Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 2

  • USA Jeepers Creepers 2 (více)
Trailer 1

Jednou za 23 let se probudí zlo a 23 dní se krmí na lidech...
Parta teenagerů - basketbalistů a jejich trenéři se vracejí školním autobusem po odlehlé dálnici ze zápasu domů. Po cestě praskne pneumatika, autobus se stane nepojízdným a basketbalisté zůstanou odříznuti od civilizace. Blíží se noc a krvelačné monstrum se zrovna po 23 letech probudilo. A má hlad. Velký hlad... (vw.cobra)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (263)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Zdá sa mi neuveriteľné, že obidva filmy "Jeepers Creepers" točil ten istý režisér. Prvý diel považujem za svižný horror s jednoduchým, ale zaujímavým, námetom. Pekelné monštrum, akýsi inodimenzionálny bogeyman, ktorý vetrí pach svojich obetí. Tá, ktorú si vyberie už nemá šancu. Pri tónoch starej skladby Jeepers Creepers ju vždy dostane. Niet záchrany. V jedničke to fungovalo výborne. Dvojka je úplne iná. Stala sa z toho naivná akčná skomolenina s príšerným scenárom plným nelogickostí a stupidných dialógov. Horrorový feeling prvého snímku je preč. A nejako sa pozabudlo aj na tú starú pesničku, ktorá zvestovala smrť, - Jeepers Creepers. Dvojka je odfláknutá a zbytočná. Jedine za technické spracovanie dávam dve hviezdičky. ** ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Nějak moc hvězdiček na tom americkém nebi. :-) Já jich ale rozhodně tolik nedám, stejně by o rudé hvězdy neměli zájem. Není to sice až takový průser, vzhledem k tomu, že se jedná o klasickou vyvražďovačku. Místy však nastávají bohužel trochu úsměvné momenty, místo toho, abych se bál (pohled Creepera do autobusu, bezhlavý tanečník). Opět nelogické chování postav. Dospělí se kupodivu chovají hůř než děti. O něco slabší než první díl a dávám slabé 3*. No alespoň, že ten Creeper vypadá k světu. 50% ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Já fakt nevím, zda je dementnější jednička či dvojka. Neberu v potaz dobře mířené rány "jeho" hvězdicí, které byly vždy a v každém případě perfektně načasované - však byl z vesmíru ne?, kurva... Ale to připitomělé srovnání s Predátorem, které z filmu čišelo každým coulem - to si snad dělal pan režisér prdel! Predátor měřil své síly s profesionálními vojáky, ale tady tento nekňuba..? Parta dětí ze školy a holka ho propíchne kůlem jako by se nic nedělo. A to tato "kultovní" postava žije 1000 let. Z toho každých 23 se pěkně nažere. To nám dává tak 45 nažrání. Můžu snad opomenout sílu legend, které si lidé odpradávna vyprávějí? Vždy by na něj byli připraveni!!! To si pište pane režisére. Stvořil jste stvůru, kterou by si i ten ubohý Freddy dal jako předkrm. Navíc ta banalita se selekcí obětí. Kdyby se chytrák živil strachem jiných (jak bylo zmiňováno) a kdyby se před ním vyselektovaný nemohl v žádném případě ukrýt, proč si vybírá tak laciné oběti a nevleze třeba do města? Já vím, už by to nemělo atmosféru Kukuřičných dětí. ...Nebudu se dál rozepisovat nad touto ubohostí, ač hloupým filmům věnuji více prostoru než normálním - asi proto, že mám nutkání z lidí doslova vykopat přízemní myšlení. Jedna hvězda jen za ten satisfakční závěr. ...A stejně to už byla předzvěst "trojky"... až se ten idiot z vesmíru vzbudí ... určitě pan, co ho zabil ve "dvojce" netrefí. PS: Jo a ještě mě pořádně štve, že si ten křídlatý blbec vybral jako skoro první oběť řidičku autobusu - ona jediná, kromě vraha "křídlatého blbce", byla schopna skutečně racionálně uvažovat a snad i svézt příběh do trochu jiné, povzbudivější roviny. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Tohle mě bude strašit hodně dlouho, ale bohužel ne atmosférou, ale kvalitou zpracování, která je naprosto nulová. Musim uznat, že jsem se takhle dobře nezasmál hodně dlouho. Dvě scény si pamatuju do dneška. 1) Pomrknutí Creepera na cestující autobusu ve stylu "ty půjdeš". 2) Když Creeperovi vyrostla druhá hlava. Very funny, jenže to tak nějak nezapadá do koncepce Horor. :) Never ever more. ()

Motinski odpad!

všechny recenze uživatele

Seriózny odpad bez hororovej atmosféry a technicky nezvládnutý vôbec. Hlavný strašiak pôsobí viac vtipne ako keby mal strašiť. (čo bolo cítiť aj minule, ale nie až tak moc) Scenár je naivná blbosť čo sa hodí možno do nejakej epizódy Bojíte sa tmy. Aj tam som videl viac dielov s lepšou atmosférou ako tu. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (12)

  • Hlavní protagonista z předchozího dílu hororové série Justin Long se ve filmu objevil, jeho filmová partnerka Gina Philips ale v pokračování účinkovat odmítla. (Dlee)
  • Původní originální název filmu byl Like Hell: Jeepers Creepers II. (Dlee)
  • Interiéry autobusu byly natáčeny v letištním hangáru. (SidneyP)

Reklama

Reklama