Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (497)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jednička byla příjemná zábava.Ve dvojce nebyl prakticky žádný děj a byl to díl velice trapný.Za to trojka je nejzábavnější a nejlepší ze všech tří dílů.Tolik zábavy jsem v teen movies ještě nidy neviděl nejlepší je samozřejmě Stifler(hlavně se svou čokoládou).I Finch je docela dobrý společník.Jim má tentokrát překvapivě méně prostoru,ale i tak jsou jeho trapasy příjenou zábavou.Prostě nepřetržitá zábava.Jak se říká to nejlepší na konec ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Není v životě mladého muže příliš možností ztrapnit se více, než při vlastní svatbě. Ale je to JEJÍ den, takže buďme vděční za to, že Jim bere trapasy jako nezbytnou součást svého života a příliš se jimi nevzrušuje. Já jsem se však nikdy nezapojil do proudu prcimánie, takže považujme za úspěch snímku, že mi v poklidu prošel před očima a nenabídl mi přitom žádný důvod ke znechucení. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Film sice nedosahoval takových kvalit jako díly předešlé, ale i tak to bylo pěkné a důstojné završení této trilogie. Na těchto filmech jsem vyrůstal, takže se mě nejvíc týkaly kolem 15.-16. roku. Teď zpětně na ně rád s úsměvem vzpomínám a i po 7 letech mě stále úvodní čtveřice dokáže pobavit. Další díly, bohužel už bez hlavních protagonistů, byly skutečně laciné, takže tímto dílem pro mě končí American Pie. Za tento poslední díl dávám 75%. // Další projekce: (24.5.2019) NOVA CINEMA HD ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Toto je nestřeštěnější díl, ve kterém se hraje pouze a jedině pouze na jedniou věc a to jsou vtipné, střeštěné a trapné scény, které opravdu stojí za to. Nostaligie zde moc nefunguje, příběh je jednoduchej a není podstatnej, to ale nevadí. Film vypňuje dost skvělých písní. Chyběl zde herec Oze. A mnozí další z předchozích dvou dílů. Nevadí ale. Jim a Stiffler se opět předvedly ve filmu, srandy bylo dost. Celkově hodnotím na 95% = ***** ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Svatbu mám z celé prcičkovské série nejradši, protože mi připadá taková nejvyzrálejší a "nejdospělejší" a navzdory tomu si laťku úchylného a střeleného humoru drží stále vysoko. Není to prostě už ta často prvoplánovitá teenagerovská řachanda jako v jedničce, ale v jisté míře střelená seriózní komedie a výbornými vtípky. Scéna s "čokoládovým" lanýžem je naprosto skvěle natočená, S. W. Scott ji zahrál parádně. Stejně tak i taneční souboj a nebo rozlučková párty s Finchovou "sestřenkou z východní Evropy". Pro mě jednoznačně nejhumornější prcičky. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (35)

  • Psi, které si přivezli na oslavu manželé Flahertyovi (Fred Willard a Deborah Rush), se ve filmu jmenují Rudy a Sam. Ve skutečnosti se jmenují Stevie (ten velký) a Bandit (ten malý). (Stocki)
  • Ve scéně s dortem Jim (Jason Biggs) vrazí do Stiflera (Seann William Scott), který dort rozdrtí, ale když dorazí psi a čekají na konci chodby, tak v následujícím záběru na Stiflera s dortem je vidět, že je dort zcela nedotčený. (Nathaniell)

Reklama

Reklama