Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 2

  • USA Jeepers Creepers 2 (více)
Trailer 1

Jednou za 23 let se probudí zlo a 23 dní se krmí na lidech...
Parta teenagerů - basketbalistů a jejich trenéři se vracejí školním autobusem po odlehlé dálnici ze zápasu domů. Po cestě praskne pneumatika, autobus se stane nepojízdným a basketbalisté zůstanou odříznuti od civilizace. Blíží se noc a krvelačné monstrum se zrovna po 23 letech probudilo. A má hlad. Velký hlad... (vw.cobra)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (262)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Zatímco autoří neustále snímek chválí a poukazují na nárust kvality ve srovnání s druhým dílem (zvláštní, že?), diváci hodnotí filmy spíše negativně a vlastně se není čemu divit. Jeepers Creepers 2 disponuje neuvěřitelně tupým scénářem (a to myslím smrtelně vážně) s minimem nápadů, nevýrazným, možná až trochu směšným záporákem (kříženec Chlamydosaura kingii a člověka) a zejména velmi slabou atmosférou, přesto přeze všechno si drží docela slušnou úroveň. JP2 jako horor moc neobstojí, Victor Salva sice čaruje seč jen to jde, ale nedaří se mu vykouzlit vůbec nic, vlastně omyl, narozdíl od prvního dílu se mu podařilo do sequelu vtisknout zábavnost a zejména tempo, díky kterému snímek rychle uteče. Otázka je jestli čas vynaložený na tenhle snímek budete brát jako zbytečně promrhaný nebo ne... ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Není to sice tak dobré jako jednička, ale není to ani špatné (z mého úhlu pohledu)...navíc mi první polovina připomněla jednu epizodu SOUTH PARKu, kdy děcka uvízly ve školním autobuse na útesu a když vyšly ven, tak je sežrala příšera...od JP2 se to ale liší tím, že se na konci nekoná zmrzlinová žranice ;o) ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Hele, nechci škodit, ale prostě jsem se bavil. Krásná mimozemská jízda a dost věcí je podobných v seriálu Akta X. Já prostě proti létajícím mimozemšťanům nic nemám. Film jsem viděl, stejně jako jedničku, třikrát a ještě několikrát uvidím. Pěkná oddychovka. CITÁT - Jsou dva druhy lidí. Ti co přežijí a ti co budou sežráni........... ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Bohužel nemohu konstatovat takovou spokojenost jako u prvního filmu. Ne že by se jednalo o špatný horor, ale bohužel zajímavost se již vytratila a rozšířením postav (obětí) byl potlačen i pocit sounáležitosti s jejich osudy. Toto by člověk čekal až tak od čtvrtého nebo pátého filmu, ale rozhodně ne u prvního pokračování. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Tak toto mi dalo zabrať. Veľmi hlúpe a zbytočné (zo všetkých možných skvelých zápletiek si Salva vybral tu najnudnejšiu o autobuse plnom mdlých puberťákov) pokračovanie snímky, ktorá sa mi páčila. Keď som vtedy vychádzal z kina, prial som si dvojku. Ale to, čo vtedy vyzeralo ako začiatok sľubnej hororovej ságy pre mladú generáciu á la PIATOK 13, sa rýchlo zmenilo na typický príklad zlého hororového pokračovania. Partia futbalistov, profesorov a roztlieskavačiek sedí v pokazenom autobuse a lietajúca príšera ich z neho po jednom vyťahuje ako ananásové plátky z konzervy. Viac v mojej recenzii na Studna.net: http://www.studna.net/reviews/372/ ()

Galerie (53)

Zajímavosti (12)

  • Původně se měly ve druhém dílu objevit i Trish (Gina Philips) s Jezelle (Patricia Belcher) pátrájící po Creeperovi, zatímco autobus plný teenagerů měla být jen vedlejší zápletka. Čím více ale Victor Salva pracoval na scénáři, tím víc mu připadala dějová linka kolem autobusu zajímavější, a tak se nakonec postavy Trish a Jezelle rozhodl vyškrtnout ze scénáře. Pomohl tomu i fakt, že Gina Philips odmítla možnost si znovu zahrát svou postavu z prvního dílu. (SidneyP)
  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (Amras)
  • David Bondelevitch a Victor Salva byli oceněni cenou Golden Reel za nejlepší editaci zvuku. (Terva)

Reklama

Reklama