Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vaše jméno ... osobní doklady ... život. Definitivní odcizení vaší identity. Nepolapitelný sériový vrah žije již 20 let životy svých obětí. Nyní však dochází k obratu. Na případ je přidělena agentka FBI Illeana Scottová, jejímž oborem je sestavování psychologických profilů zločinců. Úkolem agentky je zjistit, jaký má vrah motiv, pokusit se předejít jeho činům a učinit protiopatření. Jenže tento vrah ví o Scottové příliš mnoho. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Tady se někdo snažil kopírovat již stokrát okopírované. Tvůrci se alespoň mohli vyvarovat nejrůznějším klišé, ale i přesto, že na filmu nakonec pracovali čtyři scénáristé, se jim to vůbec nepodařilo. Samozřejmě bylo hlavním účelem snímku překvapit obecenstvo, což se mu možná u méně bystrých podařilo, u všech ostatních však twist pohořel. Zloděj životů má jediné štěstí, a tím je Angelina Jolie, na kterou se dá alespoň dívat. Navíc, nebýt poslední patnáctiminutovky, asi by to hodnocení sama na tři hvězdy vytáhla. Škoda, tenhle donekonečna louhovaný sáček čaje mi po sté a první už nechutná. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Thriller, který je naprosto bez náboje, bez atmosféry a bez pořádného vraha. Během filmu se prostě nic neděje a tak na vás režisér pustí alespoň dvě laciné lekačky, které ovšem do scénáře snad dopsali dodatečně, protože do děje vůbec nezapadají. Rozuzlení je děsivě trapné, které uráží divákovu inteligenci a závěrečné "drama" v domku na samotě je jen špatným vtipem do Zlaté mříže. A taky zlatým hřebíkem do zlaté rakve. Krásný obal však nedokáže zahalit postatu věci a to platí i pro tento film. Skvělé herecké obsazení prostě dobrý film nedělá. A ty logické nedostatky jsou do nebe volající. Copak si vážně nikdo z vyšetřovatelů nevšimne, že ohořelá mrtvola byla zastřelena? Hm. [leden 2006] ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

PO pár minutách (přesně nevím asi 10 ? ...) mi bylo jasné, kdo je vrahem. Zbytek filmu jsem se nudil. Jen chvíli mě zajímalo, co se na plátně děje a to ve chvíli kdy se tam objevila Angelina (kdo záviděl Ethanovi?:)). Mnoho hvězd, ale vše zmařené už v první minutách strašně předvídatelným příběhem... ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Nakonec to dopadlo přesně tak, jak jsem čekala (a jak mu ty brejle na konci slušely!). Ale to mi nevadí, filmy prostě občas dopadají tak, jak vy si myslíte, že dopadnou. To špatné na to jsou ty ubohoučké dialogy. Nejdokonalejší hrdinka (Jolie nepředvedla nic nového, všechno staré, okoukané a špatné; jen ukázala kozy, no...) tomu také nepřidá na kráse, ta mě na tom srala nejvíce. Vůbec jsem si říkala, že je občas odpadní film. Hvězdičku dávám jen za těch pár okamžiků, kdy jsem neprotáčela oči v sloup a neříkala si, že by hrdinka měla umřít (to totiž většinou nebyla na scéně...). ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

V podstate len veľmi priemerný thriller, ktorému zúfalo chýba atmosféra, nahrádza ju však šokujúcimi kvalitnými zvratmi. Ethan Hawke síce nehrá vyložene zle, ale ten kto sa mi vo filme nepáčil, bola Angelina Jolie. Tentokrát mi jej herecký prejav prišiel veľmi obyčajný, možno až podpriemerný.**a 1/2 ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Zloděj životů debutoval v Severní Americe na třetím místě s 11,5 mil. dolarů během stejného víkendu jako třeba Úsvit mtvých. (imro)

Související novinky

Zemřela herečka Gena Rowlands

Zemřela herečka Gena Rowlands

15.08.2024

Ve věku čtyřiadevadesáti let odešla obdivovaná americká herečka oceněná čestnou Cenou Akademie a dvěma Zlatými glóby, Gena Rowlands. Zemřela ve středu 14. srpna ve svém domě v Indian Wells v… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno