Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vaše jméno ... osobní doklady ... život. Definitivní odcizení vaší identity. Nepolapitelný sériový vrah žije již 20 let životy svých obětí. Nyní však dochází k obratu. Na případ je přidělena agentka FBI Illeana Scottová, jejímž oborem je sestavování psychologických profilů zločinců. Úkolem agentky je zjistit, jaký má vrah motiv, pokusit se předejít jeho činům a učinit protiopatření. Jenže tento vrah ví o Scottové příliš mnoho. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nevím proč to mu tady dáváte tak nízké hodnocení. Nestydím se jít proti proudu a taky půjdu. Mě se to líbilo. Nebyl to v žádném případě špatný nápad. Vrah tě zabije, aby se mohl stát tebou. Vůbec nevadí, že téma filmu je stokrát ohrané. Angelina Jolie jako speciální agentka FBI Illeana Scott je skvělá. Nudou jsem rozhodně netrpěla, proč taky. Já jsem si film užívala. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Horšie ako ZBERATEĽ KOSTÍ... Všetky "prekvapenia" boli absolútne neprekvapivé (a to ani nie som nejaký turbo veľký fanda detektívok), herci obstojní, fajn nabušený soundtrack, nevyvážená réžia (akcie dravé ale pritom televízne pôsobiace). Erotická scéna okorení, ale nezachráni... pustite si radšej VRAŽDU PODĽA PLÁNU... ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Scénář sice není nikterak originální, ale určitě nemůžu říct, že nezajímavý. Jedná se spíše o krimi-thriller s malou špetkou hororové atmosféry, které si však moc neužijeme. Převážná většina filmu se táhne v duchu policejního vyšetřování a sbírání důkazního materiálu. Tato pasáž moc zajímavá není, protože se převážně jen mluví a nic se neděje. Tyto scény jsou promíchány s těmi, kde se obrazem přeneseme na místa činu, kde jsou nalezeny zohavené mrtvoly. I zde se však nedočkáme nějaké pořádné brutality či mistrovsky naaranžovaných těl. Jde o průměrný thriller, který neurazí, ale ani příliš nenadchne. Velkým plusem jsou docela slušné herecké výkony a hlavně samotná Angelina. Kdyby bylo míň kecání a víc pořádné akce, tak bych tomuto filmu dal možná i víc. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Nechutná pretvárka filmu akú som už dávno nevidel. Chce byť brutálny, drsný, výnimočný, čomu má napomáhať postava agentky Scottovej (Jolie), no myslím, že práve ona dovrzala celý film. Scenár trošku prekvapí, celkom dobre vymyslené, aj pár zvratov sa podarilo, no absurdita postavy Scottovej mi proste nešla do hlavy. Navyše dosť sproste roztiahnutý záver, ktorý sa silou mocou snaží byť originálny ale súčasne je blbo spracovaný, takže vám dojde o čom vlastne ide. Najpozitívnejšie hodnotím erotickú scénku s Angelinou ;). Škoda, mohol to byť veľmi dobrý film. 60%. ()

Langy10 

všechny recenze uživatele

"Tak to bylo HUSTÝ"!! Dost drsný a překvapivý začátek. Hodně napínavý až do konce, přestože jsem věděl, kdo za tim všim stojí už od začátku, pak mě zmátl jeden moment, ale hned mě ještě víc utvrdil v to, že je to "On"... Angelina Jolie by měla hrát ve více takovýhlech thrillerech, má na to povahu i mimickou část. Výborná hudba - U2 - Bad, která přesně zasadila příběh do starší doby a na závěr taky sedla! 90% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Zloděj životů debutoval v Severní Americe na třetím místě s 11,5 mil. dolarů během stejného víkendu jako třeba Úsvit mtvých. (imro)
  • Předlohou k filmu byla stejnojmenná kniha britského autora Michaela Pye. Hlavní hrdinka se ale v knize jmenuje Grace Vanderholt a ne Illeana Scott jako ve filmu. (imro)

Související novinky

Zemřela herečka Gena Rowlands

Zemřela herečka Gena Rowlands

15.08.2024

Ve věku čtyřiadevadesáti let odešla obdivovaná americká herečka oceněná čestnou Cenou Akademie a dvěma Zlatými glóby, Gena Rowlands. Zemřela ve středu 14. srpna ve svém domě v Indian Wells v… (více)

Reklama

Reklama