Reklama

Reklama

O.C.

(seriál)
  • USA The O.C. (více)
USA, (2003–2007), 67 h 19 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Josh Schwartz

Hrají:

Mischa Barton, Peter Gallagher, Ben McKenzie, Rachel Bilson, Adam Brody, Melinda Clarke, Chris Carmack, Tate Donovan, Autumn Reeser, Danielle Bisutti (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(92)

Ryan Atwood je se svým starším bratrem zadržen při krádeži auta. Jako veřejný obhájce je mu přidělen Sandy Cohen. Sandymu chlapec připomíná sebe v mládí, a proto se mu rozhodne pomoci. Když Ryana matka vyhodí z domova, vezme ho k sobě. Sandy s bohatou manželkou Kirsten a synem Sethem žije v bohatém městečku Newport v komunitě stejně majetných a snobských lidí. Ryan se rychle spřátelí se Sandyho synem Sethem, který je trochu zvláštní a nedaří se mu zapadnout mezi povrchní spolužáky. Ryan neujde pozornosti dívky ze sousedství Marissy, což mu způsobuje problémy s jejím přítelem Lukem a jeho partou. Na večírku se poperou, Sandyho manželka Kirsten se rozhodne, že už Ryana u sebe doma nechce. Když ho Sandy veze zpátky do China, zjistí Ryan, že se matka odstěhovala, proto se vracejí zpátky. Marissin otec Jimmy má podle všeho problémy, protože se nechává zapírat před vyšetřovateli z Komise pro cenné papíry. Jeho manželka je však zvyklá na vysoký životní standard a jeho obtížnou situaci nevnímá. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (260)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Z tých teenagerských seriálov pre mňa určite ten najlepší. A to napriek tomu, že som toho blbca Ryana priam neznášal. Chovanie jak naprostý dement. Na druhej strane to vyvažovala dvojica Seth- Summer. Sympatická dvojica rodičov, problémy, ktoré stretávajú každého, nielen boháčov. Pútavý dej a každá časť stála za to. Chýbalo tomu niečo? Mne nie. ()

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Sledovat starosti amerických středoškoláků z Orange County (O.C.), mi někdy přišlo jako sci-fi z nějaké vzdálené planety. Všichni tu jsou nechutně zazobaní a krásní a vlastně nemají nic moc na práci. Tenhle seriál skutečně není moc dobrý, celé ja to taková hodně nepovedená verze Dawsonova světa a Beverly Hills 90210. Výsledný dojem, tak zachraňují kočky Mischa Barton s Rachel Bilson a sympaťáci Benjamin McKenzie a Adam Brody. Jinak tenhle výlet do prosluněné Kalifornie opravdu za moc nestojí. ()

Reklama

erased 

všechny recenze uživatele

O.C. je vedle Gilmorek jediný teenagerovský seriál, na který se dá dívat. I když jsou všechny postavy kýčové až to bolí, v první sérii mají své světlé momenty, a všechny dokážou - když ne rozesmát - tak aspoň navodit úsměv. Oproti zmíněným Gilmorkám jim však chybí cokoli, co by u seriálu udrželo (ne,teď nemyslím pěkné herečky, kterých je naopak v O.C. až až) a klasické "stírací" dialogy po chvíli omrzí. Když se ale člověk nudí nebo sedne k televizi jednou za týden, dá se na to dívat. ()

Trainspotter odpad!

všechny recenze uživatele

Fuj, fuj a ještě jednou fuj. Do prčic, proč to musí běžet v sobotu ráno, když děcka a já vstávají? Místo aby dávali klasiky jako "My z Kačerova" apod. tak tam běží tahle megasračka s příšerným obsazením hezounama a slepicema, který neumí absolutně zahrát ani tak debilní postavy, jaký jim předepsal narychlo zpíchnutý komerční scénář, nemluvě o režii, která místo aby krotila dílo, aby nepadalo jen na dno, tak počítá vydělané penízky. ()

Zeek odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou špatné seriály, proti kterým nic nemám, ale také jsou špatné seriály, jako třeba tenhle, ze kterých je mě úplně na nic. Zlatej Dawsonův svět, seriál podobného druhu, ale je to úplně o něčem jiným. Někdy bych chtěl mít život, trápení a problémy jako mladí lidé v O.C. Toto opravdu není závist, ale o čem je tenhle seriál? ... Jedno se ale musí nechat, Mischa Barton je mooc pěkná herečka. Moje hodnocení: Odpad !!! ()

Galerie (616)

Zajímavosti (42)

  • Seth v seriáli spomenie dievčatko z filmu Šiesty zmysel (1999). Toto dievčatko si zahrala herečka Mischa Barton, jedna z hlavných hviezd seriálu. (Gman)
  • Kaitlinin poník se jmenuje China. Tohle jméno je v pilotní epizodě nasprejováno na zdi v úvodní scéně. Navíc Ryan pochází ze čtvrti Chino. (Hal_Moore)
  • Pilotní epizoda nebyla jako jediná natočena v ateliérech. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama