Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Jak bych řekl někde nějakému kámošovi vyvražďovačka jak sviňa. Moc dobrý téma využito na 100% s dobrým zabijákém, který pobývá v zase skvěle vybraném teritoriu. Moc to tu někdy nechápu, myslím nízké hodnocení, film si rozhodně zaslouží minimálně o 10% na vrch. Kdo si tento komentář náhodou čte tak doporučuji si přečíst komentář uživatele heyda, který ten popis a shrnutí myslím dobře odhadl. Zase musím pochválit herce, každý s jinými vlastnosti přesně zapadající do těchto hodinek. Sice se jedná o primitivní horor, ale za to dobře koukatelný, není nudný, už zmiňovaný zabiják a i dobrá hudba a smrti jednotlivých postav se mi líbily. Také se musím přiznat, že jsem rád, že přežily ty postavy, které jsem chtěl. Jsem hrdý na to, že se mi podařil k filmu obsah. Hodnotím 80% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kedy bolo, vtedy bolo, boli raz 80. roky. A v tých rokoch prekvital žáner, slasher zvaný. Ako roky plynuli, kúzlo opadávalo a na celé to žánrové kráľovstvo padla hmla zatratenia. Až neskôr, prišiel princ ( W.CRAVEN ) a kráľovstvo zachránil od nekonečnej chudoby. Slasher ako žáner, sa niekoľko krát zmietal sem a tam, ale stále vedel povstať. SEE NO EVIL je takým nejakým dôstojným zástupcom tohoto smeru a ponúka presne to pravé orechové. Aj keď to nerobí až tak dobre. ()

Reklama

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Páni, 54%... dívali jsme se na ten samý horor?? Vždyť to je šmrncovní záležitost, sice v některých momentech máte pocit, že už jste něco podobného viděli, ale... to jen podpoří tu atmosféru profláknutého děje.. Můj zápisník postřehů co dělat, když... se tak rozrostl o nové body, např. když už se dostanete do takové šlamastiky, je dobré mít s sebou nějakého grázla, protože ten.. se vyzná a nebo.. "ti zlí" mají výdrž, můžete je prošpikovat vším možným a pořád chodí- a škodí, proto.. je nejlépe skalpujte i s hlavou. Tak.. nebojte, objednaná ke specialistovi už jsem.. ;-) Co se mi ohromně zamlouvalo, byla ta nestrojená surovost, s jakou se šlo na věc, člověk ani nestačil otočit hlavu od monitoru a už.. na vás hleděly prázdné oční důlky.. A.. poslední poznatek- mobilní telefony... jsou hrozně nebezpečné.. doteď jsem si to nepřipouštěla, ale asi se toho svého zbavím. Pro sichr.. čistých 90%. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $8miliónovTržby USA $15,032,800Tržby Celosvetovo $18,420,968Tržby za predaj DVD v USA $45,221,543 //počet predaných kusov 2,497,833║ Tak tento horror ako fakt nemá čo ponúknuť, je to len priamočiara teen-vyvraždovačka bez kúska skutočne dusivej atmosféry, v skratke ide len o prevarený vývar, akých je v podstate väčšina horrorov robených v tejto desaťročnej dekáde. /10%/ ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tato klasická vyvražďovačka se odehrává v starém vyhořelém hotelu, kam jedou mladí delikventi a delikventky na výpomoc s úklidem. Zde na ně čeká obří zabiják, který má v zálibě sbírání lidských očí. Hromotluk používá k lovení neviňátek sekyru, řeťez s hákem a jiné specialitky. Opět se jedná o týpka, který toho hodně vydrží a zabít ho nebude jen tak. Mordy nejsou špatný, krve je zde taky dost. U tohoto filmu nejde o strach, ale o klasickou likvidaci slabších jedinců a pěkných buchet, takže milovník tohoto žánru si přijde na své. Za mě 55% :) ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Jedná sa o prvý snímok, ktorý produkovalo WWE Studios. Do hlavnej roli obsadili dlhoročného wrestlera pôsobiaceho v tejto spoločnosti, Glena Jacobsa (Jacob Goodnight). V spoločnosti pôsobí pod prezývkou "Kane" a v štýle "veľkého červeného monštra". (AdamesWWE)
  • Glenn Jacobs (Kane) povedal, že najlepšia vec na natáčaní filmu bola, že mohol počas celých dvoch mesiacov spať v jednej posteli. Kedže bol ako profesionálny wrestler stále na cestách, tak túto možnosť nemal. (FromHell)
  • V první verzi scénáře byla Hananh (Tiffany Lamb) těhotná. (Polgedney)

Reklama

Reklama