Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vědec mocné společnosti HYBRA-TECH, Charles (Peter Coyote), se vydává do Černobylu, aby získal poslední barely nebezpečného toxinu, dělajícího z lidí zombie. Plyn je tajně testován na lidech a vše se zkomplikuje když chce Charles udělat pokusného králika ze Zekeho - nejlepšího kamaráda jeho synovce. Zekeho kamarádi se rozhodnou vydat se do sídla společnosti HYBRA-TECH na pomoc. (jonyyy)

(více)

Recenze (47)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Poslední ještě jakž takž podařenej díl této série. Ten úvod v Černobylu byl ještě dobrej. Jednak originální, jednak i docela atmosférickej. Jenom škoda, že když se to začne měnit v rutinu, tak musí tvůrci vytáhnout nějakou tu píčovinu (v tomto případě ty superzombíky) aby to vyšperkovali. No na průměr to ještě stačí.55% ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Necropolis není sice tak dobrý jako první nebo druhý díl. Ale myslím, že se vyrovná a možná je i lepší než trojka, už jenom proto, že je tady více zombies. A tej komedie si tu moc taky neužijete i když se sem tam nějaká ta situace kde se zasmějete najde. Nejvíce mě potěšilo vykrádání scén z minulých dílů, je tam docela dost odkazů. Taky se mi líbil Peter Coyote. Béčko - 70% ()

Reklama

kosta73 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl série s nápaditým podtitulem Necropolis a režisérem vtipné a svižné hororové komedie PAVOUČÍ TEROR sliboval slušnou zábavu v nejlepší tradici předchozích dílů. A výsledek? Naprosto debilní záležitost s příšerným hereckým ansáblem a dějem a atmosférou na úrovni videohry. Ani nevím, proč tomu dávám hvězdičku, skoro se bojím si pustit pátý díl. ()

Tygrys odpad!

všechny recenze uživatele

Na tenhle snímek jsem byl zvědavý, Return of the Living Dead z roku 85 je pro mě klasikou, a takhle si představuji hororovou komedii. Ovšem RotLD 4 Necropolis bylo pro mě překvapení velmi nemilé. Ani jednou jsem se nezasmál, ani jednou nelekl. Nejhorší byly výkony všech herců vlastně neherců, v čele s Peterem Coyotem, který se jenom přiblble usmíval. Původně měl film režírovat někdo ze dvojice Tobe Hooper nebo Stuart Gordon, ani se nedivím, že si nenašli potřebný čas na natáčení a tak černý petr zůstal Ellorymu Elkayemovi. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ehm, no. Je třeba uznat, že se to snaží alespoň trochu držet ducha původního Návratu, tedy vojenský plyn, zombíci, něhjaká ta stopa humoru, mládežničtí hrdinové a rocková hudba. Jenže to taky ukazuje, že se ten potenciál vyčerpal právě už u toho prvního. Tohle trochu kombinuje ještě třetí Návrat (vojenské výzkumy), jenže to už trochu zasmrádá Resident Evilem a to z toho nejhoršího hnoje. Zombíci sice často volají "brains", ale ztrácí svůj glanc, začínají být rychlí a hlavně nevylejzaj z hrobů. Inu, je rok 2005 a oživlí už moc neletí, spíše nakažení a těm se podobají nejvíce. Navíc je to hrozná nuda, že jsem ke konci už pospával mi nijak nevadilo a řekl bych, že mi nic důležitého neuniklo, jen jsem mohl prospat i ty velice trapné scény, jako pěstní souboje se zombíkama nebo závěrečnou přestřelku mlaďochů s kvérama, tankama apod. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • V jedné ze scén řekne zombie do telefonu „Pošlete další stráže.“ Je to odkaz na první díl série Návrat oživlých mrtvol (1985), kdy zombie říká do vysílačky v sanitce „Poslěte víc policistů.“ (HellFire)

Reklama

Reklama