Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bezvýznamný zlodějíček Larry Gigli (Ben Affleck) má příležitost vylepšit si jméno důležitým úkolem. Ricki (Jennifer Lopez) je ostrá gangsterka. Tihle dva se náhodou setkají při jedné zakázce, která se jim však vymkne z rukou. Budou spolupracovat? A zvládnou nečekaně velkou vzájemnou přitažlivost? (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Martin Brest jakožto režisér, kterého si vážím musel být při natáčení této břečky myšlenkami úplně jinde. Jinak si to nedovedu vysvětlit. Falešné, trapné, zkrátka totálně špatný film, který není vhodný ani na zabití času a ačkoliv se Al Pacino objevil na scéně tak na 5 minut, předvedl možná nejlepší výkon. ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

NE a prostě NE ! Není to taková sračka, aby to bylo v černém. Opravdu jsou horší filmy. Tohle je pouze příliš jednoduché. Flm svou jednoduchou zápletkou o únose mentálně postiženého prolíná cosi víc než jen samotný únost. Jde o příběh muže "Larryho (Ben Affleck), který si hraje na drsňáka, ale přitom je strašně měkej, hodnej, tolerantní a citlivej. Za každou cenu se snaží schovat svou křechkost před velmi sebevědomou Ricki (Jennifer Lopez), která si s ním pohrává. Bral bych to jako exemplární příklad toho, kdy si vyjde naprostý outsider poprvé do baru a potká tu největší uleťačku, která si s ním hraje. Nemůžu si pomoct, ale tahle moje vidina mi zvyšuje body pro tento né až tak špatný film. A ano. Jako mnozí jsem se na film podíval kvůli roli Al Pacina, ten byl samozřejmě vynikající až tak, že do filmu moc neseděl a Christopher Walken taktéž. ()

Reklama

Jossie odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je moc už i na mě. Že v něčem tak hloupém hraje Affleck a Jennifer Lopez, to mě nepřekvapuje, ale Walken a hlavně Al Pacino, tak to je tedy šok. Celá zápletka je neuvěřitelně směšná, postavy hloupé, citové vydírání trapné a vztah mezi hlavními hrdiny, to měl být asi špatný vtip. Radši bych se podívala na Pobřežní hlídku. ()

Jeržik 

všechny recenze uživatele

Tak moc špatné až je to vlastně skoro dobré. Netuším zda-li je výsledná podoba zvrácený režisérův záměr, ani zda se podle podobného postupu dá vůbec natočit film, ale to co se přede mnou jednou večer po tom všem přetáčení a přestříhávání vyskytlo mě i přes můj prvotní odpor mile překvapilo. Podobných filmů jsou stovky, za posledních pár let aspoň třicet, a všechny jsou ve výsledném působení na diváka nesrovnatelně horší než Gigli. Vysvětlím, Gigli má sice děsného režiséra(netuším co se Brestovi stalo) co už zvládne tak maximálně reklamu na vložky a slusně vygradovaný vtip neviděl na place ani z padesáti metrů(aspoň při natáčení Gigli) ale tím pravým "kamenem úrazu" a zárověn tím "nejlepším" co je tu k vidění je scénář. Scénárista je ale zase krypl co nedokáže napsat ani podprůměrnou zápletku a nezvládá ani běžné dialogi. OVŠEM, to co se mu nějakým zázrakem vydařilo jsou hlášky a ty "ne úplně běžné" dialogy. Nemůžu si pomoct ale řeči mezi Affleckem a Lopezovou jsou téměř geniální(i díky fajn chemii, pokud se o něčem podobném dá vůbec hovořit)a jejich hlášky mě dokázaly odbourat i na několik minut. Jejich rozhovory jsou šílené a plné absolutně nezřízených hovadin, což ve je ve výsledku hodně hodně hodně moc vtipná záležitost. Oba herci jsou samostatně špatní ale jakmile jsou na plátně spolu je to vážne koncet jak od Paganiniho. Sám to nechápu, ten film u mě neměl téměř žádnou šanci, přesto všechno mě dokázal neuvěřitelně pobavit. 45% a klidně si to dám ještě jednou, už kvůli tomu, jestli se mi to jen nezdálo;) ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Hořká labutí píseň Martina Bresta, člověka, který na scénu vypustil POLICAJTA Z BEVERLY HILLS a konečně dotáhl Pacina k Oscarovi ve VŮNI ŽENY (snad jen proto se dotyčný také objevil v tomto filmu). Není to sice nejhorší film na světě, stejně se ale krutě nepovedl - příběh na hovno (únos mentálně postiženého bratra státního návladního za pomoci v pase široké lesby? Opravdu??), scénář k tomu špatný, hudba v pohodě ale úplně mimo, všechno, co se odehraje po Pacinově výstupu, je už jen v režimu "tak mě prosím zastřelte, evidentně trpím!". Smutnější o to, že si to Brest napsal sám. Chtěl být asi hrozně cool, možná si přál, aby se jeho dialogy citovaly a hlášky zlidověly... Takto to vypadá, když se výsledek nesejde s představou. 30% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Láska s rizikem se řadí mezi největší kasovní propadáky hollywoodské historie. Z vložených nákladů 54 milionů amerických dolarů se studiu Columbia vrátilo na tržbách pouze 7,3 milionu. Film navíc provázely záporné reakce diváků i kritiky. Tento neúspěch otřásl hereckou kariérou Bena Afflecka a zcela zničil kariéru režiséra Martina Bresta. (peetriss)
  • Postavu, do které se ve filmu zamiluje Ben Affleck, měla původně hrát Halle Berry. (Pumiiix)
  • Po prvním víkendu promítaní byl film stažen z kin ve Velké Británii, kvůli velice špatným ohlasům a výdělkům. (Pumiiix)

Reklama

Reklama