Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování kasovního trháku, který parodoval teenagerské vyvražďovací horory, si bere na mušku filmy o strašidelných domech a posedlosti temnými silami. Čtyři studenti se chystají strávit noc na zámku hrůzy, kam je profesor Oldman zlákal pod záminkou školního projektu. Noc rozhodně nemá poklidný průběh. I když je Mistr Kane dávno mrtvý, pořád má choutky si užívat, především s Alexem. Když začne jít opravdu do tuhého, parta se musí semknout a najít způsob, jak z tohohle děsivého místa utéct. (Cinemax)

(více)

Recenze (538)

Anthony odpad!

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si, že jednička (ač žádné veledílo) mě docela slušně pobavila. Nenáročnou zábavu jsem očekával i od druhého dílu, ale ouha! Výsledek je zoufale nevtipný a trapný, úroveň humoru je na nule. V prvním díle bylo dost nechutných ale přesto zároveň i humorných scén – zde zbyla jen nechutnost. Výjimkou je úvodní scéna parodující Vymítače ďábla – u těchto pár minut jsem se skutečně chvílemi i zasmál. I když sledovat Jamese Woodse jak se svíjí na záchodě mě taky moc nebralo. Po úvodních titulcích jsem se už nezasmál ani jednou. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám rád Annu Faris, ale tohle pitvoření mě prostě nebaví. Nevím, jestli už jsem takový suchar, ale podle mě tohle není humor, který... Podle mě tohle není humor. To, že je to místy urážlivé, to by mi bylo celkem jedno, spíš jde o to, že je to hloupé a bez nápadu. Tohle prostě vymyslí každý, ale fungující parodii, tu očividně už skoro nikdo nedává. Kdybyste měli nějaký tip na novou a dobrou parodii, dejte vědět. ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

Tak ty dvě hvězdy jsou jen za tu ÚŽASNOU první scénu parodující Vymítače Ďábla, nic lepšího na tohle téma jsem snad neviděl. Ale 10-15 skvělých minut je bohužel na skoro jedenapůl hodinovém filmu opravdu málo. Navíc když ten zbytek nestojí ani za ubalenýho a zkouřenýho bráchu Wayanse. Jo ještě, je škoda, že Tori nedostala víc prostoru, v týhle roli se mi líbila mnohem víc, jak v Beverly Hills. A kromě Jamese Woodse z již zmíněné scény tam pravděpodobně nejlíp hraje ten papoušek. Dějově je to nic moc, pár gagů vršených na sebe, který většinou nejsou vtipný. Pár trochu lepších, ale to je minimum. Hodně často je to pořádně trapný. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Ač jednička také není žádný klenot a mnoho vtipů zasahovalo do hranice hodně trapných, přesto převládaly ty povedené. Tady jsme za hranicí té nejhorší nechutné trapárny po celou dobu filmu a mimo ni se dostaneme asi dvakrát a to jen na okamžik a ani né moc daleko, jen co dobrý vtip vystrčí prstíček, už ho malomocný sluha svým pahýlem stáhne zpět do vod hnisu, výkalů a slin. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

No přiznávám, že tohle bylo hodně nechutné už i na mě, ale zábavu to i tak rozhodně nepřekazilo. Už začátek Vymítač ďábla mě pobavil a na vtipy typu "Tady má někdo krámy" se snad nikdo zlobit nemůže... :D Ale nevidím moc vysoké hodnocení no... Jasně, každému se to líbit nemůže, ale vážně si myslíte, že je to tak špatné, že si to zaslouží i odpady? Vážně si myslíte, že nic horšího už nemůže být? No, každý máme jiný smysl pro humor a mě dávat nižší hodnocení prostě ani nehne. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (32)

  • Natáčení probíhalo od 13. února roku 2001 do května v Kalifornii a Kanadě. (Stocki)
  • Jedná se o nejkratší díl z celé série. (ČSFD)

Související novinky

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

26.02.2010

Zdá se, že mu nadpřirozené zápletky zachutnaly. Momentálně se v kinech potýká s Vlkodlakem, zároveň už natáčí komiksovou adaptaci Thor, v níž hraje nejvyššího boha Odina, a mezitím podepsal smlouvu… (více)

Reklama

Reklama