy sa dejová línia preklápala v čase. V druhej polovici série som sa ale začínala naozaj nudiť. Nevyváženosť dielov dávam za vinu rozdielnym režisérom a scenáristom, ktorí zmenili dynamiku, herci silno prehrávali a scény sa opakovali v miernych obmenách. Možno by bol celkový dojem lepší, keby bol seriál on niekoľko dielov kratší. Prvé epizódy takmer siahali na 60%, postupne kvalita upadla na 40%. ()

Reklama

Korbitch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, bohužel se ani další projekt z universa RE nepovedl. Byť jsem to dokoukal, je to fakt hrozná sračka a po těch dvou jsem dával většinou proto, že jsem chtěl vědět, jestli to může být ještě horší a co dalšího za výplody T virem napadeného mozku na mě tvůrci vypustí. Holt jsem sadomaso. Už to tak vypadá, že pokud chceme kvalitní titul RE, nezbývá než sáhnout po některé z her. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Děj v postapokalyptický budoucnosti příšerný, děj v přítomnosti o chlup lepší, ale stále skoro nekoukatelný. Jediný vyloženě + seriálu by se dala označit jen Paula Nunez. Sice i ta často přehrává až běda, ale alespoň je tu za pěknou mrchu, nosí podpatky a dle svých slov perfektně š***. Zbytek fakt nestojí za zmínku. Scénář je hrozný, akce neexistuje, zombie tu prakticky nejsou, na konci je wtf dinosauří aligátor, nemá to eye candy momenty, má to jen solidní hudební doprovod. Jenže když je vám všechno doslova ukradený, stejně soundtrack ničemu nepomůže. Šílenost, která byla po zásluze zrušena. ()

Ingtar2 

všechny recenze uživatele

Ach, tu niečo nevyšlo tak, ako malo. Teda, nechápte ma zle - určite ide o SciFi roku. Prečo? Pretože tu niesú len zombie, ale objavujú sa tu nápady, ktoré zatiaľ nikde neboli - napríklad zmena rasy postavy počas jednej epizódy (Billie went in full Michael Jackson, eh?). Inak vlastne o nič objavné nejde - máme tu naozaj otrasný casting, ktorý nezachraňuje ani Lance Reddick (ten tu má jeden svetlý moment, inak nič), orientácie snáď všetky ktoré existujú (jo btw ja som Focke Achgelis FA223 Drache, kto si ty?). Príbeh tu prakticky nie je (teda minimálne nie taký, ktorý by sa nedal predvídať), a aj napriek tomu, že nie je, by mu neuškodilo vystrihnutie nudných scén z minulosti. Hudba síce existuje, ale že by som si ju nejako všímal? Not really. Kamera sa síce môže snažiť, občas sa podarí zaujímavý výkrut, ale aj to je zbytočné. No Netflix, na to že toto je prvá vec ktorú od teba pozerám odkedy si ťa naozaj platím (tu sa patrí dať Shoutout Veronike) ide o naozaj strašnú blbosť. Tl:dr; Ide o blbosť, kvalitatívne ešte pod úrovňou The Walking Dead: World Beyond prvej série. Rôzne narážky na Covid a podobné veci pobavili, ale akonáhle začala hrať Billie Eilish (hrať? To by to najprv musela byť hudba aby to hralo) tak som začal seriózne rozmýšľať o odpade. Za 4. epizódu a niektoré príšery (pavúk) teda dávam slabé 2*, 40%. ()

Galerie (170)

Zajímavosti (21)

  • V čase 26:31 můžeme slyšet tzv. Wilhelm scream. (LUKICKK)

Reklama

Reklama