Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Charlie a Nick řeší to samé co většina puberťáků. Jsou každý z jiného těsta, ale i tak se spřátelí a brzo zjistí, že k sobě možná cítí něco víc. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (88)

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejdříve taková malá poznámka, stěžovat si u seriálu na motivy komiksu, který se věnuje LGBTQ+ páru, že se věnuje LGBTQ+ páru je poměrně zvláštní. Nejdříve asi bude vhodné něco zjistit o tom, co budu sledovat a když vím, že mi tahle tematika nevoní, tak bude "překvapivě" asi lepší vybrat si něco jiného. A pokud jde o kvality samotného seriálu, tak je to milá podívaná, která se nesnaží přehnaně tlačit na pilu, pokud jde o dramatičnost (až na pár výjimek v závěru), je kvalitně obsazená, v 99 % času protknutá příjemnou atmosférou a možná není objevná, pokud jde o příběh jako takový, ale je to sympatický coming of age příběh, který se nesnaží objevovat něco nového, ale předkládá tuhle tematiku s citem a s příjemnou civilností. ()

fixaman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechny čtyři díly komixové předlohy jsem zhltnul za večer. A musím říct, že ze seriálové podoby nemůžu být víc nadšený. Charlie a Nick jsou prostě pár, kterému nejde nefandit. A stejně tak Tara s Darcy no a samozřejmě i Tao s Elle. Dlouho jsem neviděl seriál, ve kterém by mi byla tak neskutečně sympatická každá postava. No a hlavně jsem ještě nepoznal sérii, která by tak věrně ukázala, jaké to je být teenager a vyrovnávat se svou odlišnou sexualitou. Už teď se těším na další řadu a nemůžu jinak než dát plný počet. Srdcerváči se jednoznačně zařadili do mé seriálové top 10 <3 ()

Reklama

Klara 

všechny recenze uživatele

Jedna velká, vzrušující, nádherná jízda na emocionální horské dráze - to jsou Srdcerváči. Tak jednoduše se to mohlo pokazit, ale nestalo se to. Celých osm dílů jsem měla husí kůži a něco tak dobře zahraného, herecky obsazeného, citlivého a kouzelného jsem už dlouho neviděla. Jestli vůbec. Jsem strašně ráda, že něco takového vzniklo - jsem si jistá, že ten seriál pomůže strašně moc mladým lidem. Děkuju za to! ()

poet 

všechny recenze uživatele

Vcelku príjemný seriál zo školského prostredia, ktorý nenaštve ale ani nič nove neprináša. Má to ozaj dobrý začiatok ktorý je pomerne emotívny aj je trochu na škodu že sa ústredná dvojica dá "dokopy" pomerne rýchlo. Škoda že jednotlivé epizódy majú pomerne zostupnú tendenciu  a proste vás  tieto teenage boliestky prestanú baviť. Napriek tomu že Charlie aj Nick sú skvelí herci ktorí si vás získajú ten scenár dosť kríva.  Seversky seriál Mladá modrá krv mal podstatne vyspelejší príbeh... ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Prvních pár dílů bylo spíše rozjíždějících, pak to mělo stoupající kvalitu a nutně potřebuju další díly. Knihy jsem četla všechny a seriál je úplně stejně ťutínkový (hlavně druhá polovina). Pohodové, feel-good, slaďoučké, miloučké, odpočinkové. Edit po druhe rade: tohle bylo tak na 3,5*, prvni polovina rady rozjizdeci a trochu o nicem, a celkove mi to prislo dost pomale. ()

Galerie (168)

Zajímavosti (11)

Reklama

Reklama