Reklama

Reklama

Kevin, Sam a Rob mají zvláštní zábavu: připravují dokonalé loupeže, aniž by je uskutečňovali. Jenže jejich hříčka se jednoho dne pokazí: poslední projekt krádeže byl ukraden. Přichází k nim tajemný muž, který chce, aby pro něj vypracovali neprůstřelný loupežný plán, jinak předá jejich plány policii... Kdo koho přelstí v napínavém souboji důvtipu? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (82)

misterz 

všechny recenze uživatele

Ten fígeľ, ako napáliť ešte väčšieho zlodeja ako som ja sám, bol celkom fajn. A potešilo aj účinkovanie Davida Sucheta, ktorý ukázal, že mu ani záporná rola nie je cudzia, aj keď zase na druhú stranu v postave Hercula Poirota ho mám predsa len najradšej. No ale tá nosná kostra krimi príbehu... nič moc, poväčšine iba nudné plánovanie. Slabší priemer. 55/100 ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemné překvapení jednoho podzimního večera. Přiznám se teda, že jsem na to koukal jen proto, že tam hraje David Hewlett, kterého považuju za největší kanadský objev století, ale bohužel nemá zde prakticky žádný prostor. Jinak, co se týče filmu jako takového, jedná se spíše o lehce průměrnou záležitost se sympatickým hereckým obsazením a vcelku příjemným příběhem. Občas si sice říkáte, že ho mohli mít 100x na lopatě, a že to už moc přehání, ale pak hned vzápětí na to přijde další kousek, který krásně do toho předešlého zapadne. Suma sumárum se jedná o příjemné béčko, u kterého si budete ke konci říkat, tak jak tohle dopadne??! ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Klasická hra na to, kdo koho nakonec převeze, se sympatickou trojkou hrdinů, Suchetem, kterému padouši opravdu jdou, občasným vtípkem, několika nečekanými zvraty a šikovně budovaným napětím, které funguje i když vše směřuje v předem daných žánrových mantinelech přímo a bez oklik rovnou k očekávanému cíli. ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Lupičských kriminálek byla natočena spousta. Tahle má zajímavý scénář a nápad s celkem zdařilým závěrem. Nepříliš zajímavé jsou ale herecké výkony hlavních postav. Za poměrně solidního považuji pouze Davida Sucheta, který se na záporné postavy hodí především svou vizáží přímo náramně. Není tu ale nic, co by tento film vyšvihlo nad průměr. Na jedno deštivé odpoledne to ale není špatné. ()

Mat21 

všechny recenze uživatele

Poznali se již na škole a ač nyní každý žije svým vlastním životem, stále spřádají společné plány, jak obejít bezpečností systém a vyloupit banku. Co je pro jiné zdroj obživy, pro ně je hra a důkaz věčného mládí. Rob je sice trošku ztřeštěný a potrhlý, svoji úlohu znalce bezpečnostních systémů však plní dokonale. Úlohou Kevina je realizace plánu v dokonalém provedení. A nad vším stojí Sam, na první pohled sympatická, při bližším poznání vzpurná a nebezpečná. Nyní před trojicí lupičů stojí nová výzva: vyloupení klenotnictví. Po mnoho měsíců tvořený plán vybroušený do plné dokonalosti jim však kdosi ukradne a co je nejhorší, dle něho klenotnictví vyloupí. Leo zvaný chmaták navíc dřímá v rukou kompromitující důkazy, se kterými donutí trojici k další loupeži. ● Neprůstřelný plán je sice dalším filmem do sbírky zaměřeným na "bankovní" loupež, jeho provedení je však mnohem lepší, než-li jsem očekával. Filmu nechybí spád, originalita a především velmi dobrý nápad. ║27.12.2010║ ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Kanadském Torontu. (Terva)

Reklama

Reklama