Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bankovní úředník Matt Dillon dostal ze dne na den padáka, jeho dívka Christina Applegate se s ním rozešla a navíc mu někdo ukradl auto. Společně se svým bývalým kolegou Stevem Zahnem se rozhodl vzít věci do vlastních rukou a začít jednat. Nejdříve ze všeho si ale pořádně užije svůj poslední pracovní den. Jenže i ten nejlepší plán může někdy selhat...
Život každého z nás se může změnit za jediný den, ne-li za jediný okamžik. Vtipná americká komedie plná nečekaných zvratů dokáže nejen pobavit, ale přiměje diváka také k zamyšlení nad otázkou, jaké náhody mohou ovlivnit náš život. Populární herci Matt Dillon a Steve Zahn koření svěží příběh svými hereckými výkony, zatímco atraktivní Christina Applegateová dodává snímku půvab a eleganci. Divácky vděčný film. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (102)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Druhá dnešní repríza mě příliš nepotěšila, takže došlo na degradaci původního hodnocení. Měl jsem dost velký problém s tím, abych přišel na to, proč je v žánru uvedena komedie. Po delší analýze viděného mě napadla ujetá myšlenka, že by humor zprostředkovávala postava Jacka v podání Stevea Zahna. Pokud to byl skutečně záměr tvůrců snímku, pak mě úplně minul, protože mě tyhle uječené figurky spíše vytáčejí. Za mě se celá záležitost plácala od ničeho k ničemu, po celou dobu jsem se spíše nudil a úžasný zvrat v závěru, který přiměl mnohé uživatele k vyššímu hodnocení, mě docela otrávil, protože vzhledem k předchozímu ději nedával vůbec smysl. Tohle finále ve mně vyvolalo pocit,že se Mitch Rouse minul povoláním, protože měl být raději iluzionistou. / Poučení: Ve chvíli nejvyššího triumfu můžeš zažít to největší zklamání. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Drama tvářící se jako komedie nebo komedie tvářící se jako drama - nejsem z toho příliš moudrý!! Herecké obsazení i rozjezd filmu by inklinovalo spíše k lehčí notě - druhá polovina filmu však začne brnkat na dramatičtější strunku až k závěrečné černé pointě. Výsledkem je nakonec značně vykrádačský, černým humorem šmrnclý, nenáročný bijáček – žádný skvost ani vyložený odpad!!! ()

Reklama

nirvanafan odpad!

všechny recenze uživatele

Režisér evidentně netuší, jak s filmem naložit. Celou dobu se to tváří jako hodně špatná komedie, (která zrovna nesrší humorem), a pak přichází naprosto stupidní závěr, podle něhož mi přišlo naprosto nelogické, co tam všechny ty postavy do prčic celou dobu dělaly. Fakt mě tam nezaujalo absolutně nic. Dala jsem už horší odpady, ale je to fakt kravina. ()

Wild_man 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě prostě dostal! Škoda, že jako například Fight club, má i tento snímek největší efekt na první shlédnutí. Zvraty, které se odehrají v posledních deseti minutách jsou neskutečné. Ze začátku film vypadá jako pěknej slaďák, potom jako snímek o zoufalém milence, ale nakonec z něj vyleze celkem slušné drama. Určitě doporučuju všem milovníkům komedií a nečekaných zvratů. Jen víc takových filmů a lidí, co si je najdou! Všechno, co jsem, je iluze. 81% ()

_DAVE_ 

všechny recenze uživatele

Zacatek je uplne o necem jinem nez konec, tam totiz prijde tak podivna serie zvratu, ze jsem nad tim celkem kroutil hlavou. Pokud se nad tim na konci filmu zamyslite, prijdete na to, ze hodne veci z kraje filmu nedava zrovna moc velky smysl. Rovnez mi posledni dobou velmi vadi radoby "cool" urychlovacky obrazu s pitomou muzikou, ktera vytvari jakesi videoklipove vsuvky. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama