Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 3

  • USA Jeepers Creepers 3: Cathedral (pracovní název) (více)
Trailer 2

Seržant Davis Tubbs (Brandon Smith), kterého jsme již mohli vidět v prvním díle, sestaví komando, jež má za úkol zničit Creepera jednou provždy. Zatímco monstrum terorizuje místní komunitu farmářů, seržant a jeho jednotka se zatím dozvídají temná tajemství o vzniku tohoto stvoření a snaží se jej zastavit dříve, než bude pozdě. (SidneyP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (114)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak tohle pokračování se nepovedlo. Že na režisérské sesli seděl ten samý chlápek, jako u jedničky i dvojky? K nevíře. Děj je nezáživný, kostrbatý a chaotický, triky už nejsou krásně oldschoolové, ale digitální, a působí jako pěst na oko. A Gina Philips, která se mi tak líbila v jedničce, a která je ve zdejší anotaci uváděna mezi účinkujícími na prvním místě? Objeví se na deset sekund v posledním záběru. Totálně zbytečný film. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Dost dobře nechápu proč si Victor Salva udělal ze svého vlastního skvělého monstra a výjimečného záporáka pouťovou atrakci a v podstatě ho zparodoval. Taky jsem dost dobře nepochopila, proč se většina těch "hororových" scén odehrávala za denního světla. Všichni dobře víme, že vystrašit za denního světla umí jenom Shyamalan. Na tomto filmu je zkrátka všechno špatně, od scénáře přes efekty po atmosféru, téměř nic nefunguje a s porovnáním s lacinější, ale tisíckrát kvalitnější jedničkou, je tohle rána vedle. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Velmi se podivuji nad tím, že tento zcela vyčpělý námět má oznámeno 4. pokračování. Co mě naopak nepřekvapuje vůbec je to, že 4. pokračování už bude režírovat někdo jiný. Tahle nechutně nezajímavá píčovina byla Salvova poslední salva. Vůbec tomu nesedl ten přehnaně akční ráz a ani moc nedával smysl, když na vás z každého záběru pokukuje evidentně nízký rozpočet. Herecké obsazení složené z vyhaslých hvězd, či lidí, jejichž kariéra skončila dříve, než vůbec někde stihli zazářit - to byla zoufalost nejhrubšího zrna, kdy jste měli sto chutí si vyrvat oči z toho neustálého předhánění se, kdo zahraje svoji roli nejhůře. Zcela anti atmosférická píčovina s neuvěřitelně debilním dějem. Kam se poděla tvůrčí soudnost? [20 %] ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Opět další výkonnostní sešup směrem dolů. První díl byl slušný horůrek, který představil nového hrdinu. Druhý díl pokazil méně než se možná čekalo a než odpovídá jeho výsledné hodnocení. Celé roky jsem tak trošku čekal s čím by mohla přijít očekávaná Trojka, jenže bohužel ani samotný Creeperův stvořitel Victor Silva nedokázal garantovat očekávanou kvalitu. Je to o ničem a jedinou vychytávku tak představuje pojízdná spižírna, která má veliké množství vychytávek. 30% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

No vida, nakonec se čekalo na fešáka s křídly a jeho creepmobil o 9 let míň, ale výsledek je žalostný. Triky syfylitické, herci příšerní (Salva snad s nimi ani neumí pracovat), nějaké logické propojení mezi scénami neexistuje, po atmosféře úvodu jedničky ani památky a arcidémon v červeném tričku z výprodeje je tady pouze za ňoumu a stín kdysi tajemného zla. Z návalů letargie a lhostejnosti mě bohužel nevytrhlo ani hodně prostoru pro dnes už legendární, rezem zabarvený truck Chevy COE a jeho nervy cukající klaksonek. Vidím to tak, že smuteční řeč jsem již pronesl, na počest zesnulého zazněl poslední Salva a Creeper míří pod zem. Sbohem. Nejméně na 23 let, vzhledem k trendu ideálně navěky.. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Díky kriminální minulosti Victora Salvy bylo zamítnuto natáčení v Kanadě, práce na filmu se tak prodloužila téměř o rok a nakonec byl film natočen v Louisianě. (Corpsegrinder)
  • Gina Philips prozradila v jednom z rozhovorů, že scénář ke čtvrtému dílu je již napsán a čeká se jen na to, jak si tento díl povede v pokladnách. (SidneyP)
  • Natáčení začalo 20. února 2017 v Baton Rouge, Louisianě. (SidneyP)

Související novinky

Další vydatná jatka

Další vydatná jatka

13.11.2007

Série Saw pořád vydělává a Hollywood proto věří, že nízkorozpočtové horory o úchylech porcujících pohledné teenagery jsou přesně to, co fanoušci filmového strachu potřebují. A tak je tady Slaughter,… (více)

Reklama

Reklama