Reklama

Reklama

Král Tulsy

(seriál)
  • USA Tulsa King (více)
Trailer 3
USA, (2022–2024), 12 h 16 min (Minutáž: 36–43 min)

Série(2) / Epizody(18)

Člen newyorské mafie Dwight "The General" Manfredi, propuštěný po 25 letech z vězení, je svým šéfem vyhnán na venkov v Oklahomě, aby rozšířil operace, ale když podezřívá svou gangsterskou rodinu, že pracuje proti němu, pomalu si buduje vlastní tým. (SkyShowtime)

Recenze uživatele LachtanShows k tomuto seriálu (9)

Go West, Old Man (2022) (S01E01) 

Před příchodem celého Sheridanverse jsem si rozkoukané seriály vyčistil natolik, že mi v appce visí jen nedokoukatelní Simpsonovi, můžu si teda u rozjetého Yellowstonu dovolit uhnout ještě k jednomu seriálu. A to hlavně proto, že se díly Tulsa King točí kolem pouhé půlhodinky a služba SkyShowtime nám je bude dávkovat po týdnu. Jakmile teda dojedu první tři zpřístupněné, seriál mi zabere pouze 30-45 minut týdně. ()

Center of the Universe (2022) (S01E02) 

Sly si fakt na stará kolena střihá svou vůbec nejpůsobivější roli posledních několika let a já začínám upadat do dilematu, zda se věnovat spíš tomuhle seriálu nebo Yellowstonu. Na(ne)štěstí se tady za chvíli dostanu do fáze, kdy budu muset čekat každý týden na nový díl. ()

Caprice (2022) (S01E03) 

Dwight i jeho zaměstnanec jsou tou nejlepší dvojkou, co jsem viděl v seriálovém světě za poslední dlouhou dobu. Jo a dokud na to myslím, musím ocenit precizní intro se skvělým kontrastem Tulsy a New Yorku. ()

Visitation Place (2022) (S01E04) 

Co je na tomhle seriálu nejlepší, je jeho střídmá stopáž. Hezky uteče a téměř se nemůžete nudit. ()

Token Joe (2022) (S01E05) 

Sly jede bomby i nadále, ale musím uznat, že mě ten přespřílišný nátlak na rodinné křivdy minulosti moc nebere. Uvidíme, co bude dál. ()

Stable (2022) (S01E06) 

S menší odmlkou se vracím k Slyově seriálové misi, abych se sice trochu ztrácel v postavách, ale nadále si užíval to drsné mafiánské prostředí nepříliš hostinné Oklahomy. ()

Warr Acres (2022) (S01E07) 

Nemůžu se ubránit pocitu, že začátek seriálu mi bavil i dost víc, stále ale mám před sebou dvě epky, co mohou zvrátit nejeden pocit. Tak uvidíme. ()

Adobe Walls (2023) (S01E08) 

Zase jsem si dal od Slyovy seriálové sólo odysey na chvilku oraz, abych mohl slupnout poslední dvě epky (téměř) najednou a mít sérii kompletní. ()

Happy Trails (2023) (S01E09) 

Náznak na druhou sérii je zde velmi slušný, snad bude stejně našlapaná jako začátek této. Ke konci už jsem se v pár epizodách trochu nudil, ačkoli Dwight Manfredi je prostě borec a chci ho vídat dál. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Kevin Costner kraluje televizním ratingům

Kevin Costner kraluje televizním ratingům

19.11.2022

Rod draka? Obi-Wan Kenobi? Nebo snad Pán prstenů? Kdepak. O největší americkou televizní premiéru letošního roku se nakonec postaral Kevin Costner a seriál Yellowstone scenáristy a showrunnera… (více)

1923 dostane i druhou sérii

1923 dostane i druhou sérii

26.10.2022

Taylor Sheridan (Wind River, Sicario) si před pár lety řekl, že J. J. Abramsovi ukradne nálepku největší workoholik v současném Hollywoodu. Jeho seriálová expanze na Paramount+ začala nenápadně, dnes… (více)

Reklama

Reklama