Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Když se Leia rozhodne strávit letní prázdniny ve Wisconsinu, její prarodiče Kitty a Red Formanovi ubytují ve sklepě další generaci teenagerů. (Netflix)

Recenze uživatele M.i.k.e k tomuto seriálu (2)

Zlatá devadesátá (2023) 

That '70s Show sem viděl možná pár dílů, takže v případě "devadesátek" se žádné nostalgické šimrání nekoná. Sice sem zhruba věděl kdo je kdo, ale camea herců z originálu mě nechávala chladným. A nechal mě jím i celý seriál. Chápu, že devadesátky nejsou tak specifická doba jako léta šedesátá a sedmdesátá, ale vůbec sem z toho seriálu neměl pocit, že by se měl odehrávat v té době. Občas tu sice zahraje nějaká písnička z té doby, děcka nemají mobily, počítače a fotit se musí normálním foťákem, ale i tak na mě celá tahle série působila jako klasický současný sitcom, navíc ne moc povedený. Ta chtěnost a tlačení věcí na sílu je tu strašně moc vidět a i když to není tak agresivně otravné jako Fuller House, (ne)funguje to v mnoha ohledech velmi podobně...40% ()

Série 2 (2024) (S02) 

asi bylo zbytečné doufat, že se druhá série 90s Show nějak extrémně zlepší...nezlepšila. Stále je to většinu času křečovitě nevtipné a myslím, že by se moc nesmáli diváci ani v devadesátkách. Kdo by třeba čekal že mu zlepší náladu původní obsazení jako v první sérii, ten si může nechat zajít chuť (z větší části)...40% ()

Reklama

Reklama