Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Leia se na léto 1996 vrací do Point Place a parta je zase pohromadě. Ale radosti a strasti dospívání dají všem pěkně zabrat. (Netflix)

Recenze (3)

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Natočení dalších epizod jsem vlastně ani nečekal, ale když už se tak stalo, tak nemohu jinak, než jako po první sérii. Omladina zase o rok vyrostla a opět jenom potvrdila, že přirozené charisma jakým disponoval Topher Grace nebo například Ashton Kutcher si na eBayi nekoupíte. Zase se to z louže snaží tahat Debra Jo Rupp s Kurtwoodem Smithem (i když jemu začíná docházet dech) a zase je nám servírován humor ala Amanda Bynes  dvacet let nazpět…..jenom poplatnější době stovky pohlaví. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

asi bylo zbytečné doufat, že se druhá série 90s Show nějak extrémně zlepší...nezlepšila. Stále je to většinu času křečovitě nevtipné a myslím, že by se moc nesmáli diváci ani v devadesátkách. Kdo by třeba čekal že mu zlepší náladu původní obsazení jako v první sérii, ten si může nechat zajít chuť (z větší části)...40% ()

Reklama

Tony.cs 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je mnohem zábavnější. Ale fakt o dost. Hodně to vyplňují Red a Kitty, ale i děcka jsou mnohem lepší. Pár klišé, jako třeba zpívání. Ale Jay a silent Bob byli super překvapení. Beru! ()

Galerie (214)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama