Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V ovzduší na Harford Road se vznáší chtíč a nabručené, upjaté Sylvii Sticklesové se to vůbec nezamlouvá. Přestože Sylviin pohledný manžel Vaughn by ochotně plnil manželské povinnosti, Sylvia prostě nemá zájem - musí vychovávat svou značně exhibicionistickou dceru Caprice. Go-Go tanečnice Caprice a její nepřirozeně zvětšené poprsí jsou právě teď v domácím vězení, které jí bylo nařízeno po několika nudistických výstupech... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Pauliee odpad!

všechny recenze uživatele

Ja fakt nechápem ako to mohol niekto dopozerať až do konca. Úplne amatérsky nízkorozpočtový film s trápnymi pseudo špeciálnymi efektmi kde do filmu, ktorý je celý o sexe nevedeli obsadiť aspoň pekné herečky, čo fakt študovali herectvo a nie obyčajnú ženu do hlavnej roli, čo vyzerala akoby stála prvý krát pred kameru a v živote nesexovala lebo to hrá fakt hrozne. A možno je to totálna hlúposť režiséra, keď niečo také dal do filmu. Film som po polhodine prepol a pred koncom som ešte skúsil pozrieť, že čo sa v tom deje. A vôbec ma neprekvapilo, že sa dialo presne to isté čo pred hodinou proste žiaden posun v deji. V celku je to fakt trápny film, kde sa nedá zasmiať, akurát tak na neschopnosti všetkých čo tvorili tento film. ()

MartyMcFly89 

všechny recenze uživatele

Tento film mě moc nezaujal, většina prezentovaných věcí mi přišla spíše hnusná a odporná (tím antipatickým, odpuzujícím účinkem, ne hnusnost vraždění zombíků v horrorech), totálně mě nezaujala. Na film jsem se podíval hlavně kvůli Johnnymu Knoxville, ale i ten mě zklamal. Celkem se mi líbili jeho žertíky z různých štací (nejen pořadů a seriálů, ale i jedné hry - Tony Hawks Pro Skater - Underground 2), ale nenaplnil mé očekávání. Ještě, že jsem ztratil jen 77 minut života, při kterých jsem tomu stejně nevěnoval moc pozornosti. 15%. ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Starý známý prasák John Waters natočil další oplzlou kravinu. Je to ovšem kravina místy velice zábavná a tak blbá, že se prostě musíte smát. Johnny Knoxville to hovado zahrát umí a Selma Blair je rozkošná (teda kdyby na hrudi neměla ty gigantické cecky). Těžko říct, jestli si film dělá prdel ze sexoholiků, nebo se spíše snaží propagovat sexoholismus. Je to prostě tak ujetá fraška, že se něco podobného jen těžko hledá. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Preč sú časy "hardcoru" Pink Flamingos, napriek tomu Watersov nezameniteľný zmysel pre úchylnosti všetkého druhu ostal zachovaný, hoci v soft prevedení:) Dirty Shame je v celku podarená mozaika perverzitiek, poväčšine vtipných a podarených, no bohužiaľ film obsahuje aj veľa výplne. Za Hasselholffa dávam pol boda navyše:))) 3,5*/5 ()

Tempest 

všechny recenze uživatele

Patrně nejujetější film, který jsem kdy viděl. Úchyláci versus asexuálové, tvrdý boj, při kterém hlavně duněly hlavy. Hlavní hrdinkou je upjatá žena v domácnosti (středního věku), která se po ráně do hlavy stane sexuální dračicí. O sexu se tady hlavně mluví, ale zato pořád a naprosto bez servítků. Ve filmu jsou všechny možné i nemožné sexuální úchylky (zajímavá byla sexuální vzrušivost ze špíny, doma bych někoho takovýho nechtěl, ostatně jako většinu jeho "spoluúchyláků"). Zajímavá byla Selma Blair, málem jsem jí s tím obřím poprsím nepoznal (ale ty prsa byly fakt strašný). Mohla to být dobrá komedie, ale někdy ztrácela dost tempo a nakonec se jakýkoliv smysl úplně ztratil, scénarista (a možná i režisér) už musel být na konci naloženej v lihu. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

  • Kniha "Suicide In The Entertainment Industry", kterou čte David Hasselhoff téměř na konci filmu, je skutečná kniha věnovaná režisérovi Johnu Watersovi jako dárek. (glitter)

Reklama

Reklama