Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Okouzlující námořník Jacob se rozhodne zastavit tyranského kapitána a zachránit unesené dítě. Na své misi získá nečekaného spojence v podobě mořské příšery. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (119)

lektvar odpad!

všechny recenze uživatele

Permanentne sa tam ozieraju. Tazko sa mi to toleruje uz 7 rokov v serialoch od 12. Ale v rozpravke? Vazne? 😡 a okrem toho je to nudne, je tam milion vizualnych, dejovych, fyzikalnych (ano tvari sa to tak, ze aj toto by tam malo fungovat), moralno-etickych chyb a vlastne od zaciatku si prajem, aby cely tento priserovy svet zmietla cunami a ja som to nemusela dopozerat. A to mam za sebou len 40 minut!!! 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Tak nesympaticke a nicim nezaujimave animovane postavy si ani nepamatam. Dakujem svojmu detskemu mozgu,ze ak som aj nieco podobne videla, tak som to vytesnila. Toto nevytesnim 😔 ()

carly 

všechny recenze uživatele

Po tomto filme už nevleziem ani do bazénu, nie to ešte jazera, ci nebodaj mora. Základným konceptom to môže pripomínať How to train your dragon, ale oni nie sú ani prvý ani posledný, co ho využili, takže je to iba konštatovanie a vôbec nie výčitka. Čo im ale vyčítať ani trochu nemožno, je nádherná animácia. Je farebná a detailná a dychberúca. Postavy sú jedinečné a každá má svoj charakter a oceňujem aj množstvo ukázaných zranení - ci už čerstvých, alebo tých starších. Morské potvory majú tiež svoj charakter a už od prvého momentu, keď nám ich ukážu je jasne, že to bude jazda. Je tu hneď niekoľko tém. Found family, my beloved. Zaslepenosť pomstou. Nenásytnosť. You can be a hero and still be wrong. Témy sa im podarilo poprepájať a zobraziť pekne, aj keď na konci sa trochu potkli. Ale rozuzlenie sa mi páčilo. Aj to, že nakoniec každý ostal žiť v svojom rybníku a aj Jacob a Maisie našli rodinu. ()

Reklama

Maniik88 

všechny recenze uživatele

Bol príbeh inšpirovaný Ako vycvičiť draka? Možno hej, je to rámcovo podobné. Ale! Boli tu parádne súboje s morskými príšerami. Hlavne úvodná bola fakt pecková, to patrilo k tomu najlepšiemu čo som videl v animovaných filmoch. Graficky taktiež lahoda, tá voda, podarené postavy, nádherné kráľovské mesto. Mňa to proste bavilo, malo to napätie, decká to bavilo. Malo to aj milé zvieratko, vtipné momenty. Fakt dobrý animák. Režisér má asi rád červenú, lebo po Veľkej šestke (slvelý animák) tu máme toto s červenou príšerou. Za mňa silné 4*. ()

Tomulka 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že příběh bazíruje na celkem známém modelu bych čekal více od příšer. Jejich propracovanost (vizuálně) jejich hierarchii jejich domov. Více patosu při obývání jejich ostrova.... Velmi chyběli vtipné situace a záporaci by měli být více záporní. Ta červená je bez nápadů nemá žádnou zajímavou povahu, rys cokoliv. Ale koukat se na to dalo. Jednou. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Vypadá to na nejlepší animák roku 2022! Já ani nevím, kde začít, napadá mě tolik pozitiv. Začnu tedy animací, která je naprosto, ale naprosto luxusní! To je neskutečné, co animátoři v dnešní době dokáží. Ta voda, moře, listy na stromech, kmeny stromů, dlažba, lodě, no prostě vše vypadá jak živé, skutečné, jako z reálného světa. To je prostě lahoda se na to dívat. Dále musím ocenit velmi dobrý soundtrack a především děj filmu, který není tuctový, ale diváka naopak čeká nový neokoukaný příběh. To „pirátské“ dobrodružství mě neskutečně bavilo. Za mě určitě a jednoznačně nejlepší animák roku 2022. ()

Galerie (13)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama