Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování kasovního trháku, který parodoval teenagerské vyvražďovací horory, si bere na mušku filmy o strašidelných domech a posedlosti temnými silami. Čtyři studenti se chystají strávit noc na zámku hrůzy, kam je profesor Oldman zlákal pod záminkou školního projektu. Noc rozhodně nemá poklidný průběh. I když je Mistr Kane dávno mrtvý, pořád má choutky si užívat, především s Alexem. Když začne jít opravdu do tuhého, parta se musí semknout a najít způsob, jak z tohohle děsivého místa utéct. (Cinemax)

(více)

Recenze (538)

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak jsem konečně viděla (doufám poslední) film z rodinky Scary Movie, ač se vlastně jedná o dvojku. Co si tak pamatuji, třeba trojka mi přijde vtipnější a lepší než tento díl, což se obvykle nestává. Dvojka moc vtipu nepobrala, jako parodie to jaksi není ono. Ano, najdeme pár dobrých a nápaditých scén, ale rozhodně se v tomto duchu nenese celý film. A není to ani inteligentní parodie, což je pro mě například Bláznivá střela. Jedinou výhodu má dvojka v tom, že není příliš dlouhá, a než se nadějete, skončí... ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Viete si predstaviť, čo by sa asi stalo, keby ste si dali na seba tričko s americkou zástavou a vybrali sa niekde do bohomzabudnutej osady v Pakistane, ktorú ovláda Taliban? Zrejme by vám hneď niekto podrezal hrdlo. A čo by sa asi tak stalo, keby ste prišli medzi futbalových fanúšikov Slovana Bratislava v drese Spartaku Trnava? Pravdepodobne by ste prišli o niekoľko zubov. Alebo čo keby tak nejaký černoch zablúdil na zraz členov Ku-Klux-Klanu? Určite by ho zlinčovali. No a čo spravím ja, seriózny nadšenec horrorovej tvorby, z debilnou paródiou, ktorá sa snaží primitívnym spôsobom strapňovať kultové scény zo známych horrorových filmov? Označím to ako odpad! ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Nějaký čas po prvním díle, se mají přeživší (Cindy, Ray, Shorty, Brenda), doplněni o několik přátel zúčastnit semináře na výzkum poruch spánku. Ten spočívá v tom, že se celá banda na celý víkend odebéře do strašidelného domu (což samozřejmě netuší) a budou spolu spát ... ehm .. a budou spát. Ale profesor Oldman má s nimi jiné plány. Za pomoci svého kolegy Dwighta se pokouší duchy v domě probudit k životu, a nebohé děti jim předhodit ... Po úspěchu Scary Movie 1 na sebe pokračování nedalo dlouho čekat. K parodii si tentokráte vybralo jiný druh filmů, a co se týče humoru, tak radikálně přitvrdilo. Bohužel i co se týče fekálního humoru, což dokáže hnedka první pětiminutovka (ve které se mihne James Woods). Jinak jde o parodii na všechno možné, ale nic jiného ani od série Scary Movie nečekáme, že... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Oproti jednotke paroduje Scary Movie 2 slabšie filmy a teda má aj slabšie vtipy - ale niektoré scény vyvolajú salvy smiechu. Film sa však niektorým ľuďom jednoducho nebude páčiť a znechutene film vypnú po prvých 5 minútach. Mne osobne vadí Anna Faris, neberiem ju ako komediálnu herečku, dokonca ju neberiem ani ako herečku samotnú. Bratia Wayansoví to aspoň trocha zachraňujú a ja to zaraďujem medzi priemer. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Úvod parodujúci Vymítače ďábla vzbudzoval dojem, že tvorcovia presne vedia, ako zopakovať úspech jednotky. Bohužiaľ následne, spolu s Tori Spelling, pôvodná partička blbov rozjela nevydarenú sériu vtipov na nie moc vydarené filmy. Ústredný motív tvorí Zámek hrůzy, čo v porovnaní s Vřískotem je samozrejme úplne iný level potenciálu zaujímavosti. Jediné čo možno pochváliť (ak nerátam spomínaný skvelý úvod), tak je chromý sluha a jeho ruka šmátralka. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (32)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 55. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Natáčení probíhalo od 13. února roku 2001 do května v Kalifornii a Kanadě. (Stocki)

Související novinky

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

26.02.2010

Zdá se, že mu nadpřirozené zápletky zachutnaly. Momentálně se v kinech potýká s Vlkodlakem, zároveň už natáčí komiksovou adaptaci Thor, v níž hraje nejvyššího boha Odina, a mezitím podepsal smlouvu… (více)

Reklama

Reklama