Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Charlie a Nick řeší to samé co většina puberťáků. Jsou každý z jiného těsta, ale i tak se spřátelí a brzo zjistí, že k sobě možná cítí něco víc. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (89)

Idego 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem myslel, že dokoukám maximálně jeden díl, protože to na mě od prvních minut působilo jako strašný klišé a seriál s cílovkou čistě v teenage spektru, kterej mi nemá co nabídnout. Celkem rychle mě ale pohltila feel-good atmosféra, všechny nedostatky jsem tomu začal odpouštět a nakonec jsem to sjel na jeden zátah. Je to jednoduché, ale ne blbé, klišé, ale bez kýče, má to super hudbu a jako třešničku na dortu Olivii Colman. A strašně se mi líbily ty komiksový prvky a vizualizace emocí postav. ()

ForgetMeNot5 

všechny recenze uživatele

Nejsem zrovna cílová skupina LGBTQ+ seriálů a filmů, ale pro pozitivní ohlasy jsem se rozhodla na tento seriál podívat. Už od začátku mě překvapil vibe a styl, jakým je to točeno. Už dlouho jsem neviděla seriál, který by byl laděn takto uklidňujícím a pozitivním způsobem. S tématy, které se zde řeší, jakožto hledání identity, místa ve světě, se ztotožní dost možná většina lidí, nehledě na orientaci. Mojí oblíbenou postavou je rozhodně Teo, možná je to i faktem, že s jeho issues se dokáži ze všech postav v seriálu nejvíce ztotožnit. Umím si představit, že pro teenagera, který stále hledá sám sebe, včetně objevování své orientace, může být seriál jako tento nesmírně důležitou oporou. Už proto si myslím, že má tento seriál jistý přesah, přece jenom, každý má právo na lásku. ()

Reklama

Danqo 

všechny recenze uživatele

tl;dr: napriek stereotypným postavám i prostrediu sa mi to páčilo, lebo na rozdiel od iných teen seriálov som sa s týmto vedel stotožniť. // Videl som Sex Education, Genera+ion, We are who we are a ďalšie teen seriály s queer tematikou, a toto mal byť len ďalší z nich. Taký feel good seriál. Ale pri Heartstopperovi som reval po takmer každom diele, pretože to vyzeralo ako defilé môjho života a vedel som sa stotožniť s každou z postáv. Môj bývalý boyfriend, ktorý sa bál pridať si ma i na instagrame, ten seriál vraj pozrel za noc. Mne to trvalo dva týždne, lebo som to rýchlejšie nedokázal spracovávať – a to som ten boyfriend so sebavedomím. Očividne voči emotional damage spôsobenej utajovaním vzťahu nie je odolný ani taký pašák ako som ja. Homofóbia je zločin, ale ešte väčší je tajiť lásku. To nepochopíte, kým to nezažijete. ()

Azurose 

všechny recenze uživatele

Oh ano! Konečně všestranný seriál, který je sice vyšperkovaný milými animacemi a filtry, ale totálně odpustil od explicitních scén a drog. Je to hrozně milý a opravdu výborně obsazený seroš, který jsem zhlédnul za jeden večer. Třešničkou na dortu je Olivia Colman, to byl pro mě šok, když se poprvé objevila. Rozhodně doporučuju, protože je tento seriál opravdu pro každého a ukazuje to, čím si vyvolení teenageři musí procházet. P.S. Pevně doufám, že bude druhá řada! ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

ne, nemůžeme mít aspoň jednu pozitivní komentářovou sekci na čsfd tečka cé zet. vždycky se tady najde někdo, kdo se ohání větou “MáM GaY KaMarÁDy ALe VaDí Mi KdyŽ To VŠeM cPoU”… vadí vám lgbt komunita? NEDÍVEJTE SE NA TO. nemusíte pod tenhle feel-good, krásný, roztomilý seriál psát ZBYTEČNÝ komentáře o tom, jak vám to vadí. prostě to ignorujte, nezkoušejte se dívat na něco, jen kvůli tomu, že je to “trendy” nebo na hlavní stránce netflixu. řekněte si “je tento seriál o gayích? ano. vadí mi gayové? ano. pustím si to tedy? NE.” a nepište sem sračky, který si stejně nikdo nepřečte a pokud si ty vaše hovna někdo přečte, tak si o vás bude myslet, že jste úplně vymaštěný. díky!!!!! :) ()

Galerie (168)

Zajímavosti (11)

  • Ve scéně, kdy jedou Charlie (Joe Locke) a Nick (Kit Connor) na rande vlakem a Charlie říká, že tímto směrem ještě nikdy vlakem nejel, sedí přes uličku vedle nich dívka s kudrnatými zrzavými vlasy v pruhovaném tričku a zelených kalhotách s kšandami a něco píše – je to samotná autorka komiksu i seriálu Alice Oseman. (vade_mecum)
  • Natáčení probíhalo od dubna do června 2021. Natáčení většinou probíhalo v Herne Bay na jihovýchodě Anglie. Herne Bay High School byla natočena jako Truham Grammar School. K natáčení byla použita i bowlingová dráha Hollywood Bowl bowling v High Wycombe. Železniční stanice, odkud Nick (Kit Connor) a Charlie (Joe Locke) odjíždějí k moři, je nádraží North Weald. Mnoho z ragbyových scén bylo natočeno na sportovním hřišti v nyní opuštěném E-Act Burnham Park Academy. (emkon)

Reklama

Reklama