Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Okouzlující námořník Jacob se rozhodne zastavit tyranského kapitána a zachránit unesené dítě. Na své misi získá nečekaného spojence v podobě mořské příšery. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (119)

kockodan 

všechny recenze uživatele

Já přestal sledovat když se dostali na ten ostrov. Prostě jsem se začal nudit a přestalo mě to bavit. Ani nevím za co dávám dvě hvězdy. Možná za dobrou animaci fyzikálních zákonů na lodi. Možná se ještě vrátím a snížím to jen na jednu hvězdu, protože příběh byl otřesně kreténský a blbý. I když dětem to asi nevadí... Ta malá hnědá s vlasy jako Levák Bob ze Simpsonů mi kupodivu tak nevadila jako ta malá (živá) bílá v Obi Wan Kenobi. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Chriss Williams po výborném animáku Velká Šestka zkouší štěstí znova a ikdyž to není taková pecka, pořád je to v rámci žánru velmi fajn. Mořská Příšera je mix Pirátů z Karibiku a Jak Vycvičit Draka a mě tahle kombinace baví. Má to nádherný vizuál, slušnou akci, zábavné postavy i pěknou dobrodružnou výpravu, na druhou stranu zde absentuje humor- což je lehce trestuhodné a příběh není zrovna originální, ale tady mi to nevadí, díky prostředí a námětu mě to bavilo. Animáky Netflixu jdou. 7/10 ()

Reklama

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Krom krásné a vymazlené animačnáí stránky, nemá tato pohádka co nabídnout. Postavy jsou jednorozměrné (kapitán je trochu zajímavá postava, jinak nikdo) a hned co je uvidíte máte jasno. Příběh je, jak už zaznělo, Bezzubka na moři a i když to má celkem zajímavé lokace, hlavně moře je realistické až člověk žasne, tak to opravdu nemá nic co by jeden ocenil. Vtip tu nějaký je ale taky nic co bystálo za pozornost. Děti to asi moc bavit nebude protože se to snaží i o nějaké morálnější a hlubší myšlenky a motivace, což dětem nic neřekne. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ok, nie je to už taká pecka ako Big Hero 6, ale na druhú stranu, je to Netflix a na pomery Netflixu je to asi najlepší a najveľkolepejší animák ever. Technické spracovanie je bravúrne, má to akcie až až, nájdu sa aj milé momenty, či sa trošku zatlačí na emócie, má to parafrázu na manipulácie dejín mocnými, takže je tu aj výchovný resp. vyučovací element, jednoducho sa to páčilo nielen deväťročnej dcérke ale aj mne. Je to jedno obrovské morské dobrodružstvo, v podstate taká detská morská variácia na Godzillu. Veľmi dobré Netflix, veľmi dobré, jeden z najlepších počinov vrátane hranej tvorby. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Krásně animované béčko, které si hodně bere z Jak vycvičit draka. A je to škoda...ten svět není špatný a zasloužil by si trochu lepší péči. Člověk se neubrání srovnáním s Bezzubkou a tam, kde draci začínají (osobitostí, roztomilostí, vtipem), tam bohužel mořské příšery končí. Od někoho, kdo mi naservíroval parádní Velkou šestku bych ale čekal něco lepšího než jen solidní, ale jinak ve všem průměrnou, zábavu. ()

Galerie (13)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama