Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (1 494)

plakát

Krev a stříbro (2021) (amatérský film) 

Slušný počin jen mne trochu mrzí nepřirozenost postav, která asi pramení z nezkušenosti herců a jejich neumění se ponořit do role a být přirozený. Ochotníci mají tendence přehrávat a to je škoda.

plakát

Nezvěstná (2023) 

řekl bych, že hodně naivní scénář a herecky úplná tragédie.

plakát

BlacKkKlansman (2018) 

Hodně slabé herecké podání a scénář hodně idealizovaný :(

plakát

Její tělo (2023) 

Celkem silné téma, ale chybí tomu jiskra, drama, napětí. Věřím, že skutečná Andrea to prožívala poněkud jinak. Hlavně přerod úspěšné sportovkyně v pornoherečku pro ni musel být niterně jiný než popisuje film. Řekl bych, že opět nevyužitý potenciál silného námětu.

plakát

Godzilla x Kong: Nové impérium (2024) 

Jen Dan Stevens přihrává třetí hvězdu, protože jinak je to pouhá rutina se spoustou klišé je to smutné takové téma rozpočet na efekty, ale dobrý scénář chybí :(

plakát

Ve jménu otce (1993) 

Spoilery budou! Díky Danielu Day Lewisovi, který se vtělil do Gerryho Conlona jsem měl možnost vidět tento film o velké nespravedlnosti. Příběh je velmi silný a zároveň děsivý. Předsudky a politika ve filmu pokřiví i soudní systém v Británii. Hrůza - je to kiks civilizace. Nízké důvody odsoudí nevinné lidi do vězení. Do filmu se podařilo obsadit opravdu výborné herce v čele s již zmíněným DDL a je to hodně znát na zážitku z filmu.

plakát

Ropáci (1988) (studentský film) 

Tento dokument je důkazem toho, že stačí perfektní námět a scénář a pak je možné udělat skvělý film i v českých poměrech a s malým rozpočtem když umíte režírovat.

plakát

Fargo - Season 5 (2023) (série) 

Tato série zatím naprosto nejlepší! Perfektní obsazení, Dokonalý scénář a skvělá režie. Herecké výkony naprosto famózní! Juno Temple se perfektně ponořila to své role její podání je dokonalé vtělení! Jon Hamm je taky dobrej , ale od něj bych nic jiného ani nečekal a J.J. Leight super a v neposlední řadě Sam Spruell, ten byl naprosto uvěřitelně děsivý, klobouk dolů.

plakát

Aristokratka ve varu (2024) 

Postava Denisky měla dost velké rezervy oproti knižní. Ostatní scénky byli slušné. Každopádně to bylo lepší než první filmový počin.

plakát

Případ číslo 39 (2009) 

Fakt jsem se hodně bál. Mysteriózní prvky byli udělané citlivě a vše bylo vystavěno na atmosféře a hereckých výkonech, které byli perfektní.