Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (497)

Rosana 

všechny recenze uživatele

Tak je to asi klasika, no. Puberťácká kravinka plná trapasů, které mi však přišly totálně uměle přivoděné - z těch situací by šlo snadno vybruslit a hrdinové si vždycky zvolili tu nejdebilnější cestu. A naopak některé další fórky byly hodně nedotažené. Dala bych 2*, ale Stifler (sorry, ale to je prostě hlavní hrdina, ne Jim) a jeho máma jsou nejlepší! ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Za mě asi nejlepší díl z trilogie prciček a to především díky komu? Stifler! Ano, dostal daleko víc prostoru než jsme byli zvyklý a je to bomba! Taneček na gay párty, parádní scénka v domě se striptérkama a především nesmrtelná story s čokoládovým lanýžem, tak ta je vyloženě a doslova k sežrání! A stejně jak si Stifi požírá luxusní čerstvý hovno, tak i já žeru tuhle svatbu! 90% ()

Reklama

Desperado 

všechny recenze uživatele

Ak je toto naozaj posledná časť, môžem ho považovať za ideálne zakončenie úspešnej série. Vtipných scén je pomenej, ale tých zopár stojí naozaj za to. No už si ťažko viem predstaviť , o čom by bol prípadný štvrý diel, takže je to dobré takto ako trilógia. Na hercoch už je vidno, že im zopár rôčkov pribudlo a úspešnú tínedžerskú komédiu by nebolo vhodné nastavovať v podobe nasilu natočených dielov o americkej rodine, americkom manželskom živote, rozvode a starobe. Brrr ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Trojka je síce najslabšia, dospelacka a menej sprostá, ale stále je to sranda. Otváracia scéna sa drží tradícii Jimových trapasov, ale neskôr prejdeme do útlmu a ku svadbe, no rozlúčka zo slobodou mohla viac ponúknuť. Stara známa parta tiež nie je v plnej sile a vedľajšie postavy, ktoré sa vrátili v predošlom diely tu už ani nevidíme. Najviac zamrzí, že scenárista celej trilógie dal priestor len trom postávam - Jim, Stifler a Finch. Kevin je tu už skoro ako vedľajšia postava a Oz sa ani neukázal. Michelle a Jimov tatko občas dotvoria par vtipných scén a v závere sa objaví ešte Stiflerova mama, ale to je tak všetko. Väčšinu scén zachraňuje hlavne Stifler. Aspoň, že soundtrack sa zas podaril (Matt Nathanson - Laid) Inak je to fajn zábava, ktorej by padlo dôstojnejšie zakončenie (ktorého sme sa chvála bohu dočkali v Reunion). Stifler: Vole. To mě sere, že už mě nesereš. 85% - 4* ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

U třetího dílu této legendární teenagerovské ságy už je bohužel trochu znát kvalitativní úpadek. To, co tak výborně fungovalo v předchozích snímcích zde totiž z nějakého záhadného důvodu funguje jen z poloviny, pročež jste tu další polovinu nuceni sledovat poměrně trapné gagy a scény, což k původnímu duchu přechozích snímků vážně moc nepasuje. Škoda. PS: Tímto počinem pro mě na dlouhou dobu tato série skončila, jelikož další díly jsou jen přehlídka zoufalosti a nudy. „Hey, Mr. Party Guy, how ya doin'? Ya havin' a good time? Can I get ya a Gin and Tonic? Ring-Ring, oh hold on. Hello? Yeah? Haha! It's for you, it's GET TO WORK, FUCKER!“ ()

Galerie (134)

Zajímavosti (35)

  • Ve scéně s dortem Jim (Jason Biggs) vrazí do Stiflera (Seann William Scott), který dort rozdrtí, ale když dorazí psi a čekají na konci chodby, tak v následujícím záběru na Stiflera s dortem je vidět, že je dort zcela nedotčený. (Nathaniell)
  • Pri uvedení do slovenských kín rozdávali k lístkom prezervatívy. (-soch-)
  • Eugene Levy (Jimův otec) si mohl během natáčení upravovat své repliky. Podle režisérových slov, to bylo vždy ve prospěch filmu. (Stocki)

Reklama

Reklama