Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (498)

ChewieDC 

všechny recenze uživatele

První díl byl úžasný, druhý si k mému překvapení udržel nadprůměrný standard. A třetí díl není nijak pozadu. Komplexně je sice nestabilní, ale celou prcičkovskou sérii dělají momenty, které si zapamatujete. A ve trojce jich je opravdu požehnaně. A pokud hledáte hlavní charakter, je jím ve třetím díle rozhodně Stifler! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Když se schyluje k Jimově svatbě s Michelle, nesmí chybět parta jeho kamarádů kolem. Velká událost si žádá velkou porci obhroublých gagů, větší počet odhalených slečen a jednoho ukrutně hláškujícího "Stifmajstra". Když se do celé záležitosti kolem svatby ještě přimíchá příjezd krásné blondýnky, po které není možné nešílet, je zaděláno na další dobrý díl. Oproti předchozím dílům o dost sprostší. Nápady stále ještě nedošly. Klady: parta setrvala v původním složení + přibyly další postavy, jako již zmíněná January Jones + Stifler hláškuje jako o život + spád a příval gagů + trapnost otočená v pozitivum + studna nápadů ješte stále nevyschla. Zápory: děj občas rozvrstvený do epizodních scének + Alyson Hannigan bych si nevzal. Mé hodnocení: 80% ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Divočina s krásnou témou a krásnou svadbou, síce by som úplne takú raz nechcel, ale v tomto prípade to bola zábava. Tento diel patril Stiflerovi a malo to grády. Veľkolepé prostredie, obrovská zábava a pekné ženy ako January Jones. Patrí to podľa mňa k najlepším dielom z tejto série, škoda len, že znova sa objavili, až o toľko rokov neskôr. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

V treťom diely už tvorcom nejak došli nápady, čo sa prejavilo aj absenciou niektorých postáv s ktorými si nevedeli rady jak im vymyslieť nejaké zaujímavé línie. Takže Oz a Heather sú fuč. Kevin tu síce ostal, ale prakticky si ho nevšimnete, pretože sa z neho stal štatista furt stojaci niekde v pozadí. Jim dospel a aj keď sa stále dostáva do nejakých trápnych situácii, tak z nich už tentoraz odchádza so vztýčenou hlavou. To je síce pekný a zmysluplný vývoj, ale z komediálneho hľadiska to prakticky zabilo vtipnosť jeho postavy. Aspoň, že pekne vyvrcholí jeho vzťah s Michelle svadbou. Ale mohol to byť väčší doják. Tento diel zachraňujú Finch a totálny kokot Stifler, ktorý sa snaží predstierať, že až taký kokot nie je a postupne sa z neho stane menší kokot. Niektoré jeho scény sú tak vtipné ako v minulých dieloch (parádny tanec v gay bare alebo babkomrdačka) ale občas to už zbytočne preženú s nechutnosťami (čokoládový koláčik fuj). No a Finch predstierajúci, že je perverzný Finchmajster je tiež dostatočne vtipný. Tento diel má príliš veľa hluchých alebo prehnane nechutných scén a dejová omáčka je až príliš upozadená, ale celkovo to je ešte stále pozerateľný priemer, ktorý pekne uzavrel v tej dobe trilógiu scénou so Stiflerovou mamou, ktorá nemôže v sérii chýbať. 5/10. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

najlepšia časť z trilógie. je tu dosť (ale skutočne dosť!) nadávok (určite viac ako v south parku), sem tam i nejaká tá totálna nechutnosť, ale príjemné prekvapenie je, že to nie je natočené úplne nechutne (ale znesitelne), takže pri sledovaní maximálnych odporností budete pohoršený, ale zároveň sa budete i smiať. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (35)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 55 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • V tomto filmu již nezazněla žádná skladba od kapely Blink 182. V předešlých dvou dílech uslyšíme skladby “Mutt“ a “Everytime I look for you“. (Stocki)

Reklama

Reklama