Reklama

Reklama

VOD (1)

Olivia je slavná filmová hvězda. Nemůže si proto dovolit, aby vyšlo najevo, že má ženatého milence. Když ji s ním však paparazzi přece jen vyfotografují, využije toho, že je na fotce náhodou i komorník Antonio, a začne ho vydávat za svého nového přítele... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (48)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pro tento typ filmů je prakticky zásadní jen jedna věc. Obsadit ústřední role výraznými a sympatickými herci. Jakmile tohle klapne, jsem přesvědčen, že už musí být tvůrci pak opravdu šílení patlalové, aby to nefungovalo alespoň jako průměrná podívaná. No a The Valet se ona zásadní věc podařila splnit do puntíku, jelikož jak Samara Weaving, tak hlavně Eugenio Derbez je dvojka k nezaplacení, ona krásná, on vtipný, oba sympatičtí a zároveň herecky talentovaní a přesvědčivý, prostě výhra a naštěstí v tomto případě jim to nezkazili ani oni tvůrci, kteří si s celým tím filmem poradili v rámci možností poměrně funkčním a zábavným způsobem. Zápletka je svižná, docela neokoukaná, ovšem zároveň držící se veškerých žánrových pravidel romantické komedie, což beru též jako plus, její vývoj jinak není úplně předvídatelný, což je skvělé a postavy se pak chovají sice tradičně, rozhodně ne ale nepříjemně, či nevhodně, veškeří herci mě ve svých rolích navíc bavili a plnili svůj účel také na jedničku, no a příjemně mě překvapila i funkčnost emocí, stejně tak jako dramatičtějších situací. Celý film mě pak oslovil i takovou celkově velice příjemnou, milou atmosférou, je z toho cítit ohromná pohoda, a i díky tomu jsem si mohl tuto podívanou vážně užít. V rámci žánru romantických komedií je to tedy sice asi spíš průměr, ale já si v tomto případě dovolím film pěkně nadhodnotit, jelikož jsem v něm nezaznamenal prakticky žádná zásadní negativa, kazící můj příjemný dojem, výtečně jsem se bavil a co chtít od takového filmu vlastně víc. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Eugenia Derbeza mám rád, takže jeho obsadenie do tejto role som si určite pochvaľoval. Jeho herecký prejav a celkovo intonácia je skvelá, takže výrazne dokáže spríjemniť akýkoľvek film. A na role takýchto latino postáv je akoby predurčený! The Valet bola síce obdoba iného tohtoročného filmu Marry Me, ale toto mi sadlo omnoho viac. Malo to oveľa svižnejší dej, a aj žánrovo to bola vydarenejšia komédia vďaka trefným hláškam a prirodzenému dôvtipu. Aj keď tam bolo tej šablónovitosti celkom dosť, pozeralo sa na to fajn a preto dávam až 4*. ()

Reklama

KoRner 

všechny recenze uživatele

Díky Ježíši! Som rád, že sa tieto príjemné, nekonfliktné a milé komédie stále robia. Už to nie je ako v 90-tych, ked ich bolo niekoľko ročne, takže tento kúsok veľmi potešil. Zabavil som sa, dokonca dojal a ústredné duo je veľmi sympatické + "Smithová" je fakt nádherná a Derbez je dobrák na pohľadanie. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Niekedy človek potrebuje film ako je tento. Samara Weaving ma zaujala v seriáli Nine Perfect Strangers a Eugenio Derbez vo filme CODA, tak som si povedala why not? Romantická komédia trošičku nad priemer😉. Je to úplne obyčajný film, príjemná oddychovka, ale nie je to bláznivé, práve naopak. "All my friends are people I pay and I spent Thanksgiving with my assistent." Myslím si, že mnoho celebrít sa cíti nejako tak podobne, jednoducho prázdno. Každý pozná ich tvár, ale takmer nikto ich skutočne nepozná a nevidí im do duše. Mne sa to páčilo. Ešte jedna zaujímavosť, pre jednu z vedľajších herečiek bol toto posledný film. 3 a pol*. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Bohužel se nejedná ani o dobrou komedii a  ani o dobrý romantický film. Herečku vyfotí s milencem, aby se to neprovalilo jelikož ten milenec má manželku tak najdou chlápka co zde byl náhodně vyfocený a dají mu prachy za to, že s ní jakože chodí. Námět už byl letos zpracovaný daleko lépe v Vem Si Mě s Jennifer Lopez a tohle vypadá spíše jako její béčková verze. Hlavní herec mě přijde strašně nesympatický a když se usmívá vypadá jak sériový vrah hlavní herečka je naopak pěkná jen, když se namaluje a je v těch šatech na obalu jinak je to průměrná ženská, kterých na ulicích potkáte tisíce mezi něma není ani žádná chemie  a stopáž je přemrštěná klidně by to šlo zkrátit třeba na 80 minut a nic se nestane jediný člověk, který tam něco hrál mě přišel ten Asiat na pohřbu což je navíc vedlejší postava .   Dokoukáno po částech jelikož je to navíc i nuda a přeskakoval jsem to a koukal radši na jiné filmy. 40 procent ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama