Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

RAiken 

všechny recenze uživatele

Parta teenagerů je sice skutečně na odstřel a pravděpodobně u vás nevzbudí největší sympatie, ale ruku na srdce, komu to vadí? Aspoň vám jich nebude líto, až je Glen Jacobs rozpáře, přetrhne, zmáčkne nebo roztrhá. A o to přeci jde - o poetickou vyvražďovačku a té se dočkáte. Kusy masa a hektolitry krve stříkají na tmavě zahalenou obrazovku a vy utíkáte spolu s dalšími obětmi schovat se do dalšího nelogického kouta. Takže nevidím důvod, proč nedat průměrné 3 hvězdičky, které si tenhle filmík zaslouží. Navíc si užijete pár vrcholně nechutných scének a i nějaké to pěkné nahé tělíčko se mihne šerem... ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Film začal hneď z ostra.Dvaja policajti prídu do domu,tam nájdu holku bez očí,v zápatí jeden z policajtov je zabití a druhému útočník presekol ruku a vraha zastrelil.Po nejakej dobe ten policajt aj z partiou vaznou vstupujú do hotela,aby ho upratali.Ale veľmi skoro zisťujú že tam niesu náhodou a niekto ich začne likvidovat.A už je jasné že to má spojitost s policajtom.Paradne prostredie stáreho hotelu,dáva tomuto filmu hutnú atmosféru,lebo neviete kde sa vrah objaví a odkiaľ ich sleduje.A tá scéna kde padala dole a padla na hlavu a pustili sa donej psi bola ukážková,najlepšia s celého filmu.A na konci jak sa doňho pustili a bili ho zo všetkých strán,to ma aj pobavilo,lebo to vyzeralo ako v Charlieho anjeloch.Parádny slasher ktorý poteší každého hororového nadšenca,či po krvavej stránke ale aj čo sa týka hereckého obsadenia. ()

Reklama

oLí 

všechny recenze uživatele

2/10 To byla sračka tyvoe ! Jak se režisér vyžíval v těch nechutných scénách bylo moc trapný. Samý přeháňky, do "napínavých" scén se člověk nevžije, protože se spíš směje, než že by se bál. Kane je sice řádnej butcher, rád bych viděl jeho duel s rusákem z RockenRolly. Obrázky ušly. Jinak bída neskutečná. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Partia mladých trestancov využije perfektnú možnosť skrátiť si trest. Ich úlohou sú pomocné práce v hoteli menom Blackwell, ktorý v sedemdesiatych rokoch vyhorel, ale čoskoro má byť zrekonštruovaný. Nanešťastie je hotel aj obydlím fanatického vraha Jacoba Goodnighta, ktorému odviazaná partia mládežníkov skríži cestu a on si z nich urobí svoje najnovšie trofeje. - Pamätal som si, že sa mi to pri prvom zhliadnutí dosť páčilo, ale teraz pri druhom som si užíval každú minútu a nechcel som, aby táto naháňačka skončila. Nutno podotknúť, že ide o čistokrvný Slasher, ktorý obsahuje aj všetky nedostatky tohto hororového subžánru, ale pokial divák akceptuje tento fakt a nehladá v tom logiku, mal by si to bez výčitiek užiť. Najviac ma na See No Evil fascinuje prostredie do ktorého je dej zasadený lebo ten majestátny hotel je pre mňa pastvou pre oči a vďaka plíživej kamere a šikovnému strihu som si vychutnával každú scénu. Plus je všetko v sprievode špičkovej hudby žánrového veterána Tylera Batesa. Tvorcovia podla mňa ideálne pracujú aj s postavami, pretože charaktery sú odviazané ako sa na tínedžerov patrí a len hladajú s kým by sa vyspali, akou zakázanou látkou by sa posilnili alebo čo by rozbili, takže sa divák nemôže dočkať toho, kedy ich obrovský Kane začne likvidovať. Ten toho v osobe Jacoba Goodnighta vela nenarozpráva, ale ide z neho aj napriek tomu rešpekt. Len mi jeho mimika tváre strašne pripomína Caina Velasqueza, ktorý je jedným z najslušnejších a najpokojnejších fighterov vôbec, takže som mu jeho hranie neveril na sto percent. Vraždy potešia milovníkov gore a niektoré ako napríklad scéna so psami alebo s mobilom sú silno zapamätatelné. Obrovským plusom je aj stopáž necelých sedemdesiatpäť minút, ktoré sa bezpochyby oplatí zainvestovať, pretože toto je horor ako stvorený k odpočinku po náročnom dni v práci. Velká škoda, že tvorcovia sa po tomto projekte akosi vytratili, lebo túto šancu od Vinca podla mňa využili naplno. + herečka z Shutter + herečka z The Osiris Child + herec z Wolf Creek ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 4/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +je to krátký, takže nenudí, postavy se chovají normálně, příběh je zajímavej, dobře vysvětlen, děj je jednoduchej, dále prostředí, záporák, pěkně (ne)chutné scény a dlouhé záběry, výborné zvuky, občas lekačka, charaktery jsou načrtnuté -bohužel jejich potenciál není využit, efekty tu moc nejsou, kvalita je slabší a filtr na kameře se mi taky moc nelíbil, hudba je jen občas/// V situaci kdy nových hororů moc nevzniká a ještě méně těch kvalitních a k tomu za situace, že jste už všude byly a všechno viděli (myšleno, že už vás v hororu nic nepřekvapí), jsem neodolal a sáhnul po filmíku, který se mi válel na disku. A nakonec jsem udělal dobře. Film od režiséra, kterej natáčel péčka si střhnul horůrek :-) (trošku atmosférou a záběry připomíná Texaský masakr...) a celkem se mi líbíl. Má několik plusů, které jsem vyjmenoval výše a jen pár mínusů. Od vyššího hodnocení ho stahuje jen neučást nějaké herecké hvězdy a technické zpracování (k tomu přičtěte kvalitu DivXu), které vyzní jakoby se jednalo o španělský horor nižší kvality. I proto k celkovému hodnocení přidávám 10% abych byl oběktivní a hodnotil to co se vám do ruky dostane díky DVD formátu./// Celkem 63%/// Viděno podruhé 22.3.2009 v TV ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • V jedné z prvních verzích scénáře neměl Jacob Goodnight (Glenn Jacobs) oční víčka. (Polgedney)
  • Pracovní název filmu byl Eye Scream Man, později se uvažovalo o pojmenování The Goodnight Man, nakonec však zvítězil See No Evil. (Terva)
  • V první verzi scénáře byla Hananh (Tiffany Lamb) těhotná. (Polgedney)

Reklama

Reklama