Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování kasovního trháku, který parodoval teenagerské vyvražďovací horory, si bere na mušku filmy o strašidelných domech a posedlosti temnými silami. Čtyři studenti se chystají strávit noc na zámku hrůzy, kam je profesor Oldman zlákal pod záminkou školního projektu. Noc rozhodně nemá poklidný průběh. I když je Mistr Kane dávno mrtvý, pořád má choutky si užívat, především s Alexem. Když začne jít opravdu do tuhého, parta se musí semknout a najít způsob, jak z tohohle děsivého místa utéct. (Cinemax)

(více)

Recenze (538)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Viete si predstaviť, čo by sa asi stalo, keby ste si dali na seba tričko s americkou zástavou a vybrali sa niekde do bohomzabudnutej osady v Pakistane, ktorú ovláda Taliban? Zrejme by vám hneď niekto podrezal hrdlo. A čo by sa asi tak stalo, keby ste prišli medzi futbalových fanúšikov Slovana Bratislava v drese Spartaku Trnava? Pravdepodobne by ste prišli o niekoľko zubov. Alebo čo keby tak nejaký černoch zablúdil na zraz členov Ku-Klux-Klanu? Určite by ho zlinčovali. No a čo spravím ja, seriózny nadšenec horrorovej tvorby, z debilnou paródiou, ktorá sa snaží primitívnym spôsobom strapňovať kultové scény zo známych horrorových filmov? Označím to ako odpad! ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Pár (doslova) zdařilých buranských gagů zde je a vzhledem ke krátkosti stopáže to překvapivě je celkem k vydržení... Místy. A to je také jediný důvod proč tak vysoké hodnocení, jelikož ač tvůrci evidentně v žánru mají nakoukáno, tak postrádají smysl pro humor. Zda to je či není u parodie podstatné si přeberte již sami... ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Film od odpadu zachraňuje pouze scéna vymítání a Anna Faris. První díl byl omnoho zábavnější než tenhle. Spousta vtípků je podáno takovým způsobem, že to vypadá, jakoby autoři chtěli diváka k zasmání donutit. James Woods svou roli zahrál perfektně, ale proč zde musí hrát i Tim Curry je mi záhadou. Jeho hraní není vůbec zábavné. O hereckém výkonu Tori Spellingové se raději ani zmiňovat nebudu. Prostě a jednoduše nezábavná parodie. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

No přiznávám, že tohle bylo hodně nechutné už i na mě, ale zábavu to i tak rozhodně nepřekazilo. Už začátek Vymítač ďábla mě pobavil a na vtipy typu "Tady má někdo krámy" se snad nikdo zlobit nemůže... :D Ale nevidím moc vysoké hodnocení no... Jasně, každému se to líbit nemůže, ale vážně si myslíte, že je to tak špatné, že si to zaslouží i odpady? Vážně si myslíte, že nic horšího už nemůže být? No, každý máme jiný smysl pro humor a mě dávat nižší hodnocení prostě ani nehne. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Scary Movie 2 (2001) aneb 2x více nechutností a 2x méně vtipu. Tenhle film už začíná býti pěkně smrdutým hovínkem. Připadal někomu zvracející kněz vtipnej?? Mně ne. Odporná splaška těch nejhorších "vtipů" vycucaných z prstu toho odporného kuchaře ze zámku! Parodie hodná zatracení, bez vkusu, jen nashromáždění nechutností všeho druhu a to nikdy film vtipným neudělá. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (32)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 45 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Předtím, než za Alex (Tori Spelling) přijde duch, nemá ponožky. Ve chvíli, kdy je i s duchem na stropě, však už ponožky má. (chleba24)

Související novinky

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

26.02.2010

Zdá se, že mu nadpřirozené zápletky zachutnaly. Momentálně se v kinech potýká s Vlkodlakem, zároveň už natáčí komiksovou adaptaci Thor, v níž hraje nejvyššího boha Odina, a mezitím podepsal smlouvu… (více)

Reklama

Reklama