Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva neohrožení kriminalisté Jack Colt a Wes Luger jsou na stopě rafinovaných překupníků drog. Šéf bandy, generál s temnou minulostí, neváhá zneužít ke svým nekalým záměrům i dívčí skautskou organizaci. Případ nebude tak jednoduché vyřešit. Detektivové, zločinci a svědkové se neustále dostávají do situací, které se na první pohled podobají proslulým scénám ze slavných filmů - od MLČENÍ JEHŇÁTEK přes ZÁKLADNÍ INSTINKT až po WAYNEŮV SVĚT. Ale stejně jako v životě i ve filmové komedii je najednou všechno úplně jinak... Podaří se statečným hrdinům a jejich krásné společnici překonat všechny léčky a nástrahy? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Skvělá parodie plná vtípků a absurdních dialogů, která mi přijde lepší než Žhavé výstřely, ale třeba na Bláznivou střelu to nemá. Fakt jsem u toho vyprskával smíchy. Miluju tenhle doslovnej styl humoru, kdy se ve filmu dějou totální nesmysly a hrdinové to všechno s kamennejma ksichtama berou vážně. Třeba když William Shatner loví držkou pirani z akvárka. Nebo nízkorozpočtová transplantace orgánů Emilia Esteveze :D ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Místy opravdu zdařilá parodie, u které jsem se zasmál a patřičně pobavil, takže se můj dojem pohyboval kolem 4*, avšak mnohé, vyloženě trapné vtípky zase hodnocení snižují, tudíž zůstanu na 3*. Nabitou zbraň 1 ovšem považuji za povedenou podívanou, v níž zaujme mimo jiné Emilio Estevez, Samuel L. Jackson a v menších rolích Charlie Sheen, Denise Richards či Bruce Willis. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Velká škoda, že Hollywood ztrácí smysl pro humor a parodie už vlastně nevznikají. Poslední, kterou si pamatuju, je snad ne úplně dobrý Grimsby a velmi slušný Diktátor. Přitom v devadesátkách se stal terčem nějaké té poťouchlosti, snad každý divácky atraktivní titul . Nebo došlo aspoň na veselejší verzi ikonických scén. Pro parodii je klíčová znalost originálu, takže když se nějaký film objevil v parodii, byl to důkaz, že je známý a oblíbený a že si z něj mohou tvůrci vystřelit, aniž by to působilo jako výsměch. V Nabité zbrani posloužil jako základ Smrtonosná zbraň, do které byla přimíchána spousta šťouchanců do filmů jako Základní Instinkt, Mlčení Jehňátek a další. A nechyběla hvězdná camea, jako B. Willis, Ch. Sheen, nebo část posádky Star Treku. Vtípků byla hromada a poměr těch zdařilých byl vysoký. Za mě je Nabitá zbraň 1 slušný konkurent prvním Žhavým výstřelům, i některé ze slabších Bláznivých střel. Sympatická je i stopáž, tvůrci si byli vědomi faktu, že v nejlepším se má přestat. Je to jen filmová blbinka, která si na nic nehraje. Na rozdíl od strašných pokračování Policejní akademie, se tentokrát nemá Quintano zač stydět. Vlastně je to jeho jediný slušný film... . ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak jsem o Nabitý zbrani mohl až do roku 2012 vůbec nevědět! Protože je to fakt skvělá parodie, která může klidně směle stát po boku Žhavejm výstřelům. Paroduje se tu především Smrtonosná zbraň, ale jsou tu i vtipný odkazy na Dirty Harryho, Mlčení jehňátek nebo třeba Basic instinct. Film má tempo a neotřelejma gegama a vtipnejma scénkama dokáže celou stopáž parádně bavit. Absurdita nějakejch fórů tu skutečně dovedena na maximum viz. "No dobře, udělal jsem to" - "Dej nám jméno!" - "To vám měli dát vaši rodiče." . Taky je to jeden film z mála, u jehož scének jsem se upřímně smál nahlas. Potěšil mě taky Emilio Esteves, kterýho jsem až doteď "znal" akorát z Noci v Roxbury, v jehož podání s kamenou tváří byly fóry ještě o stupeň vejš. ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Super parodie na sérii Smrtonosná zbraň. Najdete zde i zparodované scény např ze Smrtonosné pasti či Základního instinktu. Ti z vás co mají nakoukáno jistě objeví takových scén víc. Jedná se o podobný styl parodie jako např. Bláznivá střela, Žhavé výstřely nebo první díl Scary Movie. V hlavních rolích najdete Emilia Esteveze (Mladé pušky) nebo Samuela L. Jacksona (Avengers). ()

Galerie (28)

Zajímavosti (10)

  • Produkce počítala s natočením druhého dílu a vznikl i plakát, na němž bylo napsáno "No tak, věděli jste, že k tomu dojde". Po neúspěchu v kinech byly ale práce na druhém dílu pozastaveny. (HellFire)
  • Emilio Estevez a Charlie Sheen, který se ve filmu také objeví, jsou ve skutečnosti bratři. (Ryšty)
  • V úvodní scéně v obchodě lze na jednom z časopisů přečíst inzerát, kde hledají dinosaury pro jistou práci. (HellFire)

Reklama

Reklama