Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (497)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Určitě ne slabší než minulé díly. Dvojka takovou melancholickou atmosféru z toho, že všichni vlastně stárnem a že nám kamarádi a kamarádské párty začnou pomalu ale jistě ubývat. Už nikdy nebude nic jako dřív. Ach jo. No ale máme tady třetí díl legendární ságy. Tentokráte se děj posouvá k Jimově svatbě. Postav opět trošku ubylo. Takže vlastně dostávají ostatní tím pádem zase o něco větší kousek koláče. Největší prostor dostává Stifler, kterého bych označil za hlavní postavu filmu, protože vlastně se všechny zajímavé kousky dějí kolem něj. Ostatní jsou toporní a hlavně nevtipní. Tento film zkrátka táhnou Paul Finch a Steve Stifler. PS: Varování! Scéna s lanýžem neudělá dobře nikomu a na konci přichází... 65% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Toto je nestřeštěnější díl, ve kterém se hraje pouze a jedině pouze na jedniou věc a to jsou vtipné, střeštěné a trapné scény, které opravdu stojí za to. Nostaligie zde moc nefunguje, příběh je jednoduchej a není podstatnej, to ale nevadí. Film vypňuje dost skvělých písní. Chyběl zde herec Oze. A mnozí další z předchozích dvou dílů. Nevadí ale. Jim a Stiffler se opět předvedly ve filmu, srandy bylo dost. Celkově hodnotím na 95% = ***** ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobré zakončenie prcičkovskej trilógie u ktorého som sa veľmi nasmial. Stifmeister naozaj kraľuje a celé je to zábava. Až na pár veľmi vydarených Jimových trapasov stojí trojka prcičkovej ságy na svojom "superhrdinovi" Stiflerovi, ktorého superschopnosti sú predovšetkým neslušnosť a nadmieru sprostá reč. Škoda že tu chýba Chris Klein, ktorý by určite dostal tiež zaujímavý scenár. Ide o ďalšiu veľmi podarene natočenú komédiu pre mladých a pre ľudí s nadhľadom, nádherne prehnané scénky vás donútia vybuchnúť smiechom. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No už tomu trochu dochází dech, ale na ty 3* to ještě dá. Drží to hlavně Stifler kterej je největší píčus ze všech dílů (míněno v dobrým) i když některý trapasy jsou už trochu za hranou, hlavně ty čokoládový lanýže (kdo viděl ví o čem mluvím) každopádně jinak už to jede vesměs v zajetých kolejích. Nejlepší vzájemný odjeby si pak mezi sebou dávají Stifler a Finch, když vzájemně soutěží o to kdo přefikne sestru Michelle jo a soundtrack je pořád dobrej i když ne tolik jako ve dvojce. S přivřenýma očima tomu tu třetí hvězdu oproti původnímu hodnocení přidám i s přihlédnutím k tomu, že oproti sračkovním video pokračováním je to hotový skvost.50% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Treti dil uz neni pribehove tak stupidni jako prvni dva, ale rozhodne necekejte nejakou inteligentni zabavu. Opet se vraci kompletni chlapecka sestava z predeslych dilu, v cele s pekelne vostrym Stiffmeistrem Seanna Williama Scotta. A samozrejme nechybi ani tatik Eugene Levy se svejma stupidnima radama. Jakmile je jeden z tehle dvou hercu na platne, strhava maximalne pozornost na sebe. A i kdyz je tenhle dil asi nejromantictejsi, presto se tu najde nekolik nechutnejch scen, jejichz vrchol je "cokolada", tohle byla asi jedina scena k zbliti, jinak sem se prakticky u vsech docela nasmal. Mezi podobnejma komediema se jedna o nadprumer. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (35)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 104,6 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 232,7 mil. (NIRO)
  • Aby se jeden ze psů (ten větší) vrhnul na Stiflera (Seann William Scott), musela majitelka psa položit hrst psího žrádla k hercovu přirození. (Stocki)
  • Cameo: Chris Bender (jako producent se podílel na prvních třech dílech ze série Prci, prci, prcičky) ztvárnil vystrašeného chlápka na pánských toaletách. (Stocki)

Reklama

Reklama